VeniceBeach666
-
VeniceBeach666
Ta laska to nawet wstydu nie ma. Dała mi bana mimo że nic nie zrobiłem złego, ani jej nie obraziłem, ani nie obraziłem jej widzów, mało tego na trans wrzucałem zet. Dwa dni wcześniej,nawet pisaliśmy bo pytałem się o dłuższy priv niż te co ma ustawione. Po otrzymaniu bana na czat, mimo że pisać nie mogłem, wrzucałem nadal, co mi tam... A ona tylko się wdzięczyla i udawała że wszystko jest w porządku. Za grosz pokory.. Jak ktoś słusznie napisał na jej poprzednim nicku w ocenach... "Dużo sztuczności"...
-
Wszedłem z drugiego nicku. Ta laska kłamie w żywe oczy!!! Dostając bana po raz pierwszy, wrzucilem 20 zetow mimo że już chat miałem zablokowany. Ponownie wbilem na trans, niestety musiałem wrzucić 10 zet żeby na ogóle napisać że ma oddać, bo bezprawnie je przywłaszczyła. ZGODZIŁA SIĘ!!! Powiedziała tak na wizji, że odda, że nie ma problemu, jeszcze coś niby udawała po co wrzucam zety a później chce zwrotu. po czym zasadziła banem po raz kolejny. Boshe. Siedzi tutaj już kilka lat i nadal nie kuma, że żeby pisać powyżej jakiejś granicy widzów trzeba wrzucić choćby dychę??? Serio, ta pani minęła się z powołaniem. Powinna być rzecznikiem rządu, może tam takie mydlenie oczu by przeszło.
Mi nie chodzi o parę złotych, liczy się fakt, laska nie ma w sobie za grosz wstydu i ambicji! Kiedyś za 5 zł Żyd dał się powiesić, tutaj jest niewiele lepiej.
Mi nie chodzi o parę złotych, liczy się fakt, laska nie ma w sobie za grosz wstydu i ambicji! Kiedyś za 5 zł Żyd dał się powiesić, tutaj jest niewiele lepiej.
-
Wsadź sobie w dupę te marne grosze bo dla niej to kropla w morzu a tylko ty się o nie upominasz, powinno być 10 żet za każde 10 sekund na transmisji a nie za darmo i jeszcze mordą szczekacieZadnych_Przygod991 pisze: ↑sob maja 29, 2021 3:04 pmWszedłem z drugiego nicku. Ta laska kłamie w żywe oczy!!! Dostając bana po raz pierwszy, wrzucilem 20 zetow mimo że już chat miałem zablokowany. Ponownie wbilem na trans, niestety musiałem wrzucić 10 zet żeby na ogóle napisać że ma oddać, bo bezprawnie je przywłaszczyła. ZGODZIŁA SIĘ!!! Powiedziała tak na wizji, że odda, że nie ma problemu, jeszcze coś niby udawała po co wrzucam zety a później chce zwrotu. po czym zasadziła banem po raz kolejny. Boshe. Siedzi tutaj już kilka lat i nadal nie kuma, że żeby pisać powyżej jakiejś granicy widzów trzeba wrzucić choćby dychę??? Serio, ta pani minęła się z powołaniem. Powinna być rzecznikiem rządu, może tam takie mydlenie oczu by przeszło.
-
Przede wszystkim wsadzić sobie w dupę cokolwiek mozesz ty. Nie wiesz ile rzucałem na trans, nie znasz dokładnego kontekstu, więc z łaski swojej ściśnij kalafe! Jeśli mama nie nauczyła szacunku, to chętnie ją wyręczę. Następnym razem pomyśl zanim napiszesz.
-
Najpierw sam się go naucz kurpiaku spieprzaj z su jak żałujesz kasy!!!!!Zadnych_Przygod991 pisze: ↑ndz maja 30, 2021 10:51 amPrzede wszystkim wsadzić sobie w dupę cokolwiek mozesz ty. Nie wiesz ile rzucałem na trans, nie znasz dokładnego kontekstu, więc z łaski swojej ściśnij kalafe! Jeśli mama nie nauczyła szacunku, to chętnie ją wyręczę. Następnym razem pomyśl zanim napiszesz.
-
O boże! Toć to język wprost z rynsztoka :D
Kurpiaku? Do mnie? Haha no nie trafiłaś, niestety. Z niektórymi użytkownikami lepiej nie mieć osobistych zażyłości...
Ps. Na kogo jak na kogo, ale na ciebie, nie będę żałował owej kasy...
Zakañczam temat
Kurpiaku? Do mnie? Haha no nie trafiłaś, niestety. Z niektórymi użytkownikami lepiej nie mieć osobistych zażyłości...
Ps. Na kogo jak na kogo, ale na ciebie, nie będę żałował owej kasy...
Zakañczam temat
-
Bosze:|
Ostatnio zmieniony wt lip 27, 2021 8:04 pm przez VeniceBeach666, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dziewczyna, która decyduje się na taką karierę jest materialistką nastawia się na kasę, idąca po trupach do celu.