cholera wydało się... a tak na przyszłość polecam używać polskich znaków diakrytycznychtigerBONZO pisze: ↑sob wrz 25, 2021 5:04 pmSecret_Key, przeciez to ty jestes, ta cala RudaLisiczka dziewczyno. Kogo chcesz oszukac? Twoj styl operowania slowem pisanym, to styl typowy dla kobiet. Do tego uzywasz takich samym zwrotow, ja te na swoich lajwach. Wszystko jasne jak slonce.
RudaLisiczkaa_
-
Re: RudaLisiczkaa_
-
Buahahaha, a ja polecam zaczynac zdanie od wielkiej litery, stawiac kropki na koncu zdania, nie uzywac spacji przed, tylko po znakach interpunkcyjnych i miec na uwadze, ze wielokropek to trzy kropki, a nie piec czy osiem…
Za mala jestes (w przenosni i doslownie), zeby tracic czas na uzywanie znakow diakrytycznych podczas dialogu z toba, prostytutko.
Za mala jestes (w przenosni i doslownie), zeby tracic czas na uzywanie znakow diakrytycznych podczas dialogu z toba, prostytutko.
-
Secret_Key pisze: ↑sob wrz 25, 2021 11:46 pmcholera wydało się... a tak na przyszłość polecam używać polskich znaków diakrytycznychtigerBONZO pisze: ↑sob wrz 25, 2021 5:04 pmSecret_Key, przeciez to ty jestes, ta cala RudaLisiczka dziewczyno. Kogo chcesz oszukac? Twoj styl operowania slowem pisanym, to styl typowy dla kobiet. Do tego uzywasz takich samym zwrotow, ja te na swoich lajwach. Wszystko jasne jak slonce.
Secret przestań debila przekonywać na siłę bo szkoda czasu i nerwów gówno z daleka śmierdzi. On mi, że jest śmieszny ....
-
Napisalem ci cos o wielokropku, a ty wciaz to samo... Na zawsze zostaniesz przed tymi kamerkami, jesli nie potrafisz przyswajac nowych rzeczy. xd
-
Niebieskiego niebo czerwone oczy.
Czarne niebo białe oczy .
Rudy Aniele zagłuszasz Białe Gwiazdy .
To Tu to Tam na Twój widok ślinotok Mam
Czarne niebo białe oczy .
Rudy Aniele zagłuszasz Białe Gwiazdy .
To Tu to Tam na Twój widok ślinotok Mam
-
cisnela dzis wisnie, że jest gruba, adusie za transmisje z rafatusem a sama z nia potem robila transmisje jebana hipokrytka
-
Nie przekręcaj debilu masz u mnie bana za pytanie co sadze o wisnii, Adzie czy maddie ..cymbale wybielaj się dalej a ja screeny mam takich deblii. Chciałeś dzis u mnie zabłysnąć a nie udało się;) alez ten banik boli za wsibskosc xD.
-
cristal to jest chyba obecnie jedna z najśmieszniejszych postaci jaką znam od 2015 roku na showup. W dupie jej sie poprzewracalo, a jeszcze nie dawno wyglądała jak zwykły szczurek albo jak kto woli pół dupy za krzaka, teraz zarobiła i wielka dama......
jak ja takimi gardze.
fuj.
jak ja takimi gardze.
fuj.
-
screeny dowody bany, beka to SU to jej cale życie i jedyne zrodlo dochodu. Róznica miedzy taka wisnia a toba jest taka, że ona potrafi sie sprzedac wchodzi na SU co jakis czas wylapuje kolesia z hajsem i leci w swiat, a ty musisz robic przekrety z odbiorami zeby zarobic na mieszkanie samochod i tatuaze.