Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

LIMITOWANA EDYCJA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Mamut_Manfred

Re: LIMITOWANA EDYCJA

Post autor: Mamut_Manfred » czw lut 18, 2021 5:28 pm

Twarz okropna xdddddd ciało ujdzie xdddddd

Marcin231

Post autor: Marcin231 » czw lut 18, 2021 5:43 pm

Lary_Podgladacz pisze:
czw lut 18, 2021 3:20 pm
Zobaczysz jej twarz i uciekniesz z krzykiem. Żadna wyjątkowa nie jest, wystarczy bawić się cipą na ogólnym lub świecić cyckami na ogólnym - topka gwarantowana. Jeśli się nią zachwycacie to mało widzieliście

Czy się rozwija? Wątpię, ważne że sama w to wierzy a oglądać można za darmoszke
U niektórych ukrywanie twarzy nie ma związku w wymyślonym poczuciem anonimowości, tylko chodzi zwyczajnie o brzydotę ;)

SERdek233

Post autor: SERdek233 » czw lut 18, 2021 7:05 pm

Marcin231 pisze:
czw lut 18, 2021 5:43 pm
Lary_Podgladacz pisze:
Zobaczysz jej twarz i uciekniesz z krzykiem. Żadna wyjątkowa nie jest, wystarczy bawić się cipą na ogólnym lub świecić cyckami na ogólnym - topka gwarantowana. Jeśli się nią zachwycacie to mało widzieliście

U niektórych ukrywanie twarzy nie ma związku w wymyślonym poczuciem anonimowości, tylko chodzi zwyczajnie o brzydotę ;)
Limita jest z tych która buzie ma ładna, widać z pod maski ze ma mały zgrabny nosek, oczy też czasem pojawiają się z pod maski wyraziste i ładne chyba taki nietypwy kolor fiołkowy ma.
taka dziewczyna która o siebie dba nawet jesli z urody jest przecietną to pomaga sobie przez medycyne wstetyczna.

Marcin231

Post autor: Marcin231 » czw lut 18, 2021 7:36 pm

SERdek233 pisze:
czw lut 18, 2021 7:05 pm
Marcin231 pisze:
czw lut 18, 2021 5:43 pm
Lary_Podgladacz pisze:

Limita jest z tych która buzie ma ładna, widać z pod maski ze ma mały zgrabny nosek, oczy też czasem pojawiają się z pod maski wyraziste i ładne chyba taki nietypwy kolor fiołkowy ma.
taka dziewczyna która o siebie dba nawet jesli z urody jest przecietną to pomaga sobie przez medycyne wstetyczna.
Medycyna estetyczna nie zrobi z żaby księżniczki. Niestety tak to nie działa.

SERdek233

Post autor: SERdek233 » czw lut 18, 2021 7:42 pm

Przy dzisiejszej medycynie i chirurgii z najgorszego paszteta mozna zrobic seks bombe i boginie taka ze majty mokre! wystarcz zobaczyc zdjecia sieci gwiaz przed i po.
Nie ma kobiet brzydkich są niedoiwestowanem jak ktoś tak kiedyś sywierdził mądrze :P sama limita wygląda na dziewczyę która lubi w siebie inwestować, wystarczy zobaczyc zdjecia przed jak wyglądała, małe piersi i krąglejsza! a teraz?
nawet w usmiech zainwestowała nosi aparat orto. i włosy przedłużyła, a to chyba oznacza ze dba o urode? tak czy nie?

LittleStar

Post autor: LittleStar » czw lut 18, 2021 8:30 pm

Jak dla mnie to ona właśnie wcześnie wyglądała dużo lepiej , przed przeróbkami :)

lucjano198

Post autor: lucjano198 » czw lut 18, 2021 8:42 pm

LittleStar pisze:
czw lut 18, 2021 8:30 pm
Jak dla mnie to ona właśnie wcześnie wyglądała dużo lepiej , przed przeróbkami :)

Tyle ile osob tyle opinii.. a mi się teraz podoba i chyba nawet bardziej, jest proporcjonalna wąska talia fajne piersi i tyłeczek elegancki:)
zresztą, jakie to ma dla niej znaczenie, nasza opinia? ważne żeby ona się dobrze sama ze sobą czuła i chyba tak jest bo widać ze lubi eksponwać swoje ciało:)
to nie zmienia faktu też że dba o siebie i inwestuje... a czy Ci się podoba bardziej hm..być może:) ale jakie to ma znaczenie?
Jest piękna na swój sposób i wyróżnia się na tle większosci na su.
Trzeba przyznać że ma chyba najłaniejsze idealnie krągłe piersi, a czy są naturalnie czy zrobione kogo to obchodzi? liczy się efekt, a u niej jest dobry:)

LittleStar

Post autor: LittleStar » czw lut 18, 2021 8:50 pm

Mi osobiście podobają się dziewczyny , kobiety w innym typie jak ktoś dobrze napisał ze ma za bardzo kolory ustawione w kamerce przez to wyglada tanio jak dla mnie , ale widocznie jak nie zmienia tych ustawień to jej się podoba to . Ps . Jest dużo więcej fajniejszych dziewczyn na su , ale to moje zdanie , jakby wszystkie z nas były takie same to świat byłby nudny :)

Lary_Podgladacz

Post autor: Lary_Podgladacz » czw lut 18, 2021 9:04 pm

Lubi eksponować swoje ciało czy zarabia w ten sposób? Są tutaj dziewczyny dla których praca w biedronce będzie przerastać ich umiejętności. Smutne ale prawdziwe. Jedni zarabiają głową, inni muszą pracować fizycznie.
Jeśli lubi eksponować swoje ciało przed obcymi to sami sobie odpowiedzcie xD

Nie ma ładnej twarzy, sorry. Maska na oczy to mało efektywne zabezpieczenie. Fani robionych dziewczyn powinni zainwestować w lalki bo to tańsza opcja niż kupowanie żetonów xD

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » sob lut 20, 2021 1:55 am

Mogę dać maskę na hllowen xdddddd może będzie ładniejsza xdddddddddd

ODPOWIEDZ