landryna94
-
Re: landryna94
Ohh "Rychu"
Ból dupy bardzo boli.
Nadmienię tylko że rozumiem twój problem i wszystkich tutaj wszechobecnych hejtujących moją osobę Xdddddddd 😅😅😅
Pozdro cwele 🖕🏻
Ból dupy bardzo boli.
Nadmienię tylko że rozumiem twój problem i wszystkich tutaj wszechobecnych hejtujących moją osobę Xdddddddd 😅😅😅
Pozdro cwele 🖕🏻
-
E landryna jaki masz smak? Xdddddddd mięta lód czy owocowy xdddddddddd masz smak starej przeżutej kure wki xdddddddddddd
-
haahaha cwele uważaj zz kim tanczysz nic tu nie wnosisz a jakość twojej kamery jest tak chujowa że jprdlandryna94 pisze: ↑sob mar 27, 2021 10:48 pmOhh "Rychu"
Ból dupy bardzo boli.
Pozdro cwele 🖕🏻
dziewczyna seksowna, ale na 15-minutowym priv z przebierankami przez 7 minut ubierała stanik i w tym czasie kamera patrzyła w ścianę, poza tym miała być twarz, a faktycznie to była tylko na kilka sekund ze 2-3x i tyle
2 minuty przed końcem poprosiłem żeby pokazała jeszcze twarz to nie reagowała do końca priva, w momencie wybicia zegarowych 15 min momentalnie się rozłączyła
nie polecam
2 minuty przed końcem poprosiłem żeby pokazała jeszcze twarz to nie reagowała do końca priva, w momencie wybicia zegarowych 15 min momentalnie się rozłączyła
nie polecam
-
No i tak wygląda priv lub grupowa
Moja sugestia? Powinnaś brać dodatkowe żetony za brak pokazywania twarzy, kto widział ten wie o czym piszę. Kiedyś pokazywała twarz ma avatarze, nikt nie wchodził, teraz są tylko usta i wygląda to super! Dziewczyna jest strasznie brzydka, twarz pokazuje tylko na chwilę ale TO PLUS . Jeśli komuś podoba się aurelka to może być zadowolony