MsKylie/StellaStar największa ściemniara SU
MsKylie/StellaStar największa ściemniara SU
Jak wrażenia po grupce? ;p haha
Jestem też ciekawy czy ktoś był na jej wygranym privie z kopert?
Jestem też ciekawy czy ktoś był na jej wygranym privie z kopert?
-
a ty typie jestes smutny... 12 postów i w każdym narzekasz :D
Idz zjedz troche czekolady albo napij sie to sie moze lepiej poczujesz
-
Wrażenia ? Po prostu teatrzyk , no i na koniec już słabo odegrany.
Po prostu naciąganie napalonych facetów , po części jesteśmy sami sobie winni.
Ale opracowane ma to dobrze trzeba przyznać , jednak te 3 lata bez sexu , wyposzczona , ten niby dostawca , później telefon do niego, że niby teraz to nie ma już ochoty, jaka to ona zestresowana a bilecik w promocji klikała jak szalona.
To jest oczywiście moja opinia , każdy może mieć swoją i się z nią nie zgodzić , ale ja już nie dam się nabrać na takie teatrzyki, waidomo dlaczego to robią ,rekord 300 biletów po 10 zł , 3000 zł za godzinę , może dwie ,15 minut grupy to wiadomo warto haha.
Po prostu naciąganie napalonych facetów , po części jesteśmy sami sobie winni.
Ale opracowane ma to dobrze trzeba przyznać , jednak te 3 lata bez sexu , wyposzczona , ten niby dostawca , później telefon do niego, że niby teraz to nie ma już ochoty, jaka to ona zestresowana a bilecik w promocji klikała jak szalona.
To jest oczywiście moja opinia , każdy może mieć swoją i się z nią nie zgodzić , ale ja już nie dam się nabrać na takie teatrzyki, waidomo dlaczego to robią ,rekord 300 biletów po 10 zł , 3000 zł za godzinę , może dwie ,15 minut grupy to wiadomo warto haha.
Ja tam nie wieże w ani jedno jej słowo trzy lata bez związku jasne... mieszka w Belgii haha jasne i te wygrane privy z kopert za 250 o wartości 2000 żetonów jakoś wątpię żeby chciało jej się robić te privki wygrane.
Wczoraj taka pajacerka na odbiorze XD nwm jaki dostawca tak by zareagował gdyby to nie była ustawka
Wczoraj taka pajacerka na odbiorze XD nwm jaki dostawca tak by zareagował gdyby to nie była ustawka
Co twój post wnosi do tematu?007Anonim007 pisze: ↑czw lip 01, 2021 12:09 ama ty typie jestes smutny... 12 postów i w każdym narzekasz :D
Ostatnio zmieniony czw lip 01, 2021 9:16 pm przez Lasnap, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Bilety to się kupuje normalnie a nie w napiwku!! Nauczcie się ludzie! Coraz więcej świń ustawia grupowe, a za bilety każe sobie rzucać na czacie napiwkiem. Wtedy chuja możecie zrobić! Są już takie co zbierają w napiwkach za bilety i bez słowa spierdalaja! Nawet nie startują z grupą.
Ostatnio zmieniony pn lip 12, 2021 5:15 pm przez BarberStudio, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ale wy jesteście śmieszni, nie dziwię się, że transmitujące ciągle brechtają na transmisjach. Zobaczycie dupę i dostajecie małpiego rozumu. A Stella to jedna z najbardziej fałszywych osób na su, co wiedziałam od dawna no ale wy ułomni umysłowo jak widać potrzebowaliście więcej czasu żeby to zauważyć. I nie wierzcie, że nie miała seksu od 3 lat, byłam u niej kilka miesięcy temu to się zarzekała, że bierze tabletki antykoncepcyjne i po tym jej urosły cycki (w to też pewnie wierzycie). Hormonów nie bierze się od tak tylko jak kobieta uprawia sex i nie chce zajść w ciążę czyli kogoś ma. Jej pokazy są mega sztuczne, udawane jęki przy mieszaniu palcem w dupie jakby ja ruchało co najmniej 5 murzynów sa irytujące, jej żabia twarz od nosa w dół także. Z nią się nawet pogadać nie da bo jest tępa. Dobrze, że wam stulejarzom wystarczy do szczęścia, że laska jest chudą kukłą
-
Akurat w to, że bez sexu 3 lata to wątpię by ktokolwiek uwierzył 😂😂😂 Ona ma swojego opiekuna także ten 😁
-
Niech poczuje biedę hahaha jebłem!!!! Zapamiętajcie jedno!!!!!Ślepo zakochani mają przysłonięte cipkami oczęta i będą dalej sponsorować. :D Nic nie zrobicie. Płacili i płacić będą dalej. Nieważne, że oszustka. Do tego dorzucą januszki które za bilet zapłacą na ogólnym bo przecież 10 żetonów taniej i biznes się kręci dalej. Jej Boski Alvaro to musi mieć z nich największą bekę . AVE