Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dziewczyna_Szatana/LISICA007/ZakreconaOnaa

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Trevo

Dziewczyna_Szatana/LISICA007/ZakreconaOnaa

Post autor: Trevo » śr sie 04, 2021 1:51 pm

Znowu zrobiła nowe konto ;) uwazajcie na ta oszustke , 2 razy się naciąłem na grupę i 2 razy wyłączyła trans i żadnego odbioru nie było. Przeciągnęła do końca czasu transmisji, tak by zniknął przycisk do zgłoszeń.Naciaga ludzi na zetony po czym znika przed czasem i przelewa szybko wszystko na inne konto po czym wyplaca. Wiele razy robila grupowe z tym czy tamtym i zazwyczaj w polowie uciekala.

__Slicznotka__

Post autor: __Slicznotka__ » śr sie 04, 2021 1:53 pm

Trevo pisze:
śr sie 04, 2021 1:51 pm
Znowu zrobiła nowe konto ;) uwazajcie na ta oszustke , 2 razy się naciąłem na grupę i 2 razy wyłączyła trans i żadnego odbioru nie było. Przeciągnęła do końca czasu transmisji, tak by zniknął przycisk do zgłoszeń.Naciaga ludzi na zetony po czym znika przed czasem i przelewa szybko wszystko na inne konto po czym wyplaca. Wiele razy robila grupowe z tym czy tamtym i zazwyczaj w polowie uciekala.
I dobrze robi laska, gardzi wami, nie szanuje was jak wszystkie tutaj taka jest prawda, jesteście dla nich gorszym sortem

Lasnap

Post autor: Lasnap » śr sie 04, 2021 4:17 pm

__Slicznotka__ pisze:
śr sie 04, 2021 1:53 pm
Trevo pisze:
śr sie 04, 2021 1:51 pm
I dobrze robi laska, gardzi wami, nie szanuje was jak wszystkie tutaj taka jest prawda, jesteście dla nich gorszym sortem
Możesz sobie pierdolić co chcesz co nie zmienia faktu ze takie oszustki powinny dostawać bana na IP.

ODPOWIEDZ