Licealistka_
-
Licealistka_
Banuje ludzi bez powodu, ja zapytałem czy się wypnie i wyłączyła mi czat, chwilę się przyglądałem na ten czat i kilka innych osób też zostało wyrzuconych za podobne pytania. Tak że nie polecam, swój wiek też mocno zaniża z tego co czytałem po internecie, zresztą wystarczy spojrzeć na jej profil i komentarze, osoba nastawionona tylko na zysk, komunikacji zero, typowa odleżyna.
-
Dziewczyna nadaje już z 10 lat, jeśli ciągle jest w LO to musi być wyjątkowo tępa. Ktoś wrzucił jej fotki z twarzą hehehe, nie bez powodu nadaje jako korpus
30-latka z trocinami w łepetynie, udająca nastolatke żeby kawalerke opłacić.
A na domiar złego ma gacha moderatora XD. Pasztecie już Ci pisałem załatw sobie lepszego, bo ten którego masz ma panel sterowania z przedszkola, takie bany jak daje ten frajer to w zerówce dzieci lepsze blogady mają na informatyce. omega XD
Jak windows 95 w beta testach.
pozdrawiam paszteta.
A na domiar złego ma gacha moderatora XD. Pasztecie już Ci pisałem załatw sobie lepszego, bo ten którego masz ma panel sterowania z przedszkola, takie bany jak daje ten frajer to w zerówce dzieci lepsze blogady mają na informatyce. omega XD
Jak windows 95 w beta testach.
pozdrawiam paszteta.
-
garfield1111 pisze: ↑ndz paź 17, 2021 2:54 pmBanuje ludzi bez powodu, ja zapytałem czy się wypnie i wyłączyła mi czat, chwilę się przyglądałem na ten czat i kilka innych osób też zostało wyrzuconych za podobne pytania. Tak że nie polecam, swój wiek też mocno zaniża z tego co czytałem po internecie, zresztą wystarczy spojrzeć na jej profil i komentarze, osoba nastawionona tylko na zysk, komunikacji zero, typowa odleżyna.
I dobrze ze cię zbanowala hahah co ty myślałeś ze napiszesz wypnij się i ona pokaże za nic ? Hahah już nie marudź na nią tylko dlatego ze ci się nie wypięła hahahah
-
to ta co jest w LO od lat, tzn nie zdaje? top cos slabo paly stawia profesorom :)