Typowe blondynki są bardziej ogarnięte niż ona.LORD_VADER88 pisze: ↑wt kwie 19, 2022 7:33 pmA mnie dziwi,że nadal są setki frajerów którzy wierzą w tej jej grupy.Wystarczy,że odpali transmisje i oglądalność skacze powyżej 1000.
Pomijając fakt,że te jej grupy to sciemy,to jeszcze pierdoli takie bzdury jakby była niezrownowazona psychicznie-typowa pusta blondynka!!!
NITA_show
Re: NITA_show
-
Nowe konto https://showup.tv/Nita_su
ale kity te same ten sam mały oszczany zflaczały
fiutek jej gacha.
Na samą myśl o tym, że bierze w usta tą żałosną brudną sflaczałą
parodię członka człowiekow się dźwiga.
o fujj,żałuje że to widziałem...
ale kity te same ten sam mały oszczany zflaczały
fiutek jej gacha.
Na samą myśl o tym, że bierze w usta tą żałosną brudną sflaczałą
parodię członka człowiekow się dźwiga.
o fujj,żałuje że to widziałem...
-
Śmiesznie było jak jej gach wymazał czymś białym fiuta że ma tyle grzyba i grał menela xD smacznego!
Ps. Wiara w mój gatunek podupada kiedy oglądam jak brudna laska szcza a potem "nieznajomy" ją ochoczo rucha
Ps. Wiara w mój gatunek podupada kiedy oglądam jak brudna laska szcza a potem "nieznajomy" ją ochoczo rucha
-
To jeszcze pikus.Najlepsze jak mówi do tego swojego gacha,czy mu nie będzie przeszkadzać,bo ma jeszcze okres.I w pewnym momencie wyjęła cały upierdolony tampon....ja prd,co za patologia!Gilgamesh69 pisze: ↑śr lip 06, 2022 5:53 pmŚmiesznie było jak jej gach wymazał czymś białym fiuta że ma tyle grzyba i grał menela xD smacznego!
-
Takiego kabaretu jeszcze nie widziałem."Szybko,szybko,kupujcie bilety bo mam 15 % baterii....Wpuszczam tylko 300 osob na grupe,bo mi się tel grzeje".Co za kretynka.
Nie dosyć,że te grupy to sciemy i ciągle jeden gość to sama się gubi w tych sciemach.Ma wpis na profilu,że się nie spotyka,a tu niby się bzyka z obcymi???A poza tym nawet laski z ścisłej topki, gdy robią grupy bez żadnej sciemy,to z wszystkich oglądających transmisje ogolna moga liczyc,że na grupę wejdzie max 10% czyli przy 1000 oglądających jak wejdzie na grupę 100 osób to jest już mega dobry wynik.A ta idiotka pierdoli że po 200,300 osób ma na grupie!
Ciekawe kiedy admin w końcu zajmie się tymi sciemami i takie jak ona czy Emmaxes zostaną wyjebane stąd na dobre !!!
Nie dosyć,że te grupy to sciemy i ciągle jeden gość to sama się gubi w tych sciemach.Ma wpis na profilu,że się nie spotyka,a tu niby się bzyka z obcymi???A poza tym nawet laski z ścisłej topki, gdy robią grupy bez żadnej sciemy,to z wszystkich oglądających transmisje ogolna moga liczyc,że na grupę wejdzie max 10% czyli przy 1000 oglądających jak wejdzie na grupę 100 osób to jest już mega dobry wynik.A ta idiotka pierdoli że po 200,300 osób ma na grupie!
Ciekawe kiedy admin w końcu zajmie się tymi sciemami i takie jak ona czy Emmaxes zostaną wyjebane stąd na dobre !!!
-
A dlaczego admin ma się tym zająć ?? Ludzie kupują żetony chodzą na grupy z własnej woli. Nikt ich do tego nie zmusza a gdyby myśleli wiedzieliby że to wszystko to ściema. Admini mogliby zwrócić większą uwagę na lewy obieg (choć za to sporo dziewczyn poleciało z SU ale nie tych z "topki") i za handel żetonami po niższej cenie. Dziewczyny ogłaszają się na innych portalach i sprzedają żetony otrzymane z privów za niższą cenę.
-
Syfiara to ona i owszem jest ale nie dlatego że się rucha z kim popadnie bo ja rucha zawsze ten sam typek. Jej życiowy partner. To nie trzeba być sharlokiem żeby to dostrzec. Za każdym razem ten sam fiut. Nawet dzisiaj w ciągu godziny zrobiła dwie grupy z tym samym typkiem. Tylko szybką przebiorą była. Ludzie są tak naiwni że szok. Nita jest cwańsza, bystrzejsza niż 90% jej naiwnych odbiorców. Dzisiaj nawet w gumce to co pokazywała to nie była sperma 😁 To jest nawet zastanawiające że stulejarze nie wiedzą jak wygląda sperma 😁