zauroczenie
-
zauroczenie
Czy to nie jest ta lezba co z sexi gangsta wystepowała i wystepuje ?
-
Po 1 nie jestem 'lezbą' po 2 tak występowałam z nią. Jakiś problem czy jak? Bo zbytnio nie rozumiem. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku;)
-
Zauroczenie tak mam problem bo nie lubie kobiet homo jak nie jestes lezbą jak z nia wystepowałas nago patologia
ej, mateuszek ale nikogo nie obchodzi co ty lubisz XD a teraz idź się wyplakać mamusi.Mateusz9292 pisze: ↑sob paź 15, 2022 8:00 pmZauroczenie tak mam problem bo nie lubie kobiet homo jak nie jestes lezbą jak z nia wystepowałas nago patologia
-
SEXI_GANGSTA nie interesuje mnie zdanie jakies baby homo wiec utkaj buzie i sie nie odzywaj
-
Ty,chłopie jak ci się nie podobają dwie kobiety razem,to po co siedzisz na portalu erotycznym?Weź idź do kościoła i daj na tacę skoro już zbladziles😂😂😂Może znajdziesz właściwą drogę,bo ewidentnie się tu męczysz!Mateusz9292 pisze: ↑sob paź 15, 2022 8:04 pmSEXI_GANGSTA nie interesuje mnie zdanie jakies baby homo wiec utkaj buzie i sie nie odzywaj
-
LORD_VADER88 Nie kazda dziewczyna jest homo tutaj sa tez hetero wiec zamknij dupe
-
Jak już to dziewczyna może być co najwyżej less.A homo to facet BARANIE !!! A po drugie jak Ci nie pasuja dwie laski razem to po chuj wchodzisz na takie transmisje?Jak nie lubisz jajek to co dzień wpierdalasz na śniadanie jajecznicę???Niezły KRETYN z ciebie!Mateusz9292 pisze: ↑sob paź 15, 2022 8:46 pmLORD_VADER88 Nie kazda dziewczyna jest homo tutaj sa tez hetero wiec zamknij dupe
-
Mati
Co do jednego wszyscy jestesmy tutaj zgodni.
W chuju mamy co Ty sobie tam myslisz.
Pozdrawiam
Co do jednego wszyscy jestesmy tutaj zgodni.
W chuju mamy co Ty sobie tam myslisz.
Pozdrawiam