MsKylie KONKURS
-
MsKylie KONKURS
MsKylie JAKIS CZAS TEMU ZORGANIZOWAŁA KONKURS Z TWARZĄ I ANALEM KTÓRY TRWAŁ AŻ MIEŚIĄC CZASU! CO DLA MNIE JEST ŚMIESZNE BO NIKT TEGO NIE JEST W WSTANIE KONTROLOWAĆ ANI ZWERYFIKOWAĆ!
PIERW PRZESUNELA TERMIN A POZNIEJ NIE ZROBILA LOSOWANIA. A TERAZ ZAPADŁA CISZA W TEMACIE KONKURSU! CZY TYLKO MI TO SMIERDZI WALKIEM?
PIERW PRZESUNELA TERMIN A POZNIEJ NIE ZROBILA LOSOWANIA. A TERAZ ZAPADŁA CISZA W TEMACIE KONKURSU! CZY TYLKO MI TO SMIERDZI WALKIEM?
-
Zwykla manipulantka, najbardziej mnie wkurwilo jak z dupy zaczela odliczac zeby wypelnili cel to mnie rozjebalo totalnie co do konkursu przekret bez zadnej sensownej weryfikacji
-
Zwyciezca miał dostać zdjęcie na prfilu, zobaczycie ze zadnego zdjecia nie bedzie XD ostatnio tez tak było
-
Trzeba być niepełnosprawnym umysłowo żeby dawać na jej konkursy XD Ale niestety u niej jest mnóstwo debili przez co jakieś pojebane stawki privów nawet wymyśliła
Po co ją bronisz? twoim zdaniem to jest OK? Wczoraj losowanie które zapowiedziała znowu się nie odbyło to już drugi taki sam konkurs z twarzą, miała się pojawić zrobić losowanie, nie przyszła, później zwlekała z terminem finalnie nie doszło do losowania. Kylie, czy zwrócisz ludziom żetony za konkurs z którego się nie wywiązujesz?
-
Od kilku lat cały czas tak samo oszukuje na konkursach a te ćwierćmózgi dalej kupują losy, ręce opadają :((