Dziewczyna_Szatana/LISICA007/ZakreconaOnaa
Dziewczyna_Szatana/LISICA007/ZakreconaOnaa
Znowu zrobiła nowe konto ;) uwazajcie na ta oszustke , 2 razy się naciąłem na grupę i 2 razy wyłączyła trans i żadnego odbioru nie było. Przeciągnęła do końca czasu transmisji, tak by zniknął przycisk do zgłoszeń.Naciaga ludzi na zetony po czym znika przed czasem i przelewa szybko wszystko na inne konto po czym wyplaca. Wiele razy robila grupowe z tym czy tamtym i zazwyczaj w polowie uciekala.
-
I dobrze robi laska, gardzi wami, nie szanuje was jak wszystkie tutaj taka jest prawda, jesteście dla nich gorszym sortemTrevo pisze: ↑śr sie 04, 2021 1:51 pmZnowu zrobiła nowe konto ;) uwazajcie na ta oszustke , 2 razy się naciąłem na grupę i 2 razy wyłączyła trans i żadnego odbioru nie było. Przeciągnęła do końca czasu transmisji, tak by zniknął przycisk do zgłoszeń.Naciaga ludzi na zetony po czym znika przed czasem i przelewa szybko wszystko na inne konto po czym wyplaca. Wiele razy robila grupowe z tym czy tamtym i zazwyczaj w polowie uciekala.
Możesz sobie pierdolić co chcesz co nie zmienia faktu ze takie oszustki powinny dostawać bana na IP.__Slicznotka__ pisze: ↑śr sie 04, 2021 1:53 pmI dobrze robi laska, gardzi wami, nie szanuje was jak wszystkie tutaj taka jest prawda, jesteście dla nich gorszym sortemTrevo pisze: ↑śr sie 04, 2021 1:51 pmZnowu zrobiła nowe konto ;) uwazajcie na ta oszustke , 2 razy się naciąłem na grupę i 2 razy wyłączyła trans i żadnego odbioru nie było. Przeciągnęła do końca czasu transmisji, tak by zniknął przycisk do zgłoszeń.Naciaga ludzi na zetony po czym znika przed czasem i przelewa szybko wszystko na inne konto po czym wyplaca. Wiele razy robila grupowe z tym czy tamtym i zazwyczaj w polowie uciekala.