sam zaczales od wyzwisk, dlatego nie spodziewaj sie ode mnie wersalu.
Acia1111, VioletaSlodka, Catch_me-92, Acia1111, BeLLa96_, HelenHot, dominikaSex, Avrorababee, MashaLove, Kate), MMsexy
-
Widocznie udają że nie widzą. Z drugiej strony te transmisję lecą głównie w porach kiedy adminów nie ma. Choć dziwię się że choć raz by nie trafili ych kont. Bo to są stałe te same konta. Acia, violetaslodka, dominikasex i inne. Są codziennie, jedna i ta sama dupa a dokładnie nagranie pod kilkoma kontami równocześnie.
-
czyżbyś aż tak tęsknił/a? no przecież gdyby twoje życzenie było dla nich rozkazem, to długo byś tu nie podokazywał/a.
"Nie dokazuj, Niunia nie dokazuj
Przecież nie jest z ciebie znowu taki cud" ! ;)
och.... pomyłeczka... miły/a miało być. xD
Wlasnie bylem na privie u Acia1111 faktycznie to filmik wczesniej nagrany i puszczony na kamerce, mial byc striptiz a nie bylo nic ,byla ubrana na privie tak samo jak na ogolnej kamerce , Nie dajcie sie nabierac bo wlascieiel kamerki chwali sie ze zarabia tu duze peiniadze na tych kamerkachmajkii666 pisze: ↑pn mar 14, 2022 6:15 amFejkowe konta prowadzone przez ruskiego, niestety jedyne co zobaczymy na priv to filmiki nagrane z innej strony które ruski puszcza na kam a jeśli coś napiszemy to z automatu ban, na ogólnym widać jak ruchy panny powtarzają się co chwilę, te same scenki. Uwaga bo oszusty.
KRUL_R0MI:moj biznes ma sie dobrze, ba , ma nawet tendencje zwyżkową to slowa wlasciciela kam
Kochana administracjo prosze o poblokowanie akmerek z filmikami , bo narazacie na szkode uzytkownikow su ,a zgodnie z regulaminem nie moza puszczac wczesniej nagranych fimikow
majkii666 pisze: ↑czw mar 17, 2022 10:29 pmaz tak zagladasz w szczegóły ? xD KOLEJNY PSYCHOL PAULIIINKI XD
Wlasnie bylem na privie u Acia1111 faktycznie to filmik wczesniej nagrany i puszczony na kamerce, mial byc striptiz a nie bylo nic ,byla ubrana na privie tak samo jak na ogolnej kamerce , Nie dajcie sie nabierac bo wlascieiel kamerki chwali sie ze zarabia tu duze peiniadze na tych kamerkach
KRUL_R0MI:moj biznes ma sie dobrze, ba , ma nawet tendencje zwyżkową to slowa wlasciciela kam
Kochana administracjo prosze o poblokowanie akmerek z filmikami , bo narazacie na szkode uzytkownikow su ,a zgodnie z regulaminem nie moza puszczac wczesniej nagranych fimikow