anne_97
-
Teraz nadaje z innego konta i mysli ze nachapie sie kaski UWAGA na ta sciemniare xddddddddd
-
Przykre, że wszystkie negatywne wpisy są od jednej i tej samej osoby która mnie nęka od miesięcy z różnych kont.. żenada, że jeszcze Ci sie to nie znudziło..brewerixxx pisze: ↑wt wrz 06, 2022 7:11 pmTeraz nadaje z innego konta i mysli ze nachapie sie kaski UWAGA na ta sciemniare xddddddddd
-
Żadna rewelacja, nie każdy pisze bo po co. Duże cycki i peruka to największy plus. Gacie zaciąga na brzuch aby fałd nie było widać. Większość facetów ma mniejszą masę niż ona
Napisałem abyś nie myślała, że tylko jeden facet na świecie widzi Twoje wady
Żenadą jest ze zwykłego użytkownika traktujesz jak śmiecia z automatu.anotherlove_ pisze: ↑pt wrz 09, 2022 11:49 pmPrzykre, że wszystkie negatywne wpisy są od jednej i tej samej osoby która mnie nęka od miesięcy z różnych kont.. żenada, że jeszcze Ci sie to nie znudziło..brewerixxx pisze: ↑wt wrz 06, 2022 7:11 pmTeraz nadaje z innego konta i mysli ze nachapie sie kaski UWAGA na ta sciemniare xddddddddd
Udajesz cnotkę tylko dla tych, co rzucają żetonami, każdy zna twoje kłamstwa.
Po pierwsze skoro się nie podoba to się nie wchodzi, bo po co?Lary_Podgladacz pisze: ↑sob wrz 10, 2022 6:57 amŻadna rewelacja, nie każdy pisze bo po co. Duże cycki i peruka to największy plus. Gacie zaciąga na brzuch aby fałd nie było widać. Większość facetów ma mniejszą masę niż ona
Po drugie współczuje tej większości „ facetów „ którzy ważą mniej niż 58kg, bo na pewno „ facetami” bym ich wtedy nie nazwała.
A po trzecie, nie każdemu podobają się same kości i nie każda kobieta chce wyglądać tak jak Ty widzisz to w swojej „ główce”.
PS. Łatwo jest oceniać innych nie pokazując przy tym siebie. Skoro lepszych zajęć nie masz niż komentowanie czyjegoś wyglądu, to popracuj może nad swoim, żeby było jeszcze bardziej idealne i nigdy nie musiało słuchać takich komentarzy jak ja od Ciebie.
-
Mam 161 wzrostu i ważę 58 kilo, nie musisz wierzyć :) ale jeżeli chcesz to mogę udowodnić i wejsc przy Tobie na privie na wagę :)
-