Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

goraca_ania czyli stara oszustka

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
wiernyleszek

Re: goraca_ania czyli stara oszustka

Post autor: wiernyleszek » pt kwie 22, 2022 12:26 am

dozabawy223 pisze:
pt kwie 22, 2022 12:11 am
przekonywała go ze może się napić
zwłaszcza, że wó(o)da na ekranie wygląda jak wo(ó)da. i na odwrót - wo(ó)da może robić za wó(o)dę. ;)
bez smaku i zapachu nie odróżnisz.

Blue_eye

Post autor: Blue_eye » pt kwie 22, 2022 8:20 am

wiernyleszek pisze:
pt kwie 22, 2022 12:26 am
dozabawy223 pisze:
pt kwie 22, 2022 12:11 am
przekonywała go ze może się napić
zwłaszcza, że wó(o)da na ekranie wygląda jak wo(ó)da. i na odwrót - wo(ó)da może robić za wó(o)dę. ;)
bez smaku i zapachu nie odróżnisz.
Ale z was hipokryci. Szczerze czasami mi wstyd że jestem jej samej płci co Wy. Czy wy naprawdę macie siano zamiast mózgów. Aż tak tepi jesteście . Najezdzacie na dziewczyny bo wam nie staje NA TO SA JUŻ LEKI niestety na waszą głupotę jeszcze nie ma. Tyle w tym temacie. Leszek chyba już zapomniał jak Paula co transmisję piła i była nawalona że nie wiedziała co się z nią dzieje. Wtedy jakoś nie pisałeś że udaje lub że wodę pije. Szkalując Anię nie sprawisz że Paula będzie miała więcej widzów.A co do tego drugiego hipokryty to jak już chcesz dodawać komentarze i opinie to soedz więcej czasu niż kilka sekund . Jeśli się komuś coś nie podoba to zwyczajnie w świecie nie wchodźcie . Jest tu tyle dziewczyn że Ania na pewno za wami tęsknić nie będzie

P.S

TO MOJ OSTATNI WPIS TUTAJ

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » pt kwie 22, 2022 2:10 pm

Blue_eye pisze:
pt kwie 22, 2022 8:20 am
Ale z was hipokryci. Szczerze czasami mi wstyd że jestem jej samej płci co Wy. Czy wy naprawdę macie siano zamiast mózgów. Aż tak tepi jesteście . Najezdzacie na dziewczyny bo wam nie staje NA TO SA JUŻ LEKI niestety na waszą głupotę jeszcze nie ma. Tyle w tym temacie. Leszek chyba już zapomniał jak Paula co transmisję piła i była nawalona że nie wiedziała co się z nią dzieje. Wtedy jakoś nie pisałeś że udaje lub że wodę pije. Szkalując Anię nie sprawisz że Paula będzie miała więcej widzów.
strasznie nie lubię odnosić się do argumentu o "czytaniu ze zrozumieniem", ale w twoim przypadku (niestety) muszę. proponuję ci także najpierw zapoznać się ze znaczeniem słowa "hipokryta", a później nim szafować. napisałem w tym temacie dosłownie 3 posty (ten jest 4), które były luźnym odniesieniem do zagadnień, że: "nie wszystko złoto co się świeci, czyli nie sądźmy po pozorach" oraz "jak się bardzo chce, to można". w żadnym z nich nie użyłem nawet nicku/imienia twojej (z pewnością uczciwej i przemiłej) muzy/idolki. szczerze? - to guzik mnie obchodzi co obie panie piją. są dorosłe, ich sprawa. a tobie jeśli zależy na dalszym pogrążaniu bohaterki tematu, to rób tak dalej - udowadniaj, że woda nie jest wodą, czy tam na odwrót. bo kiedy sugerujesz autentyczność wódy, dając do zrozumienia, że pani nie jest oszustką, jednocześnie czynisz z niej pazerną kobietę z problemem alkoholowym. nie mnie oceniać co w tym przypadku gorsze...

dozabawy223

Post autor: dozabawy223 » pt kwie 22, 2022 2:18 pm

Blue_eye pisze:
pt kwie 22, 2022 8:20 am
Ale z was hipokryci. Szczerze czasami mi wstyd że jestem jej samej płci co Wy. Czy wy naprawdę macie siano zamiast mózgów. Aż tak tepi jesteście . Najezdzacie na dziewczyny bo wam nie staje NA TO SA JUŻ LEKI niestety na waszą głupotę jeszcze nie ma. Tyle w tym temacie. Leszek chyba już zapomniał jak Paula co transmisję piła i była nawalona że nie wiedziała co się z nią dzieje. Wtedy jakoś nie pisałeś że udaje lub że wodę pije. Szkalując Anię nie sprawisz że Paula będzie miała więcej widzów.A co do tego drugiego hipokryty to jak już chcesz dodawać komentarze i opinie to soedz więcej czasu niż kilka sekund . Jeśli się komuś coś nie podoba to zwyczajnie w świecie nie wchodźcie . Jest tu tyle dziewczyn że Ania na pewno za wami tęsknić nie będzie

Szybko wypunktuje cię drogi płaczku i możesz wypier... :D

1.Jedynym tępakiem jesteś ty co już wiemy
2.Staje nam do fajnych babeczek nie do oszustek w czarnych workach na śmieci
3.Paula chociaż nie oszukuje widzów
4.My tam wchodzić nie zamierzamy :D już mamy opinie
5.Mozesz kończyć w 30 sekund jak lubisz

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » pt kwie 22, 2022 6:43 pm

Milosnik_Ani pisze:
czw kwie 07, 2022 10:07 pm
GoodBoy_Su pisze:
czw kwie 07, 2022 12:56 pm
kufa, tam nic nie widac, GRZEJNIK + jej lape a janusz e placa:D nie ogarniam :)))))))) swoja drog a alska moglaby spokojnie za mniejsza wersje sumo robic
A wy byście chcieli żeby za darmo siedziała non stop nago jesteście jeb ... i to zdrowo odjeb.. się od tej laski Showup właśnie na tym polega plac i wymagaj. Nie ma nic za darmo. Su to nie nie Caritas
a ty to jej chlop tzw. POMAGIER, zawsze na transmisji i lewe obiegi z roznych kont byle tylko promowac ANIĘ i JEJ GRZEJNIK :)

ODPOWIEDZ