Witajcie, uważajcie na tego użytkownika. Robi grupową za 100ż a potem nie kwapi sie realizować tego co w opisie tylko jawnie naciąga. Zero zaangażowania. Podłe podejście i wyłudzanie hajsu... Proszę administrację o reakcje, mam scr z czatu jak dużo osób zostało oszukanych więc na pewno im tez należy się rekompensata a jej ban i zapłacenie kary i zabranie środków póki jeszcze ich nie wypłaciła!
Bardzo mi się nie spodobało to zachowanie!
Napisałem ticketa i liczę na odpowiedź również!
__Natalia__
-
Te specjalistki od odbiorów jadą na tym patencie od dwóch lat. Moderacja sprawdza grupową pod kątem zgodności z opisem. Jeżeli w opisie jest, że coś zaproponują "dostawcy", to muszą tylko to zaproponować. Nie muszą robić nic więcej, moderator sprawdzi tylko to czy proponowały to co miały w opisie. Prawda jest taka, że sami się oszukujecie licząc na coś więcej, a moderacja nic im nie zrobi. Drugą sprawą jest to, że ci wszyscy dostawcy, taksówkarze, klienci itp. są podstawieni. Zazwyczaj nic się nie dzieje na tych grupowych, bo tak przewiduje scenariusz tego przedstawienia. Zresztą czego się spodziewacie? Że w 6 minut facet wyrucha je jak łysy z brazzers?