Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wszystko wyjaśnione

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
poprostujaaaa

Wszystko wyjaśnione

Post autor: poprostujaaaa » ndz lut 07, 2021 2:37 am

Wyjaśnione :)
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2021 4:21 pm przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.

game94gamer

Post autor: game94gamer » ndz lut 07, 2021 5:43 am

Witam!

Wydaje mi się że post powinien zostać usunięty ponieważ sam temat "oczernia" Daisy bez podstawnie ponieważ nikogo nie oszukała.

Nikt nie został oszukany. Długimi miesiącami ukrywała swoje piękne usta chowając je pod "maską" i pokazała je zgodnie z opisem grupy.

poprostujaaaa

Post autor: poprostujaaaa » ndz lut 07, 2021 6:07 am

game94gamer pisze:
ndz lut 07, 2021 5:43 am
Witam!

Wydaje mi się że post powinien zostać usunięty ponieważ sam temat "oczernia" Daisy bez podstawnie ponieważ nikogo nie oszukała.

Nikt nie został oszukany. Długimi miesiącami ukrywała swoje piękne usta chowając je pod "maską" i pokazała je zgodnie z opisem grupy.
Wyjaśnione :)
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 12:32 am przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.

Daisy

Post autor: Daisy » ndz lut 07, 2021 7:41 am

poprostujaaaa pisze:
ndz lut 07, 2021 2:37 am
Jak ktoś liczy, że na grupowej "bez maski" jest twarz to rozczaruje chętnych - twarzy nie ma.
Wydaje mi się, że wszyscy, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem potrafią znaleźć różnicę między : "grupa bez maski" a "grupa z buzią". O pokazaniu twarzy nigdzie nie było mowy więc nie bądź spięty jak agrafka i sie wyluzuj. A jeżeli te żetony to taka straszna strata to zapraszam po odbiór tych 5-6 zł. Mogę Ci oddać :D

poprostujaaaa

Post autor: poprostujaaaa » pn lut 08, 2021 1:29 am

Daisy pisze:
ndz lut 07, 2021 7:41 am
poprostujaaaa pisze:
Jak ktoś liczy, że na grupowej "bez maski" jest twarz to rozczaruje chętnych - twarzy nie ma.
Wydaje mi się, że wszyscy, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem potrafią znaleźć różnicę między : "grupa bez maski" a "grupa z buzią". O pokazaniu twarzy nigdzie nie było mowy więc nie bądź spięty jak agrafka i sie wyluzuj. A jeżeli te żetony to taka straszna strata to zapraszam po odbiór tych 5-6 zł. Mogę Ci oddać :D
Wyjaśnione :) Dziękuje :)
Temat do usunięcia.
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2021 4:47 pm przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 1 raz.

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr lut 10, 2021 11:53 pm

Oszustka a nie ze juz ok xdddddddd mnie oszukała xdddddddd

SexyHot____24

Post autor: SexyHot____24 » czw kwie 01, 2021 5:21 am

Daisy pisze:
ndz lut 07, 2021 7:41 am
poprostujaaaa pisze:
Proste 🙃

ODPOWIEDZ