RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
Dziwna osoba... wszedłem do niej na transmisję, nawet nie zdążyłem nic napisać i po samej obecności, otrzymałem bana. Nie wiem dlaczego, dla mnie przez takie zachowania jest to dziewczyna niezrównoważona. Powinna się zastanowić nad sobą, bo nie banuje się ludzi bez powodu.
Słabo z jej strony ale nie przejmuj się, to nie tylko z Tobą robi takie zagrywki bez powodu. Powinna powiększyć ,,mózg", a nie szpecić dobry biust._Sportowiec86_ pisze: ↑pn sty 03, 2022 1:37 pmDziwna osoba... wszedłem do niej na transmisję, nawet nie zdążyłem nic napisać i po samej obecności, otrzymałem bana. Nie wiem dlaczego, dla mnie przez takie zachowania jest to dziewczyna niezrównoważona. Powinna się zastanowić nad sobą, bo nie banuje się ludzi bez powodu.
-
Jakiś powód pewnie musiał być. Może czymś sobie zasłużyłeś w przeszłości, a może po prostu nie chciała nikogo na transmisji, bo sobie coś sprawdzała. Jej transmisja i jej zasady._Sportowiec86_ pisze: ↑pn sty 03, 2022 1:37 pmDziwna osoba... wszedłem do niej na transmisję, nawet nie zdążyłem nic napisać i po samej obecności, otrzymałem bana. Nie wiem dlaczego, dla mnie przez takie zachowania jest to dziewczyna niezrównoważona. Powinna się zastanowić nad sobą, bo nie banuje się ludzi bez powodu.