MsKylie i Niki
-
MsKylie i Niki
Bardzo fajne dziewczyny, świetne show ! oby więcej takich duetów widać ze dobrze się razem bawią na wesoło i bez przymusu, jak to w większości wspólnych transmisji tylko dla zetona .
haha😁Jak ona może zbierać na kaucję na mieszkanie? Jak ona mieszka u rodziców kłamczucha.Oszustki z Nkii jakich mało powinny dostać bana za te przekręty podbijaniem,". WheAreYou Dzut_Dzut itp Stulejarze zakochance widzą tylko cipkę by zwalić 😂😂 są nieuczciwe wobec widzów! Najebane siedzą i pokazują patologie masakra dno......
-
Ale Cię szmaciarzu dupa piecze co? Gowno Cie obchodzi kto i na co wydaje swoje pieniądze i na co zbiera. Zapierdalaj na swój etat za najniższa krajowa i nie mów ludziom jak maja żyć i co robić ze swoimi pieniędzmi i wolnym czasem cebulaku. Włazi na seks kamerki i myśli ze zakonnice tu zobaczy. Hatfuuu na Ciebie paprochuRocco86 pisze: ↑czw lip 07, 2022 8:13 pmhaha😁Jak ona może zbierać na kaucję na mieszkanie? Jak ona mieszka u rodziców kłamczucha.Oszustki z Nkii jakich mało powinny dostać bana za te przekręty podbijaniem,". WheAreYou Dzut_Dzut itp Stulejarze zakochance widzą tylko cipkę by zwalić 😂😂 są nieuczciwe wobec widzów! Najebane siedzą i pokazują patologie masakra dno......
-
Dokładnie to samo chciałem napisać co ty misia ! boli go to ze kogoś stać wydać na dziewczyny w dzień 10k zł albo i więcej a on musi na to zapierdalac 3 miesiące na etacie i musi tu swoje żale powylewać. weź się za robotę to może tobie tez się cos w życiu uda nieudaczniku
Prawda boli z gemby wam piana leci stulejarze haha😁Wolałbym na kurwy wydać przynajmniej bym poruchał.a tak jak wy walicie konia do najebanych lasek i się spuszczacie pod siebie.😂😂😂Żeby jeszcze było na co wydać blondyna twarzy nie pokazuje bo pewnie brzydka by nic nie zarobiła.a Niki cycki jak krowa po kolana no jest na czym oko zawiesić Powodzenia walikoniki😂😂Umyj_pussy pisze: ↑czw lip 07, 2022 11:24 pmDokładnie to samo chciałem napisać co ty misia ! boli go to ze kogoś stać wydać na dziewczyny w dzień 10k zł albo i więcej a on musi na to zapierdalac 3 miesiące na etacie i musi tu swoje żale powylewać. weź się za robotę to może tobie tez się cos w życiu uda nieudaczniku
-
A ja myślę,że nikogo nic nie boli...Umyj_pussy pisze: ↑czw lip 07, 2022 11:24 pmDokładnie to samo chciałem napisać co ty misia ! boli go to ze kogoś stać wydać na dziewczyny w dzień 10k zł albo i więcej a on musi na to zapierdalac 3 miesiące na etacie i musi tu swoje żale powylewać. weź się za robotę to może tobie tez się cos w życiu uda nieudaczniku
Trzeba być niezłym kretynem żeby wywalac kwoty z kilkoma zerami na panienke z internetowego okienka.A większość tych kozaków co udają takich bogaczy,to następnego dnia dzwoni do bociana,bo nie ma siana😜
Widzę że jak tylko ta parka się pokaże od razu pojawiają się mało wybredne komentarze.
A to że ściemniary, żetoniary , że jedna twarzy nie pokazuje a druga ma cycki do kolan.
Praktycznie do wszystkiego można się tu dojebać czytając ten blog.
Ważne że laski dobrze się z sobą bawią przy tym zarabiając a jak komuś się to nie podoba to nie wchodzi i nie płaci.
Zawsze znajdą się ludzie którym akurat takie właśnie show się spodoba.
Ja tam Zuzę znam i złego słowa nie mogę o niej powiedzieć.
Ot robi swoje i tyle.
Co do drugiej pani to jej nie znam wiec nie będę się o niej wypowiadał.
Więc panowie szukajcie innych okienek zamiast tu wylewać na nie wiadra pomyj.
A to że ściemniary, żetoniary , że jedna twarzy nie pokazuje a druga ma cycki do kolan.
Praktycznie do wszystkiego można się tu dojebać czytając ten blog.
Ważne że laski dobrze się z sobą bawią przy tym zarabiając a jak komuś się to nie podoba to nie wchodzi i nie płaci.
Zawsze znajdą się ludzie którym akurat takie właśnie show się spodoba.
Ja tam Zuzę znam i złego słowa nie mogę o niej powiedzieć.
Ot robi swoje i tyle.
Co do drugiej pani to jej nie znam wiec nie będę się o niej wypowiadał.
Więc panowie szukajcie innych okienek zamiast tu wylewać na nie wiadra pomyj.