Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_CukierkowaZgrywuska_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
kocurek987

Re: _CukierkowaZgrywuska_

Post autor: kocurek987 » sob gru 12, 2020 7:28 pm

A może w końcu przestalibyście się podszywać pod moją osobę

xXCzarneKociskoXx

Post autor: xXCzarneKociskoXx » ndz gru 13, 2020 11:45 am

Holden89 pisze:
sob gru 12, 2020 7:13 pm
Cukierkowa/Pola to bardzo nieprzyjemna osoba. Obgaduje inne laski z forum, często w przykry sposób, wyśmiewa też swoich klientów i ogólnie uwielbia pleść o innych. Co do wyglądu -2/10. Brzuch jakby po trojaczkach, obwisły i sflaczały kawał brzydkiej skóry, na szczęście chyba stara się go ukrywać. Wielka dupa o dziwnym kształcie, cała w pryszczach, tak jak i reszta ciała w sumie. Cycki bardzo obwisłe, z brzydkimi sutkami. No i ta twarz, chyba najgorsza. Wysokie czoło i przestraszone oczy pełne żalu. Włosy rzadkie i sianowate, farbowanie jakoś nie ratuje sytuacji, tylko gorzej to wygląda za każdym razem. Charakter podły, fałszywy, złośliwy i ogólnie niezręczna atmosfera/Cringe na transmisjach. Do oglądania dla fanów upodlenia ludzkiego/gore. Na szczęście już tyle nie nadaje, ale i tak zawsze szokuje mnie jej fenomen i liczba fanów. Dziwny jest ten świat. Żeby nie było, że sama krytyka, fajny kotek kiedyś pojawił się w tle ;)
Pokaż się, też ocenimy :)
Na pewno tylko facet wyglądający jak bóg może tak "kalać" pisownią.

Ja uwielbiam jej flamenco cycki.
Buzia brzydka? Pojebało Cię na serio. Dziewczyna z twarzą się pokazuje, jest w tej mniejszości, która się na to zdecydowała, a jeszcze ją rugasz. Strasz tak dalej swoim jadem, to zostaną same korpusy :)
A jak się nie rozumie ironicznego poczucia humoru to pokazuję Ci wielkiego faka ulungu.

zwykly_padawan

Post autor: zwykly_padawan » ndz gru 13, 2020 9:43 pm

ładną ma twarz, gdy nałoży makijaż, to prawda. ale to chyba jedyny plus jej fizyczności, przynajmniej dla mnie. wydaje mi się, że wybujałe ego bierze się z kompleksów, stąd patrzenie na innych z góry. i musi być trochę skrzywiona, skoro zadała się z heniem, raz, ale takie spotkanie może wywołać traumę.

xXCzarneKociskoXx

Post autor: xXCzarneKociskoXx » wt gru 15, 2020 11:03 pm

POlaPatolla pisze:
wt gru 15, 2020 10:43 pm
BRZYDKA JEST JAK CHUJ .MYSLISZ ,ZE CI DA PIZDY ?
Brzydcy są ludzie z taką duszą jak Twoja...
Zejdź na drogę pozytywności, póki nie jest za późno..

Mamut_Manfred

Post autor: Mamut_Manfred » śr gru 16, 2020 5:36 pm

Twarz nawet może być ujdzie xdddddd ale harakter to okropkensiw xddd ktoś widzi tylko czubek swojego nosa i nic więcej xdddddd a no i żetony xddddddd

JOASIAZAKASE

Post autor: JOASIAZAKASE » sob gru 19, 2020 11:28 pm

xXCzarneKociskoXx pisze:
wt gru 15, 2020 11:03 pm
POlaPatolla pisze:
wt gru 15, 2020 10:43 pm
BRZYDKA JEST JAK CHUJ .MYSLISZ ,ZE CI DA PIZDY ?
Brzydcy są ludzie z taką duszą jak Twoja...
Zejdź na drogę pozytywności, póki nie jest za późno..
LIZAŁEŚ JEJ ,ŻE JĄ bRONISZ ?

zwykly_padawan

Post autor: zwykly_padawan » sob gru 19, 2020 11:40 pm

głupio tak krytykować w czambuł, ale dzisiaj przyjrzałem się dokładniej i jednak masakra. piersi do pasa, pośladki do kolan, a to wszystko w wieku 24 lat? matko bosko.

_CukierkowaZgrywuska_

Post autor: _CukierkowaZgrywuska_ » ndz gru 20, 2020 12:27 am

Ciesze sie, ze tak bacznie obserwujecie moje transmisje, szczególnie kiedy od 6 miesiecy nadawałam tylko kilka razy.
Bardzo mi milo, ze zauważacie moja naturalność, defekty jak i zalety bo to znak, że mnie widac i docieram do dużej ilości osób. Bardzo zadowola mnie fakt tak prężnie działającego forum, które podbija mi publikę, a ona moze sie przekonać o tym jak jest faktycznie. Lubie swoja wagę, fałdki, zmiany skórne, naturalne piersi bo to świadczy o historii mojego życia. Proszę o więcej postów, chce być top 1 na forum! ;) Dzisiejszej nocy liczę na wasza kreatywność.
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko, Pola.

xXCzarneKociskoXx

Post autor: xXCzarneKociskoXx » ndz gru 20, 2020 12:33 am

JOASIAZAKASE pisze:
sob gru 19, 2020 11:28 pm
LIZAŁEŚ JEJ ,ŻE JĄ bRONISZ ?
Nie, ale bardzo tego pragnę, bo mnie kręcą ludzie, którzy mają jakiś poziom inteligencji na tyle rozwinięty, że mnie rozumieją :)

humboltieweediegotie

Post autor: humboltieweediegotie » ndz gru 20, 2020 12:41 am

_CukierkowaZgrywuska_ pisze:
ndz gru 20, 2020 12:27 am
Ciesze sie, ze tak bacznie obserwujecie moje transmisje, szczególnie kiedy od 6 miesiecy nadawałam tylko kilka razy.
Bardzo mi milo, ze zauważacie moja naturalność, defekty jak i zalety bo to znak, że mnie widac i docieram do dużej ilości osób. Bardzo zadowola mnie fakt tak prężnie działającego forum, które podbija mi publikę, a ona moze sie przekonać o tym jak jest faktycznie. Lubie swoja wagę, fałdki, zmiany skórne, naturalne piersi bo to świadczy o historii mojego życia. Proszę o więcej postów, chce być top 1 na forum! ;) Dzisiejszej nocy liczę na wasza kreatywność.
Pozdrawiam serdecznie i cieplutko, Pola.
No to jest troche przykre, że padłaś ofiarą debili od mylenia pozorów. ;)
Z "Ryja" jeseś spoko. heheheheh cycków, dupy, pizdy nie oceniam, nie oglądam lol

ODPOWIEDZ