AETERNUM
-
AETERNUM
Kiedys była fajna, ale jak na moje przesadza już z tymi cyckami. Ta ostatnia operacja to zdecydowanie na minus, poprzednie piersi były dużo ładniejsze, teraz nie pasują do jej klatki piersiowej i wyglądają, jakby miały zaraz pęknąć. Za czasów "Anal_Nadii" była znacznie lepsza.
Poza tym od pewnego czasu robi się z niej taka drugia Cute Calypso. I to żaden komplement, a wręcz przeciwnie - wczoraj showupowa starsza pani w rogach, na diabolicę, w ciemnym make-upie, to dzisiaj Nadia też. Nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia.
Poza tym od pewnego czasu robi się z niej taka drugia Cute Calypso. I to żaden komplement, a wręcz przeciwnie - wczoraj showupowa starsza pani w rogach, na diabolicę, w ciemnym make-upie, to dzisiaj Nadia też. Nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia.
-
Strach oglądać bo mogą w każdej chwili eksplodować xddddddddddddddd
-
Fakt laska wyglada sztucznie ,napompowana z tymi wielkimi silikonami i z ryjem nie wyjściowym ,uważa się za jakaś piękność a są tu o wiele ładniejsze i naturalniejsze dziewczyny ,do tego nie cenią się nie wiadomo ile, bo rozumiem ze za jakość trzeba płacić ale ona to jakość zerowa i do tego niemiła i opryskliwa :P(((((((
-
KTOS JEJ NAPISAL ZE MA OHYDNE CYCKI CZYLI PRAWDE I ONA JUZ TO KOMENTUJE OD POL GODZINY ARGUMENTUJAC TO TYM ZE MA BEKE HEHE I DYSTANS DO SIEBIE OJEJ MEGA SA OHYDNE ALE OHYDNE CO PANOWIE I TAK OD 30 MINUT . TO FAKTYCZNIE MOCNY DYSTANS XD
Po Twojej wypowiedzi sądze, że nie masz w słowniku słowa "ironia" dodatkowo znaczki "XD" sugerują, że jesteś małolatem albo z pokolenia gimbusów.Umyj_pussy pisze: ↑wt cze 28, 2022 4:40 pmKTOS JEJ NAPISAL ZE MA OHYDNE CYCKI CZYLI PRAWDE I ONA JUZ TO KOMENTUJE OD POL GODZINY ARGUMENTUJAC TO TYM ZE MA BEKE HEHE I DYSTANS DO SIEBIE OJEJ MEGA SA OHYDNE ALE OHYDNE CO PANOWIE I TAK OD 30 MINUT . TO FAKTYCZNIE MOCNY DYSTANS XD
Co do tego, że ma duże cycki ... nie rozumiem waszego problemu, jeżeli mi się na przykład coś nie podoba, to tam nie wchodzę a już tym bardziej nie traciłbym czasu na komentowanie czy obrażanie, bo po co ?
Daje to wam jakąś satysfakcję ? Czy po prostu kukle bolą, że jesteś biedakiem i nie stać Cię na bilet czy priv ?
Wiem, że ameb społecznych tu nie brakuje. Ba ! Jest ich coraz więcej, a Ty jesteś idealnym przykładem :)
Ja osobiście ją szanuję, jest sobą, ma swoje zdanie a tym samym ma swój charakter dzięki czemu potrafi też odmówić sępom darmowego biletu i go zwyzywać co również mocno cenię. Nie stać Cię ? Nie wchodź, nie żebraj ... oglądaj co możesz za darmoche a jak Twoje "januszoEGO" zostało urażone ... to wypierdalaj do innych. Mnie jak nie stać to siedzę cicho ... wstyd by mi było błagać o darmowe bilety.
Dla tego portalu potrzeba zmian w administracji, bo ewidentnie sobie nie radzą z hejtami.
AETERNUM moja prośba do Ciebie, olej frajerów masz swoją wartość, której jesteś w pełni świadoma i właśnie to powoduje u niektórych ogromny ból dupy :) Głowa do góry !
