Rycerze Maddiś? Ciebie też mam na myśli, Mamucie.Mamut_Manfred pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:14 pmNo popatrz to ani ja ani Cristal xddddddd spójrz w lustro A zobaczysz kto to wstawia dexterku
troloOlaTolaFasola :D --->Exit.
-
Re: troloOlaTolaFasola :D --->Exit.
-
Nie xddddd szukaj dalej xdddd dam ci podpowiedź xddddd to ten sam co zakłada nnowe konta i wstawia dane transmitujacych xddddddd szkoda że swoich nie podaxddddddHelmut_Jakoktochce pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:17 pmRycerze Maddiś? Ciebie też mam na myśli, Mamucie.Mamut_Manfred pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:14 pmNo popatrz to ani ja ani Cristal xddddddd spójrz w lustro A zobaczysz kto to wstawia dexterku
-
Posiadasz zdolności nadprzyrodzone, że masz 100% pewności, kto jest kim?Mamut_Manfred pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:20 pmNie xddddd szukaj dalej xdddd dam ci podpowiedź xddddd to ten sam co zakłada nnowe konta i wstawia dane transmitujacych xddddddd szkoda że swoich nie podaxdddddd
-
widzisz mamucie kazdy wie ze to ty albo cristal xdddd albo mamut to cristal i spamuje specjalnie zeby zakryc swoje oszustwa
-
Długo odpisywales xddddd a no tak xdddd przecież z drugiego konta wstawiałeś te żenujące obrazkiMarcinajman pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:28 pmwidzisz mamucie kazdy wie ze to ty albo cristal xdddd albo mamut to cristal i spamuje specjalnie zeby zakryc swoje oszustwa
-
Długo odpisywales xddddd a no tak xdddd przecież z drugiego konta wstawiałeś te żenujące obrazkiMarcinajman pisze: ↑sob lut 20, 2021 11:28 pmwidzisz mamucie kazdy wie ze to ty albo cristal xdddd albo mamut to cristal i spamuje specjalnie zeby zakryc swoje oszustwa