Wszystko wyjaśnione
-
Wszystko wyjaśnione
Wyjaśnione :)
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2021 4:21 pm przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Witam!
Wydaje mi się że post powinien zostać usunięty ponieważ sam temat "oczernia" Daisy bez podstawnie ponieważ nikogo nie oszukała.
Nikt nie został oszukany. Długimi miesiącami ukrywała swoje piękne usta chowając je pod "maską" i pokazała je zgodnie z opisem grupy.
Wydaje mi się że post powinien zostać usunięty ponieważ sam temat "oczernia" Daisy bez podstawnie ponieważ nikogo nie oszukała.
Nikt nie został oszukany. Długimi miesiącami ukrywała swoje piękne usta chowając je pod "maską" i pokazała je zgodnie z opisem grupy.
-
Wyjaśnione :)game94gamer pisze: ↑ndz lut 07, 2021 5:43 amWitam!
Ostatnio zmieniony pn lut 08, 2021 12:32 am przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 2 razy.
Wydaje mi się, że wszyscy, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem potrafią znaleźć różnicę między : "grupa bez maski" a "grupa z buzią". O pokazaniu twarzy nigdzie nie było mowy więc nie bądź spięty jak agrafka i sie wyluzuj. A jeżeli te żetony to taka straszna strata to zapraszam po odbiór tych 5-6 zł. Mogę Ci oddać :Dpoprostujaaaa pisze: ↑ndz lut 07, 2021 2:37 amJak ktoś liczy, że na grupowej "bez maski" jest twarz to rozczaruje chętnych - twarzy nie ma.
-
Wyjaśnione :) Dziękuje :)Daisy pisze: ↑ndz lut 07, 2021 7:41 amWydaje mi się, że wszyscy, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem potrafią znaleźć różnicę między : "grupa bez maski" a "grupa z buzią". O pokazaniu twarzy nigdzie nie było mowy więc nie bądź spięty jak agrafka i sie wyluzuj. A jeżeli te żetony to taka straszna strata to zapraszam po odbiór tych 5-6 zł. Mogę Ci oddać :Dpoprostujaaaa pisze: ↑ndz lut 07, 2021 2:37 amJak ktoś liczy, że na grupowej "bez maski" jest twarz to rozczaruje chętnych - twarzy nie ma.
Temat do usunięcia.
Ostatnio zmieniony pn lut 15, 2021 4:47 pm przez poprostujaaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Proste 🙃Daisy pisze: ↑ndz lut 07, 2021 7:41 amWydaje mi się, że wszyscy, którzy potrafią czytać ze zrozumieniem potrafią znaleźć różnicę między : "grupa bez maski" a "grupa z buzią". O pokazaniu twarzy nigdzie nie było mowy więc nie bądź spięty jak agrafka i sie wyluzuj. A jeżeli te żetony to taka straszna strata to zapraszam po odbiór tych 5-6 zł. Mogę Ci oddać :Dpoprostujaaaa pisze: ↑ndz lut 07, 2021 2:37 amJak ktoś liczy, że na grupowej "bez maski" jest twarz to rozczaruje chętnych - twarzy nie ma.