-
Gdy czytam te wasze wypociny, jedno mi się nasuwa na głowę śmiech, śmiech i jeszcze raz śmiech, myślicie ze wasze komentarze na oficialu i nieoficialu zrobią z psychiki AETERNUM jakieś zmazy, myślicie ze bd się przejmować, gorszych przegrywów Internetu nie widziałem, chłopcy ona ma większa psychikę i większe "przysłowiowo" jaja niż wy, uważam też ze jeśli nie podoba ci się zrobione ciało to nie powinieneś tu wchodzić a przynajmniej powinieneś zrobić cos pożytecznego dla sb i zając się czytaniem lektur dla pani od polskiego.
AETERNUM WIN AT THE UNANIMOUS DECISION
AETERNUM WIN AT THE UNANIMOUS DECISION
-
Ja tam jej współczuje noszenia takiego ciężaru, mógłbym potrzymać.
Generalnie prawie ze wszystkim się zgadzam. Poza jednym: "jeżeli mi się na przykład coś nie podoba, to tam nie wchodzę a już tym bardziej nie traciłbym czasu na komentowanie czy obrażanie, bo po co ? ". Znajdujemy się właśnie w miejscu, gdzie można wyrazić swoją OPINIĘ. Nawet dział nosi nazwę "opinie" (niespodzianka!), a nie "pozytywne komentarze". Każdy ma zatem prawo wygłosić swą dezaprobatę, choć zdaję sobie sprawę z tego że wiele z nich (nie wszystkie) szczególnej wartości merytorycznej nie niesie i językowo zdradza młody wiek komentujących (albo oszczędne gospodarowanie zasobami własnego intelektu).Mistiff7 pisze: ↑śr cze 29, 2022 11:30 pmPo Twojej wypowiedzi sądze, że nie masz w słowniku słowa "ironia" dodatkowo znaczki "XD" sugerują, że jesteś małolatem albo z pokolenia gimbusów.Umyj_pussy pisze: ↑wt cze 28, 2022 4:40 pmKTOS JEJ NAPISAL ZE MA OHYDNE CYCKI CZYLI PRAWDE I ONA JUZ TO KOMENTUJE OD POL GODZINY ARGUMENTUJAC TO TYM ZE MA BEKE HEHE I DYSTANS DO SIEBIE OJEJ MEGA SA OHYDNE ALE OHYDNE CO PANOWIE I TAK OD 30 MINUT . TO FAKTYCZNIE MOCNY DYSTANS XD
Co do tego, że ma duże cycki ... nie rozumiem waszego problemu, jeżeli mi się na przykład coś nie podoba, to tam nie wchodzę a już tym bardziej nie traciłbym czasu na komentowanie czy obrażanie, bo po co ?
Daje to wam jakąś satysfakcję ? Czy po prostu kukle bolą, że jesteś biedakiem i nie stać Cię na bilet czy priv ?
Wiem, że ameb społecznych tu nie brakuje. Ba ! Jest ich coraz więcej, a Ty jesteś idealnym przykładem :)
Ja osobiście ją szanuję, jest sobą, ma swoje zdanie a tym samym ma swój charakter dzięki czemu potrafi też odmówić sępom darmowego biletu i go zwyzywać co również mocno cenię. Nie stać Cię ? Nie wchodź, nie żebraj ... oglądaj co możesz za darmoche a jak Twoje "januszoEGO" zostało urażone ... to wypierdalaj do innych. Mnie jak nie stać to siedzę cicho ... wstyd by mi było błagać o darmowe bilety.
Dla tego portalu potrzeba zmian w administracji, bo ewidentnie sobie nie radzą z hejtami.
AETERNUM moja prośba do Ciebie, olej frajerów masz swoją wartość, której jesteś w pełni świadoma i właśnie to powoduje u niektórych ogromny ból dupy :) Głowa do góry !
Aby jednak mój wpis nie nosił zbyt wielu znamion tyrady, przyłączę się nieśmiało do grupy nie podzielających zachwytów nad omawianą Panią i niejako potwierdzę uwagi, które się już tutaj pojawiały: kiedyś ładna, naturalna. Dziś wygląda po prostu... śmiesznie (i z czasem coraz gorzej). Aby uprzedzić pewne teksty - jest to tylko moja opinia, którą miałem pełne prawo (takie samo jak wszyscy, którym Aeternum się podoba) tutaj zamieścić. De gustibus...
P.S. Swoją drogą nick dosyć przewrotny, nie jestem do końca przekonany by taki wygląd przetrwał "wieczność"... ;)