Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Carollineeex nowe usta

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
fyrabru

Carollineeex nowe usta

Post autor: fyrabru » ndz lis 06, 2022 2:24 am

Co uważacie o nowych ustach Karoliny? Jak dla mnie troszkę słabo to wyszło no i ta tapeta na twarzy... Pozdro

SiAtO

Post autor: SiAtO » ndz lis 06, 2022 4:26 am

Nie wiem co musiałbym zrobić, żeby was czegokolwiek nauczyć na tym portalu ludzie!!! zderzam się codziennie z tą samą ścianą, Boże, dobrze, że jesteś przy mnie, jak patrze na te bezwartościowe opinnie!!! Tylko po to żeby zranić czyjeś serducho, ostatni mój wpis na tym forum!!! cicho jak kot odchodzę z tąd milknę. Nara małolaty #Pzdr

MaxDamage_

Post autor: MaxDamage_ » ndz lis 06, 2022 10:17 pm

Stop making glonojady famous.

sonita95

Post autor: sonita95 » wt lis 08, 2022 6:54 pm

fyrabru pisze:
ndz lis 06, 2022 2:24 am
Co uważacie o nowych ustach Karoliny? Jak dla mnie troszkę słabo to wyszło no i ta tapeta na twarzy... Pozdro
Ona jest tak sliczna że te usta nie robią większej różnicy jak dla mnie. Chyba najładniejsza buzia z tych co pokazują? na pewno jedna z naj od zawsze, wiadomo że to kwestia gustu, napiwki od brunecika same mówią za siebie bo za nic dostała aż 10000. Chłopak ma gest, przykład brać a nie hejtować:P

Taatuh

Post autor: Taatuh » wt lis 08, 2022 7:03 pm

sonita95 pisze:
wt lis 08, 2022 6:54 pm
fyrabru pisze:
ndz lis 06, 2022 2:24 am
Ona jest tak sliczna że te usta nie robią większej różnicy jak dla mnie. Chyba najładniejsza buzia z tych co pokazują? na pewno jedna z naj od zawsze, wiadomo że to kwestia gustu, napiwki od brunecika same mówią za siebie bo za nic dostała aż 10000. Chłopak ma gest, przykład brać a nie hejtować:P
Karolinka wtedy od kolegi dostała 30k ale on często wynagradza ulubienice dużymi kwotami , u Cristal były jeszcze większe napiwki od niego , chłop ma klasę i kasę co tu więcej mówić :)

romanbydgoszcz

Post autor: romanbydgoszcz » czw lis 17, 2022 11:12 pm

jest urocza ;)

ODPOWIEDZ