Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

NITA_show

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
LORD_VADER88

Re: NITA_show

Post autor: LORD_VADER88 » ndz sie 07, 2022 6:53 pm

WulkanizatorPochw pisze:
ndz sie 07, 2022 6:43 pm
Syfiara to ona i owszem jest ale nie dlatego że się rucha z kim popadnie bo ja rucha zawsze ten sam typek. Jej życiowy partner. To nie trzeba być sharlokiem żeby to dostrzec. Za każdym razem ten sam fiut. Nawet dzisiaj w ciągu godziny zrobiła dwie grupy z tym samym typkiem. Tylko szybką przebiorą była. Ludzie są tak naiwni że szok. Nita jest cwańsza, bystrzejsza niż 90% jej naiwnych odbiorców. Dzisiaj nawet w gumce to co pokazywała to nie była sperma 😁 To jest nawet zastanawiające że stulejarze nie wiedzą jak wygląda sperma 😁
Wszystko się zgadza,tylko skoro wszyscy wiedzą,że to sciema,to skąd ta oglądalność którą skacze pod 1000 albo powyżej za każdym razem gdy robi transmisje.Ok-byc może większość wchodzi dla beki się pośmiać,ale ktoś te bilety jednak kupuje,a nawet dziś na ogólnym jeden,drugi czy trzeci rzucił 100 zet.A jakoś trudno uwierzyć na co dzień na SU przybywa tylu nowych co daje się naciągnąć...
No chyba,że faktycznie większość tutaj to w wielu gimbusow😜

WulkanizatorPochw

Post autor: WulkanizatorPochw » ndz sie 07, 2022 7:26 pm

Lord wszyscy wiedzą? Pewnie mała część wie teszta w życiu 😁 dziś też byłem w tej małej części i sobie oglądałem i śmiem twierdzić, że w 80,90% to ameby umysłowe. Sądząc po tym co piszą to łykają dosłownie wszystko co ona robi co powie. Przy tym nie wyłapują prostych faktów szczegółów które potwierdzają tyło że to co ona mówi to same kłamstwa. Temat rzeka 😁 Nawet przykład napiwków 100 Zet na ogólnym pokazuje że ci ludzie to polmozgi. Mogą kupić bilet normalnie i mieć go z automatu to dają napiwek na ogólnym a potem się o ten bilet upominają. Ona doskonale wie że ma ten hajs za frajer i tego biletu nigdy nie daje. Kto jes głupi oni czy ona? Kto jest cwanszy? Wiadome że ona. Inna sprawa że jakby była uczciwa to by tenbilet za napiwek dała. No ale to że uczciwa to ona nie jest to wiemy 😁

jestemtwoj1

Post autor: jestemtwoj1 » śr sie 10, 2022 1:50 am

Idzie idzie czy stop bo idzie auuuu idzie idzie mnie się zdaje ze ona ma paru gości na rzekomy seks bo tego gościa ,prawiczka, to nie raz słyszałem. Inne ubrania podrabianie głosu itp a kasa leci ...

XXX_44_XXX

Post autor: XXX_44_XXX » śr sie 10, 2022 8:39 am

Już prawie przestała reagować jak ludzie na chacie pisza ze to ciągle jeden i ten sam gość...
Ale kabaret trwa nadal,bo tak się chwali jaka to specjalistka od sexu,a debilka zakłada gume temu swojemu frajerowi na totalnego flaka bez wzwodu.... to trzeba mieć ale najebane w głowie!

Kolorowy77

Post autor: Kolorowy77 » ndz sie 21, 2022 1:41 pm

Brawo Nita👏👏👏Jesteś mega JEBNIETA w mózg z tymi ustawkami i tym pierdoleniem że po 300 osób masz na grupie.Ale jeszcze bardziej od ciebie PIERDOLNIECI są ci wszyscy stulejarze co łykaja te twoje kity i dają się naciągnąć.A dziś to już odjebalas mega kabaret z tym niby bezdomnym i jego puszkami.Podziwiam twoja pomysłowość i obstawiam,że nast klient to będzie ksiądz w sutannie😂

thommy18

Post autor: thommy18 » ndz sie 21, 2022 11:16 pm

Pokazy pokazami, bo każda tutaj stara się czymś widza przyciągnąć. Jak jednak można defraudować tak własną kase by takiemu komuś podarować choć 1 żeton. Koczkodan ani z buzi nieładny, z rozmowy kobieta jakaś taka pusta. Muszelka zużyta jak IŁ-62. Generalnie żenua.

JackRyan

Post autor: JackRyan » pn sie 22, 2022 5:39 am

Do tego straszna syfiara niedbająca o higienę. W aucie bałagan, sika potem masuje cipke a ostatnio zrobiła zbliżenie jak trzymała kutasa w ręce a tam brud pod paznokciami... Fujjj

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » śr paź 05, 2022 5:53 pm

Już różne dziwne,śmieszne i głupie teksty słyszałem na jej transmisjach,ale dziś przeszła sama siebie.
"PRZEPRASZAM,ZE MAM TAKA LUZNA PSIOCHE,ALE MIALAM PONAD 3 TYS PARTNEROW.MAM WIEKSZY PRZEBIEG NIZ TO AUTO KTORYM JEZDZE"
Ja prd.....ciekawe kto jej te teksty wymysla...

MyyRazemmm69

Post autor: MyyRazemmm69 » pt paź 07, 2022 7:55 pm

Laska mogła być top, schudła sporo ale przez te wałki jestem na nie. Do tego ten bród pod paznokciami

_Gr33n_

Post autor: _Gr33n_ » wt lis 29, 2022 9:24 pm

Aleksandra_ niesamowita metamorfoza! jestem pod wielkim wrazeniem
w koncu pozbylas sie tej paskudnej blond peruki i postanowilas sie nie rozbierac
NITA na drodze do zbawienia, to mi sie podoba i jestem na TAK! xDDDDD

ODPOWIEDZ