Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Little_girl

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
lTakNiktTegoNieCzyta

Little_girl

Post autor: lTakNiktTegoNieCzyta » czw lis 19, 2020 1:26 am

Wygląd dziewczyny 7/10 dla mnie. Fajna, małolata z delikatnym głosem. Ale to nie będzie laurka.

Dziewczyna kończy priv od razu, gdy wybije koniec czasu. Nic mnie tak nie irytuje, jak panny, które z końcem czasu, zwijają na ogólną.
Zostawiłem u dziewczyny już kilka tysięcy żetonów, jednak na ostatnim privie(500, albo 600żet), coś mi się stało z kompem/netem i nie mogłem dołączyć do transmisji.
Pisałem do dziewczyny wiadomości na czacie i wiadomości prywatne, z pytaniem, czy zechciałaby zrobić priva jeszcze raz, po mniejszej cenie? (trzy inne dziewczyny, gdy wystąpiła taka sytuacja zgodziły się zrobic mi priva za 10żet)
Na transmisjach odpowiadała, że mi zrobi po 22. Przez kilka tygodni wchodziłem pytać, po tej 22, czy zrobi, jednak zawsze było "dziś już nie". Wysłałem jej PW. Powiedziała że dopiero w grudniu mi zrobi transmisję, ale za 100żet. W grudniu dlatego, że ma teraz mału czasu (codziennie jest wieczorami przez ponad godzinę). 100żet , bo podobno nie da się ustawić za mniej priva ;)

Także, ja nie polecam - ewidentna cwaniara.
Ostatnio zmieniony czw lis 19, 2020 2:39 pm przez lTakNiktTegoNieCzyta, łącznie zmieniany 2 razy.

Little_girl

Post autor: Little_girl » czw lis 19, 2020 2:31 pm

Napisałam ci wyraźnie, że w pierwszym tygodniu grudnia zrobie ci privka, którego nawet nie musze robić :) Na privkach zostaje czasem dłużej, nie na każdym ale zostaje, czasem wystarczy zapytać i nie ma problemu. Nie rozumiem twojego zbulwersowania, skoro to ty wyszedłeś z privka, nie po to su ma limit 3 min, tym bardziej ze sie zgodziłam, aby tego pvika ci zrobić, ale już nie zrobie :) A co do tych 10ż, przyznaje się, źle zobaczyłam bo od 100ż jest z kamerką oglądającego, mój błąd.

lTakNiktTegoNieCzyta

Post autor: lTakNiktTegoNieCzyta » czw lis 19, 2020 2:45 pm

Napisałem wyraźnie - coś mi się stało z kompem/netem. W każdym razie błąd po mojej stronie.
Jednak inne dziewczyny, nie robiły problemów z zrobieniem ponownego priva za 10żetonów - tak po prostu jest "fair", chyba?
Albo od razu, albo w najbliższym terminie jak uzgodniliśmy.

A co do tych 100żet - wyraźnie Ci pisałem ( i to chyba dwa razy), że to tyczy kamerki. A Ty dalej w zaparte, że to minimum za jaki SU pozwala ustawić priv.

ODPOWIEDZ