Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
CzukweBukwe

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: CzukweBukwe » wt mar 16, 2021 3:36 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 3:29 pm
CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 3:24 pm
GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 3:01 pm

taka prawda inni moge to tez zapytalem o cene czy bombonierka starczy?
Skoro inni dostali odpowiedź jasną i wyraźną to po co też pytasz ? Aby wku**** specjalnie osobę czy jak ? Rozumiem że każdy jest tutaj anonimowy bo go nie widać i robi co mu się podoba bo to forum ale są jakieś granice przyzwoitości niezależnie co się sądzi o danej osobie, tak zwana kultura osobista której jak widzę brakuje zdecydowanej większości krzykaczy tutaj, bez urazy dla kogokolwiek oczywiście :)
zeby sie dowiedziec pytam ile musze odlozyc z mojej pensi ktorej mam 2 kola aby zrobila dobrze
Skoro jasno dała do zrozumienia że nie świadczy takich usług to po co pytać i dalej ją obrażać takimi pytaniami ? I tak domyślam się że większość tutaj to czyste trolle i hejterzy aby uprzykrzyć jej życie pisaniem takich wypocin. W streamingu parę lat siedzę nie w tym segmencie tematycznym co prawda ale hejt napędza popularność także po części jej pomagacie. Co nie zmienia faktu że przeginacie to co tutaj większość wypisuje, jak wyżej napisałem są granice przyzwoitości :)

CzukweBukwe

Post autor: CzukweBukwe » wt mar 16, 2021 3:37 pm

GreyyyFace pisze:
wt mar 16, 2021 3:32 pm
i uwazajcie jak kebap zamawia dostawca powinien byc raczej sniady a uniej jest ciagle ten sam
Kebab jak już :D

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » wt mar 16, 2021 3:38 pm

CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 3:36 pm
GreyyyFace pisze:
CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 3:24 pm

Skoro inni dostali odpowiedź jasną i wyraźną to po co też pytasz ? Aby wku**** specjalnie osobę czy jak ? Rozumiem że każdy jest tutaj anonimowy bo go nie widać i robi co mu się podoba bo to forum ale są jakieś granice przyzwoitości niezależnie co się sądzi o danej osobie, tak zwana kultura osobista której jak widzę brakuje zdecydowanej większości krzykaczy tutaj, bez urazy dla kogokolwiek oczywiście :)
zeby sie dowiedziec pytam ile musze odlozyc z mojej pensi ktorej mam 2 kola aby zrobila dobrze
Skoro jasno dała do zrozumienia że nie świadczy takich usług to po co pytać i dalej ją obrażać takimi pytaniami ? I tak domyślam się że większość tutaj to czyste trolle i hejterzy aby uprzykrzyć jej życie pisaniem takich wypocin. W streamingu parę lat siedzę nie w tym segmencie tematycznym co prawda ale hejt napędza popularność także po części jej pomagacie. Co nie zmienia faktu że przeginacie to co tutaj większość wypisuje, jak wyżej napisałem są granice przyzwoitości :)
Pomagacie?? Kurwa w czym pierdolne takie coś.. żeby uprzykrzyć komuś życie i wpierdalanie sie życie prywatne?!?. i na tb sie zawiodłam..... Historia zaczyna się powtarzać z przed msa to samo zakładanie ciągle nowych kont co chwile i tylko u mnie wypisywanie . Trzeba zrobić z tym wkońcu porządek!
Ostatnio zmieniony wt mar 16, 2021 3:40 pm przez RudaLisiczkaa_, łącznie zmieniany 1 raz.

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 3:39 pm

wugule co taka osoba robi w dziale opinie kobiety to uwlacza prawdziwym kobietom pewnie

CzukweBukwe

Post autor: CzukweBukwe » wt mar 16, 2021 3:43 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
wt mar 16, 2021 3:38 pm
CzukweBukwe pisze:
wt mar 16, 2021 3:36 pm
GreyyyFace pisze:

Pomagacie?? Kurwa w czym pierdolne takie coś.. żeby uprzykrzyć komuś życie i wpierdalanie sie życie prywatne?!?. i na tb sie zawiodłam..... Historia zaczyna się powtarzać z przed msa to samo zakładanie ciągle nowych kont co chwile i tylko u mnie wypisywanie . Trzeba zrobić z tym wkońcu porządek!
Przeczytaj ze zrozumieniem, "hejt napędza popularność" nie miałem na myśli że to dobrze że to robią bo to oczywiste że nie tym bardziej że wcześniej już o tym pisałem że wpieprzanie się w czyjeś życie prywatne jest nie na miejscu ale hejtowanie napędza popularność to jest fakt dobrze każdemu znany a to w jaki sposób to robią to co innego czego nie aprobuje.

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 3:49 pm

zero wstydu zero klasy

RudaLisiczkaa_

Post autor: RudaLisiczkaa_ » wt mar 16, 2021 3:57 pm

fotesin4555 pisze:
wt mar 16, 2021 3:56 pm
Raz wkladala dildosa w kakao i z tylka mosiądz poszedl xd
🤦‍♀️🤦‍♀️ to jest juz chore naprawdę mnożyć się w takim tepie i wypisywanie bzdur tu nie ma normalnych....

CzukweBukwe

Post autor: CzukweBukwe » wt mar 16, 2021 4:02 pm

RudaLisiczkaa_ pisze:
wt mar 16, 2021 3:57 pm
fotesin4555 pisze:
🤦‍♀️🤦‍♀️ to jest juz chore naprawdę mnożyć się w takim tepie i wypisywanie bzdur tu nie ma normalnych....
W sumie faktycznie:
"fotesin4555
Specjalnie po to konto zakładać, komuś się nudzi :D

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » wt mar 16, 2021 4:04 pm

Dexter ty zjeba ńcu po chuj tak te konta zakładasz xdddddd nudzi ci się przy tym komputerze xddddd idź pobiegaj xddddd przyda ci sie grubasie xddddd ile jeszcze kont założysz? Xdddddd

GreyyyFace

Post autor: GreyyyFace » wt mar 16, 2021 4:18 pm

fotesin4555 pisze:
podobno w dupie juz dosc ostre luzy

ODPOWIEDZ