Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Daisy - social media

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Arizona2137

Daisy - social media

Post autor: Arizona2137 » śr lis 11, 2020 2:52 am

Z tego co mi dobrze wiadomo, regulamin SU nie pozwala na promowanie innych serwisów kamerkowych bądź też podawania swoich social mediów. Więc ja się pytam gdzie jest administracja gdy Daisy już nadaje któryś dzień (dodatkowo będąc często na pierwszych pozycjach) i ma jak byk napisane w celu mini tip menu, a w nim "promka na mojego snapa 600ż". Z tego co widziałem to nie jednarozowo ma takie coś w opisie, a trafili się również tacy co to kupowali. Ona ma jakiś magiczny przywilej od administracji na takie coś? Bo zwykle często słyszałem o banach dla innych za podawanie swoich danych osobowych bądź social mediów. Co najlepsze administracja jakaś musiała być w tym czasie bo samemu wyłapałem bana (przyznam się że słusznego) za wyzywanie innych na czacie. Więc to sprawia że to jeszcze dziwniejsza sprawa z Daisy.

Corus19

Post autor: Corus19 » śr lis 11, 2020 3:18 am

póki przynosi zyski nic jej nie zrobią ;) tutaj pełno fejków z filmikami się odpala i nic im nie robią...

skun11

Post autor: skun11 » wt lip 27, 2021 4:33 pm

Wali bany, , świeci ciipka napisz że walisz obok traktora i ban, śmieszna niunia za Zety dupczyć się dupczy a bany łatwo rzuca

kochamsuki1234

Post autor: kochamsuki1234 » ndz sie 22, 2021 8:45 pm

Arizona konfidencie xD

ODPOWIEDZ