GoodBoy_Su pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:31 pmzeta i tak jej nie dam, nie wypindala okopy robic jak sie zachowac nie umie
Oj :( z Wami się nie da inteligentnie - nic na to nie poradze :(
_Pumcia_
Re: _Pumcia_
Ostatnio zmieniony czw kwie 28, 2022 12:25 pm przez _Pumcia_, łącznie zmieniany 1 raz.
-
znika, to "gość" po banie. coś = portal - prawdopodobnie się podoba, ale to nie oznacza, że transmitująca ma obowiązek tolerować u siebie na czacie każdego natrętnego lub chamskiego zj#%@.
-
tragedia z zachowania + bany z a nic + wyzywa placacych nigdy w zyciu i bede zawsze o typ pisal
Bezsposredniosc zawsze będzie bo jestem sobą a bany będą za kurestwo , plucie jadem , nawet jak przychodzą z innych nikow tez leci ban , bo tych debili wyczuje na kilkaset kilometrów . I jeszcze jedna rada , nie odwiedzać mnie jak nie macie żetonów bo na golodupcow z problemami emocjonalnymi szkoda mi czasu 🤘
-
skoro zarabiasz na kamerkach to sama jesteś tzw gołodupcem XD_Pumcia_ pisze: ↑sob gru 17, 2022 6:39 pmBezsposredniosc zawsze będzie bo jestem sobą a bany będą za kurestwo , plucie jadem , nawet jak przychodzą z innych nikow tez leci ban , bo tych debili wyczuje na kilkaset kilometrów . I jeszcze jedna rada , nie odwiedzać mnie jak nie macie żetonów bo na golodupcow z problemami emocjonalnymi szkoda mi czasu 🤘
po takich wypowiedziach od razu widac co w niektórych z was siedzi, i więcej szacunku do widzów którzy większość z was utrzymują.