Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
hadoken

Re: Angel17/Aurelka96/GrzecznaDziewczynka18/Fitnessgirl17

Post autor: hadoken » pt gru 04, 2020 7:08 pm

Oglądałem sobie nudną transmisję Aurelki/Sexii18, gdyż nikt nie chciał licytować... ;) ... A tu nagle wpada LaLaa/NinaRicci i pisze na czacie: "Zarzucasz mi oszustwo a sama co odpierdalasz.. Żenada" 😅

_lowca_szparek_

Post autor: _lowca_szparek_ » pt gru 04, 2020 8:13 pm

Ja pierdole dwie oszustki się oskarżają jeszcze adusi brakuje. Normalnie szkoda słów widać żeton się nie kręci.

Czochrany

Post autor: Czochrany » sob gru 05, 2020 4:56 pm

https://showup.tv/Galerianka
Kolejne konto :)

Corus19

Post autor: Corus19 » ndz gru 06, 2020 1:13 am

Czochrany pisze:
sob gru 05, 2020 4:56 pm
https://showup.tv/Galerianka
Kolejne konto :)
I ponownie to samo 😳 ależ to jest zabawne jak się licytują, dzisiaj zwycięzca tej licytacji dał 220 żetonów i oczywiście wygrał... Ale bilet na grupową za 100 żetonów 5 minut. Podwójne oszustwo. Licytacja dotyczyła pirvka, a nie biletu na grupową 🙃 Nieźle się zdziwił jak później zrobiła zniżkę na grupową 80 żet, a ten biedy dał za to 220 żet 🙃🙈

Czochrany

Post autor: Czochrany » pn gru 07, 2020 9:53 pm

To co się odpierdala na jej transmisji to jest jakiś żart. Konkurs na lidera, przedłużanie na maksa, potem odliczanie. Koleś daje po 0 a ona robi "dogrywkę" i faceci rzucają dalej żetony.... Na koniec przegrany ma pretensje że oszukuje....
Czy kiedyś administracja SU zrobi z nią porządek ?

vabikor

Post autor: vabikor » wt gru 08, 2020 10:02 am

No na te oszustwa nie da sie juz patrzec , moz e@ MODERATOR W KONCU ZACZNIE CZYTAC TO FORUM

vabikor

Post autor: vabikor » wt gru 08, 2020 10:02 am

@MODERATOR

vabikor

Post autor: vabikor » wt gru 08, 2020 10:05 am

Ja to sie dziwie dziewczyna ze nie reaguja na to . Dziewczyny jak by sie za nia wziely to moze w koncu by dostala takiego bana ze by juz nie weszla na portal

hadoken

Post autor: hadoken » wt gru 08, 2020 10:46 am

Galerianka i LaLaa to teraz "wizytówki" SU... Moderacja na czas przerwy z wypłatami dała im zielone światło ;)

Cukiernik1

Post autor: Cukiernik1 » wt gru 08, 2020 6:58 pm

vabikor pisze:
wt gru 08, 2020 10:02 am
No na te oszustwa nie da sie juz patrzec , moz e@ MODERATOR W KONCU ZACZNIE CZYTAC TO FORUM
Moderacja ma na to wyjebane mówiąc wprost.A póki będą Janusze którzy nie czytają forum i nadal rzucają zety,to takie jak ona i inne podobne nadal będą robić sobie wałki.Jakby tak jedna,druga i piąta przez kilka dni nie zarobiła ani zeta to może w końcu skonczylyby się te oszustwa.A póki zet się sypie to interes się kręci i nic się nie zmieni.

ODPOWIEDZ