August_Taylor
-
Jak pokazuje buzię to włącza się photoshop czy ktoś to zauważył ? Teraz są takie opcję nawet laski malować się nie muszą i poprawić można co nie co.
Karoll2000 pisze: ↑pt lis 20, 2020 8:28 amJak pokazuje buzię to włącza się photoshop czy ktoś to zauważył ? Teraz są takie opcję nawet laski malować się nie muszą i poprawić można co nie co.
Dziewczyna ma profesjonalna kamerę i że ma ładna buzię to zbrodnia? Nie wiem co by miała ta aplikacja poprawić zmarszczki 2 jak to młoda dziewczyna jest.
-
Sory ale wiem co piszę ,poprawiać wygląd czyli retusz filtry czy jakieś dodatki tak jak np jest na snapie. Kiedy zrobi gwałtowny ruch rzęsy latają albo usta i widać wtedy wszystko.
Słyszał dobry korektor snap camera nie wiesz czy ona to urzywa. Magister Pytajnik masz na to dowody? czy tak piszesz by temat odnowić .
Wiele dziewczyn z kamer, korzysta z apki korektora snap camera.
A kto to jest nie napisze i czy na Showup.tv chaturbate mfcams stripchat to ich prywatna sprawa. Obraz ma być dla widza jak najlepszy dla tego coraz lepsze kamery internetowe są sprzedawane.
Wiele dziewczyn z kamer, korzysta z apki korektora snap camera.
A kto to jest nie napisze i czy na Showup.tv chaturbate mfcams stripchat to ich prywatna sprawa. Obraz ma być dla widza jak najlepszy dla tego coraz lepsze kamery internetowe są sprzedawane.
No dziwne ze tak malo jej fanow pisze tutaj , bo ciezko ja na ogolnym zastac:) chodze do niej na priv od samego pocztku jedna z niewielu z ktora mozna sie dogadac na fajny priv. Jesli jeden i drugi jest taki ciekawy to niech napisze do niej :)bo na prawde Viki jest przesliczna i mozna sie dogadac na privka sote bez makjazu. Duze niebieskie oczy, maly nosek ,duze usta :)
-