Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Lush przereklamowana zabawka ?

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Bart126

Lush przereklamowana zabawka ?

Post autor: Bart126 » pn mar 21, 2022 2:03 pm

Panowie jak postrzegacie te zabawki u pań? Ja osobiście wchodzę do dziewczyn które nie korzystają z tego lusha .połowa z tych co używają wydają z siebie dziwne dźwięki ... Jakoś mnie to odrzuca ... A jak to jest u was ?podzielcie się spostrzeżeniami

Umyj_pussy

Post autor: Umyj_pussy » pn mar 21, 2022 3:06 pm

na bank to napisała laska która nie stać na lusha xDDDDDDDDD
Ostatnio zmieniony czw maja 26, 2022 10:53 am przez Umyj_pussy, łącznie zmieniany 1 raz.

Bart126

Post autor: Bart126 » pn mar 21, 2022 3:13 pm

No jasneeeee..... Jakoś nie zauważyłem żebym między nogami miał muszelkę .. żałosny jesteś

Scream

Post autor: Scream » pn mar 21, 2022 4:44 pm

Bart126 pisze:
pn mar 21, 2022 2:03 pm
Panowie jak postrzegacie te zabawki u pań? Ja osobiście wchodzę do dziewczyn które nie korzystają z tego lusha .połowa z tych co używają wydają z siebie dziwne dźwięki ... Jakoś mnie to odrzuca ... A jak to jest u was ?podzielcie się spostrzeżeniami
Trudno w tym temacie się wypowiedzieć facetowi, bo nie specjalnie możemy sprawdzić jak działa taki lush i czy korzystanie z niego sprawia aż tak dużo przyjemności. Sam wole oglądać dziewczyny bez lusha i też po rozmowie z jedną dziewczyną wywnioskowałem, że nie każdej kobiecie lush sprawia tyle przyjemności, ile zapewne powinien. Dlatego też nie każda kobieta na tym portalu korzysta z lusha, gdyż nie chcą na transmisji sztucznie jęczeć z rozkoszy czy też jak to jedna dziewczyna ujęła (formie żartu) dostawać padaczki na zawołanie. ;p

GoodBoy_Su

Post autor: GoodBoy_Su » śr mar 23, 2022 12:02 pm

ja swojej kupilem na prezent i sie cieszy, szkoda tylko ze jak w robocie jestem to nie dziala na tyle km, ale juz pracuje nad odpowiednia antena :)))

ODPOWIEDZ