Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Blue_Berry

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
bigboy1985

Re: Blue_Berry

Post autor: bigboy1985 » wt lut 15, 2022 10:35 pm

Takietamrzeczy pisze:
wt lut 15, 2022 9:55 pm
Nie ten bigboy to eunuch który Mnie nienawidzi bo napisałem ze jego Paula jest gruba ale to nie temat na to, ciekawiło Mnie czy ta grupa się odbyła.

Dzieciak chodzi o to ze chodzisz do grubszej od Pauli a marudzisz na Paulę i mimo to u niej przesiadujesz czego tu nie rozumieć

Takietamrzeczy

Post autor: Takietamrzeczy » wt lut 15, 2022 11:40 pm

A ten dalej szczeka i chodzi za Mną bo stwierdziłem fakt ze Paula jest gruba boze XD

siwy53

Post autor: siwy53 » pt lut 18, 2022 8:43 pm

Przykre bo kiedyś mocno śledziłem jej transmisję. Teraz stała się opryskliwa, wredna i to aż zniechęca do jej oglądania. Widać po liczbach ogromny spadek oglądalności więc widzę że nie tylko ja mam podobne odczucie. Wpadła w błędne koło bo wymaga ciągłych napiwków i narzeka na ich brak przez co zniechęca do siebie i napiwków brak....

kotzurro

Post autor: kotzurro » śr kwie 06, 2022 7:35 pm

Podobno będzie powiększać piersi, szkoda

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » pt kwie 22, 2022 6:27 pm

a skad wiadomo? mowila?

Umyj_pussy

Post autor: Umyj_pussy » pt lip 08, 2022 5:35 pm

najbardziej nieznośna i niemiła dziewczyna ze wszystkich, chamska opryskliwa wredna zero zaangażowania, siedzi ciągle w telefonie jak ktoś nie wpłaca to wyzywa widzów albo banuje za każdy tekst. Ktoś kto pomimo to jej wpłaca musi lubić ostre szmacenie i ponizanie, albo ma klapki na oczach bo uroda dana pani tez nie grzeszy, ciało chłopczyka tylko siura brakuje, cellulitu na udach natomiast nie brakuje, może jak zadba o wygląd i będzie bardziej atrakcyjna to zejdzie z niej ten jad - pryskany na lewo i prawo. NIE POLECAM

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » pn lip 11, 2022 4:46 pm

Laska ewidentnie ma coś z głową.Dzis robiła transmisje,mamy 11 lipca,a ona pisze w celu,że zbiera na prezenty bo ma urodziny 18 sierpnia.
Pytam na chacie czy już tak słabo,że miesiąc przed zbiera na urodziny?No i wiadomo-BAN !
Tyle,że mam gdzieś tego bana,bo laska ogólnie nie mój typ-wszedłem do niej na transmisje tak z ciekawości może drugi raz...
Ale zgadzam się z postami wczesniej-opryskliwa,pusta,o inteligencji drewnianego taboretu.Tylko zet musi się sypać,bo bez żadnego obrazania zadasz nie wygodne dla niej pytanie to ban!!!
To do Ciebie PUSTAKU- mam gdzieś tego bana,bo nawet kijem od miotły bym cię nie tknal!

Gilgamesh69

Post autor: Gilgamesh69 » pn lip 11, 2022 5:03 pm

Urodziny to dobry pretekst do wymuszania żetonów.Żebraczek tu nie brakuje,które w kółko na coś nowego zbierają zamiast zarobić privkami

Terense

Post autor: Terense » pn lip 18, 2022 10:07 pm

Raz niestety trafiłem do tego pustaka, nigdy więcej. Chłop jej rzucił 1000 żetonów i chciał pogadać, a ta go wyzywała i coś skrzeczała, że jej transmisję popsuł, tragedia.

BLUE_BERRY_GODDESS

Post autor: BLUE_BERRY_GODDESS » wt lip 19, 2022 1:51 am

Witam,
Mężczyzna rzucił nie 1000 a 2000 zet za kupno materaca na priv. Ustalałam z nim że wszelkie rozmowy na ten temat odbędę z nim po grupie lecz on utrudniał mi zbieranie ludzi do grupy. Natarczywie pisał o tym że mam szukać go natychmiast i jaki kolor kupię wielkość itd. Odpowiedziałam mu na wszystkie pytania mając 5 min do transmisji grupowej. Po czym stwierdził że jednokrotnie zadane pytanie nie wystarczy więc zadawał się po raz kolejny. Żeby tego było mało w końcu napisałam mu na priv iż od godziny pisze mi o materacach a przez to mam po 20 os na grupie bo spamował całą transmisję. Zwróciłam mu na profil dana mi kwotę i podziękowałam za tak natretna współpracę .
Ocenianie przez was- mówię o nickach które się tu wypowiadają a nie widziałam ich u siebie ani razu ani nie mają czelności powiedzieć mi tego wprost a gadają plotki na forum jest z lekka żałosne.
Nie chce mi się strzępić języka na Wasze prostacki i płytkie uwagi bo zwyczajnie się do nich nie poczuwam. Wiele razy informowałam Was że nie macie nawet krzty odwagi objawiając to właśnie w sposób pisania na forum za plecami a cicha postawa podglądacza plotkarza na transmisjach.
Chciałabym też napomnieć iż idzie tu błędne koło ponieważ osoby przychodzące do mnie często znają mnie i wracają z uwagi na to że im się po prostu moje pokazy podobają.
Jestem też ciekawa czy osoby majac tak cudowny temperament ( te od tych bzdur i debilnych komentarzy) chodz w najmniejszej części mają na tykę cierpliwości by samemu spróbować na portalu swoich sił
Zauważyłam że z łatwością przychodzi wam tu hejtowanie i buractwo ale trochę gorzej z własną samoocena
Bo jakim to trzeba być prostakiem żeby za plecami gadać nie mając mi nic do powiedzenia wprost. Nie znają sytuacji a oceniają bo na chwilę wpadli by przypier#olic się do tego co robię szukajac atenvji w sobie i dowartościowania.
Drodzy "uprzejmi" koledzy .
Więcej odwagi, bo już Martwi mnie w was tak niska samoocena i brak aparycji.
Pozdrawiam i życzę wam więcej oleju w głowie

ODPOWIEDZ