Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Blue_Berry

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Bart126

Re: Blue_Berry

Post autor: Bart126 » śr lip 27, 2022 8:37 am

Kochanienka jaka lokalizację co ty gadasz :D na twojej transmisji łatwo odczytać logo z poduszek moja droga więc jedyne pretensje możesz mieć do siebie , że nie przyso do głowy ci odwrócić poduszek , ale okej aniołku żebyś nie czuła się zagrożona usunę mój komentarz , a kasy mojej nie mam zamiaru tracić na prawnika a tym bardziej na niunie z internetu .

BLUE_BERRY_GODDESS

Post autor: BLUE_BERRY_GODDESS » śr lip 27, 2022 2:53 pm

Przykro mi ale wtopę zaliczyłeś bo tak się składa że codziennie zakrywam poduszki i obracam je tyłem woec jakim trzeba być nachalnym by szukać hotelu w którym akurat die znajduje i udostępniać to w necie

Bart126126126

Post autor: Bart126126126 » śr lip 27, 2022 3:16 pm

Tak się składa kochana że się zapomniałaś raz i logo było widoczne , teraz raptem gdy napisałem o poduszkach od razu je zakrywasz .... Śmieszne to haha . I nie pisz mi tu o udostępnianiu danych osobowych bo tak się składa że twoich nie znam. Nie trzeba być super inteligentnym żeby odczytać logo z poduszek :). Szkoda czasu na twoje wiadomości . Jakbyś nie zauważyła nazwa nie była podana tylko przełożona gwiazdkami , szkoda że moderacja się tym nie zajęła widocznie miala lepsze rzwczy do roboty . Buźka

Bart126126126

Post autor: Bart126126126 » śr lip 27, 2022 3:36 pm

Logiczne jest to że skoro nie widziałbym poduszek to skąd miałbym wziąć nazwę ? Z kosmosu ? Pomysl troszke ... Ja nie namierzam IP jak ty to ujelas w jednej z wypowiedzi i nie zastraszam cię bo uwierz nie jesteś celebrytka. Miłego dnia

BLUE_BERRY_GODDESS

Post autor: BLUE_BERRY_GODDESS » śr lip 27, 2022 7:37 pm

Naucz się czytać kolego. Słowo nie padło że to Ty masz ip namierzac tylko iż ja to zrobię. Od momentu twojego komentarza nie miała transmisji a poduszki były odwrócone musiałeś mocno szukać po dwóch literkach z tyłu łóżka żeby znaleźć jaki to hotel w ogóle jest. Widać nudne twe życie a iloraz inteligencji marny.
Skąd możesz wiedzieć ile osób mnie z portalu i innych stron zna ponadto Twoje słabe wypocin bie robią na mnie wrażenia a wręcz żal mi twojego zaangażowania w bzdety i nakręcanie się jak katarynka na mój temat. Skoro tam darzysz mnie nienawiścią na cholere zawracasz tu sobie główkę.
Udzielasz się tu co i róż po tym jak otrzymałeś bana na mojej transmisji za wyludzanie i prostactwo. Cóż zabolało?
Skończ swoje monotonne pisanie bo to już nudne a skoro jak mówisz jestem dla ciebie nie ważna a i żadna ze mnie celebrytka to szkoda tylko że czas sobie mną zajmujesz haha. Pozdrawiam i żegnam tyle mam w tym temacie PISZCIE SOBIE CO CHCECIE KOCHANI MOJI

matizg

Post autor: matizg » pt sie 05, 2022 1:05 am

BLUE_BERRY_GODDESS nowy profil dziewczyny, Poziom chamstwa i obrażania tych co kupili bilety dalej został ten sam :)

ODPOWIEDZ