twojasara
-
Re: twojasara
drogi "ojku" ;)
jeśli chodzi o figurę, to zdecydowanie typ Marilyn Monroe. dziś nazywana byłaby hipopotamem, lochą, w najlepszym wypadku grubaską. jeśli byłbyś zainteresowany to polecam obejrzeć "Piękne zdjęcia Marilyn Monroe na plaży zrobione przez Sama Shawa w 1957 roku."
jeśli chodzi o skórę, to żadnej solary, dziar, piercingów.
jak najmniej wypełniaczy, botoksów, kwasów, silikonów, plastików, sztucznego włosia.
intelektualnie ogarnięta - bardziej typ roztargnionej filozofki, niż słodkiej idiotki lub nie daj bóg blachary.
nie rozumiem, bo mogę nie rozumieć i nie chcę zrozumieć. upieram się przy swoim niezrozumieniu i basta.
"ojku" - smacznego piwka ;)
jeśli chodzi o figurę, to zdecydowanie typ Marilyn Monroe. dziś nazywana byłaby hipopotamem, lochą, w najlepszym wypadku grubaską. jeśli byłbyś zainteresowany to polecam obejrzeć "Piękne zdjęcia Marilyn Monroe na plaży zrobione przez Sama Shawa w 1957 roku."
jeśli chodzi o skórę, to żadnej solary, dziar, piercingów.
jak najmniej wypełniaczy, botoksów, kwasów, silikonów, plastików, sztucznego włosia.
intelektualnie ogarnięta - bardziej typ roztargnionej filozofki, niż słodkiej idiotki lub nie daj bóg blachary.
nie rozumiem, bo mogę nie rozumieć i nie chcę zrozumieć. upieram się przy swoim niezrozumieniu i basta.
"ojku" - smacznego piwka ;)
Rozumiem ze opisales swoj ideal piekna. Co ciekawe, mnie osobiscie wydaje sie ze. Twoj ideal piekna = dzisiejszy ideal piekna. Bo te wszystkie, jak piszesz dziary, solary i tym podobne tipsiary to zaden dzisiejszy kanon piekna. Moze jeszcze kilku panienkom na su i nawiedzonym instagramerkom wydaje sie ze to ma cos wspolnego z pieknem. Ja jednakowoż widze ze wracamy z szacunkiem do piekna naturalnego i rozsadne kobiety nawet jesli cos poprawiaja to dyskretnie, aby widac nie bylo. Uroda "blacharki" wydaje sie juz byc passe nawet w przyzwoitszych burdelach.
Szanuje, choc ta Marylin nie w moim typie ;)
Szanuje, choc ta Marylin nie w moim typie ;)
Ogarnięta i oczytana. Tego czy jest ładna nie ośmielę się napisać, gdyż przystępuje do transmisji z maską na twarzy, przez co moja ocena urody mogłaby być nieco skrzywiona. Podoba mi się natomiast, gdy gra i śpiewa. Chciałbym jednak kiedyś usłyszeć jak podczas śpiewania da prawdziwy 'głos' (jak np. podczas Jej orgazmu, choć akurat nie o ten konkretny głos mi chodzi), bo potencjał z pewnością posiada. A to, co słyszę jest niestety li tylko cichutkim preludium. Pozdrawiam.
-
Fajna inteligentna dziewczyna. Jest miła i bardzo zrównoważona, czasem się wkurzy, ale ma do tego prawo jak ktoś nie rzuci ani żetona, a ciągle stawia jakieś żądania.
-
Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:21 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli ona sama usunęła konto to ma takie prawo nie chce dalej być lub zmienia nick i powiniscie nie szukać tu problemu.
Trzeba uszanować i takie decyzję.
Kamerki to nie jest całe życie jakie by się chciało spędzić czas.
Według wywiadu z nią to była jedna z nielicznych ogarniętych dziewczyn tutaj. Więc zgarnęła hajs od frajerów i w coś zainwestowała.
> Jakie więc masz plany na przyszłość?
> Na ten moment skupiam się na tworzeniu marki, mam nadzieję że dojdę do momentu kiedy będę mogła sobie pozwolić na wieczny urlop.