Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17
Re: Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17
Oglądałem sobie nudną transmisję Aurelki/Sexii18, gdyż nikt nie chciał licytować... ;) ... A tu nagle wpada LaLaa/NinaRicci i pisze na czacie: "Zarzucasz mi oszustwo a sama co odpierdalasz.. Żenada" 😅
-
Ja pierdole dwie oszustki się oskarżają jeszcze adusi brakuje. Normalnie szkoda słów widać żeton się nie kręci.
I ponownie to samo 😳 ależ to jest zabawne jak się licytują, dzisiaj zwycięzca tej licytacji dał 220 żetonów i oczywiście wygrał... Ale bilet na grupową za 100 żetonów 5 minut. Podwójne oszustwo. Licytacja dotyczyła pirvka, a nie biletu na grupową 🙃 Nieźle się zdziwił jak później zrobiła zniżkę na grupową 80 żet, a ten biedy dał za to 220 żet 🙃🙈
To co się odpierdala na jej transmisji to jest jakiś żart. Konkurs na lidera, przedłużanie na maksa, potem odliczanie. Koleś daje po 0 a ona robi "dogrywkę" i faceci rzucają dalej żetony.... Na koniec przegrany ma pretensje że oszukuje....
Czy kiedyś administracja SU zrobi z nią porządek ?
Czy kiedyś administracja SU zrobi z nią porządek ?
-
Moderacja ma na to wyjebane mówiąc wprost.A póki będą Janusze którzy nie czytają forum i nadal rzucają zety,to takie jak ona i inne podobne nadal będą robić sobie wałki.Jakby tak jedna,druga i piąta przez kilka dni nie zarobiła ani zeta to może w końcu skonczylyby się te oszustwa.A póki zet się sypie to interes się kręci i nic się nie zmieni.