SIIodka-oszustwo!!!
Re: SIIodka-oszustwo!!!
Ostatnio zmieniony wt mar 09, 2021 9:35 am przez 18lat70kg, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sądząc po tym co Wy robicie to Wy traficie tam za niedługo.
Kolejne Wasze wyczyny i oszczerstwa w moją stronę zostały przekazane odpowiednim organom.
Mnie nie zniszczycie pomimo oskarżeń wypisujących poza su. Nie pozwolę Wam na to!
A doprowadzę to jedynie do momentu takiego, że jeden z drugim będzie siedział na łatwie oskarżonych i tłumaczył się jak to oskarżacie kogoś o niszczenie zdrowia, życia, przemoc itd.. Tyle, więc sobie lepiej szykujcie sami wałówki za Wasze czyny, a swoich stałych fanów zapraszam na transmisje Mikołajkową w dniu dzisiejszym oczywiście odbędzie się ona w formie "dla wybranych" gdyż taboretów, pustaków oraz małpek kapucynek wyuczonych przez pancie nie przyjmuje.
Kolejne Wasze wyczyny i oszczerstwa w moją stronę zostały przekazane odpowiednim organom.
Mnie nie zniszczycie pomimo oskarżeń wypisujących poza su. Nie pozwolę Wam na to!
A doprowadzę to jedynie do momentu takiego, że jeden z drugim będzie siedział na łatwie oskarżonych i tłumaczył się jak to oskarżacie kogoś o niszczenie zdrowia, życia, przemoc itd.. Tyle, więc sobie lepiej szykujcie sami wałówki za Wasze czyny, a swoich stałych fanów zapraszam na transmisje Mikołajkową w dniu dzisiejszym oczywiście odbędzie się ona w formie "dla wybranych" gdyż taboretów, pustaków oraz małpek kapucynek wyuczonych przez pancie nie przyjmuje.
-
Lepiej Ty się przygotuj na konsekwencje ciągłego grożenia innym.kocurek987 pisze: ↑sob gru 05, 2020 12:30 pmtłumaczył się jak to oskarżacie kogoś o niszczenie zdrowia, życia, przemoc itd..
Nie da się żyć z poczuciem niebezpieczeństwa jakie powodujesz swoimi słowami.
-
O to się nie musisz martwić Pan Adam z kolegami nie potrafi przestrzegać zasad panujących w internecie. Już jako administrator miał założoną jedną sprawę którą założyła mu dziewczyna stąd o nękanie i którą wygrała, ale Pan Adam się niczego nie nauczył i brnie w to dalej. To tym razem sąd zapewne nie będzie dla niego taki łagodny jak i dla Jego koleżków gdyż nie wyciągnął konsekwencji z ostatniej sprawy. A teraz nie zamierzam wchodzić w dyskusję i polemikę z osobami o niższym ilorazie IQ gdyż sprowadzicie mnie na swój poziom i pokonacie na nim gdyż na aż tak niskim nie mam doświadczenia.xXCzarneKociskoXx pisze: ↑sob gru 05, 2020 12:39 pmLepiej Ty się przygotuj na konsekwencje ciągłego grożenia innym.kocurek987 pisze: ↑sob gru 05, 2020 12:30 pmtłumaczył się jak to oskarżacie kogoś o niszczenie zdrowia, życia, przemoc itd..
-
18lat70kg pisze: ↑sob gru 05, 2020 3:03 pmTe konsekwencje to ciezko wyciągnąć by bylo bo ludziom chorym na glowe chce sie pomagac a nie zaszkodzic ale to z niebezpieczeństwem slowami to piękne powiedziane nie kazdy zdaje sobie sprawe ze nie jest pepkiem swiata xdxXCzarneKociskoXx pisze: ↑sob gru 05, 2020 12:39 pmLepiej Ty się przygotuj na konsekwencje ciągłego grożenia innym.kocurek987 pisze: ↑sob gru 05, 2020 12:30 pmtłumaczył się jak to oskarżacie kogoś o niszczenie zdrowia, życia, przemoc itd..
To kiedy to zrozumiesz sadistic/wiecznachcica? Bo widocznie dalej tego nie rozumiesz i próbujesz zwrócić na siebie uwagę. Mam nadzieję, że leczenie w zakładzie bez klamek jak już Cie skierują po tym co wyczyniasz dobrze Ci zrobi. Podwójna osobowość, maniakalna obsesja i różne inne chore zachowania odbiegające od normy się poprawią po tym jak zaczniesz przyjmować leki. W końcu zamiast żyć światem wirtualnym zaczniesz żyć realnym niestety bez wyroku skasującego na takie leczenie się nie udasz.
Co do Chinaskiego i Jego zaczepek słownych sama się bałabym po Jego sprawie sądowej którą już miał (nie ze mną), że skąd nie będzie łaskawy gdyż pod nieobecność non stop szukał zaczepki. Jak i Wy wszyscy.
Już nie zamierzam odpowiadać na showup będę jak będę miała ochotę, a za tamto jak pisałam wcześniej policja ustali personalia osób których nie mam po dowodach które dostarczyłam i sprawa zostanie skierowana bezpośrednio przed sąd.
-
O_o! - Aż strach się bać!maruuuu272 pisze: ↑sob gru 05, 2020 3:20 pmTo kiedy to zrozumiesz sadistic/wiecznachcica? Podwójna osobowość, maniakalna obsesja i różne inne chore zachowania odbiegające od normy
Postaram się na niego/nią uważać. ;)
Wieczorem, będąc u siebie na transmisji, 987 podawała dane dziewczyny, która także transmituje na Su(dawniej pod nickiem KOCUREK272). Do tego szyderczo twierdziła przy tym, że to ona się tak nazywa.
Słabe to.
Nigdy nie widziałem by kocurka podawała na swojej transmisji dane od 987. A jak ktoś inny podawał, to z miejsca wylatywał.
Słabe to.
Nigdy nie widziałem by kocurka podawała na swojej transmisji dane od 987. A jak ktoś inny podawał, to z miejsca wylatywał.