Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Mameid i Marmeid

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Lary_Podgladacz

Re: Mameid i Marmeid

Post autor: Lary_Podgladacz » ndz gru 26, 2021 6:11 pm

Gdybym nie był to skąd bym znał twoje wałki? :F

Towarzysz...radziecki translator

Dziś też było sympatycznie, patrzę, jest antybohaterka. Wejdę i zobaczę co słychać. Grupowa 4 minuty 80 żetonów w tym palcowanie, anal i może coś jeszcze. Nawiasem czasu baaaardzo dużo na te zadania, od razu wiadomo, że wszystko na odwal się będzie. Mała sprzedaż biletów co zrozumiałe więc promocja! 40 żetonów jeśli dasz na głównym. Dwie osoby dały a ona anulowała grupową i sobie poszła :s

Oddaj chociaż pieniądze złodziejko i zostań tylko oszustką

Marmeid

Post autor: Marmeid » ndz gru 26, 2021 6:20 pm

Lary_Podgladacz pisze:
ndz gru 26, 2021 6:11 pm
Gdybym nie był to skąd bym znał twoje wałki? :F

Towarzysz...radziecki translator

Dziś też było sympatycznie, patrzę, jest antybohaterka. Wejdę i zobaczę co słychać. Grupowa 4 minuty 80 żetonów w tym palcowanie, anal i może coś jeszcze. Nawiasem czasu baaaardzo dużo na te zadania, od razu wiadomo, że wszystko na odwal się będzie. Mała sprzedaż biletów co zrozumiałe więc promocja! 40 żetonów jeśli dasz na głównym. Dwie osoby dały a ona anulowała grupową i sobie poszła :s

Oddaj chociaż pieniądze złodziejko i zostań tylko oszustką
najpierw napisz do chłopaków i zapytaj zwrócony im zetony albo nie, przed napisaniem kolejnego kłamstwa!
jeśli grupa się nie odbyła zawsze zwracam zetony,jesteś chory,idź po leczenie.Szkoda ciebie

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » ndz gru 26, 2021 6:47 pm

Ciekawie czy byś zwróciła gdybym o tym nie wspomniał :f zawsze można napisać że ktoś inny kłamie a taka sytuacja nie miała miejsca lol

A jak oddajesz to sam się przekonałem

Tak czy inaczej w tej cenie można wskoczyć na fajną grupową gdzie dziewczyny nie udają orgazmu, robią to dłużej niż 3-4 minuty i nie powtarzają procederu co 10 minut.

Nie polecam tej oszustki!

Marmeid

Post autor: Marmeid » ndz gru 26, 2021 6:56 pm

Lary_Podgladacz pisze:
ndz gru 26, 2021 6:47 pm
Ciekawie czy byś zwróciła gdybym o tym nie wspomniał :f zawsze można napisać że ktoś inny kłamie a taka sytuacja nie miała miejsca lol

A jak oddajesz to sam się przekonałem

Tak czy inaczej w tej cenie można wskoczyć na fajną grupową gdzie dziewczyny nie udają orgazmu, robią to dłużej niż 3-4 minuty i nie powtarzają procederu co 10 minut.

Nie polecam tej oszustki!
przejrzałem wszystkie twoje posty na forum piszesz o wszystkich dziewczynach niedobrze, podobno masz w życiu taki sens,naprawdę jesteś chory.Dotyczące grup chłopaki widzą, jak długo to trwa moja grupa i sami zdecydujcie czy powinni dołączyć do grupy, czy nie,to ich wybór, nikogo nie zmuszam.Twoja opinia to tylko twoja opinia,zostaw go ze sobą.nie będę ci więcej odpowiadać bo nie jesteś warta mojego czasu.Powodzenia

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » ndz gru 26, 2021 7:10 pm

A jak dam ci 5 złotych to zrobisz mi orgazm, wiem. Wtedy chętnie poświęcisz swój jakże cenny czas w niezwykle zawalonym grafiku.

Po to jest forum aby dzielić się opiniami. Moja na twój temat jest zdecydowanie negatywna. Warto aby każdy wiedział czego może się spodziewać lub raczej czego nie otrzyma na grupowej czy priv. Pewne za to będzie, że znikną żetony z konta ;)

Większość moich postów jest mało pochlebna bo i chwalić nie bardzo jest kogo. Dziewczyny, które nie mają tu kartoteki zazwyczaj są ok. Nie należysz do takich.

garNEK8

Post autor: garNEK8 » ndz sty 02, 2022 5:59 pm

zadbana

altiomLaguta

Post autor: altiomLaguta » pt sty 07, 2022 10:44 pm

ma przasny zadek

Bearr123

Post autor: Bearr123 » sob sty 08, 2022 2:03 am

świetna dziewczyna

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » ndz sty 09, 2022 9:15 am

Świetna naciągaczka