Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Dentystka33

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
NowyStaryGosc

Dentystka33

Post autor: NowyStaryGosc » sob lis 14, 2020 5:38 pm

dentystka33
Prawda że to facet?

https://showup.tv/profile/dentystka33
Ostatnio zmieniony pn maja 03, 2021 7:47 am przez NowyStaryGosc, łącznie zmieniany 2 razy.

kufeI87

Post autor: kufeI87 » sob lis 14, 2020 6:05 pm

dentystka33 Tak każdy pisze o tym że to facet przebrany za kobietę, nie ma w privków i w celu cycków, pipki itd
Konto widać że ma długo bo ma komentarz 2018-05-26 05:40:59, i te konto jest zweryfikowane przez Moderatora tylko w celu pokaż palce 3,2,1 czyto nie jest przypadkiem film, ale na 100% nie sprawdzone jest czy to kobieta czy mężczyzna i tu jest problem.Ja uważam że to facet przebrany za kobietę i przez te lata mu się udawało.Teraz tylko można napisać maila do Administracji lub Moderator powinien sprawdzić na privku czy to kobieta czy facet. ps:myślę ze to kobieta z jajami haha i oszukiwał ludzi.

Magneto

Post autor: Magneto » pt lis 20, 2020 7:27 pm

Tak to facet UWAGA
Kufel masz racje nie ma w privkow cycków i cipki zobaczcie tą osobę widać tylko z daleka od kamerki to oszust facet przebrany za kobietę.

kufeI

Post autor: kufeI » sob gru 05, 2020 8:17 pm

Nick: Dentystka33
Myślę też że to jest Facet przebrany za kobietę i dobrze się kryje tak jak Ci co napisali wyżej.
Nie ma privków lub celu cycków i cipki widać zawsze ta osobę z daleka i nie widać twarzy.
Ma konto zweryfikowane tak długo ponad 2 lata bo widziałem komentarz ale w celu czy to jest FILM.
A nie sprawdzone czy to jest kobieta 100%
zawsze ma pończochy ubrane.
Zdjęcia ma w profilu ale facet jak da tapety to idzie się tak wystroić na kobieta to nie jest problem.
Tak że ja sądzę na 100% ze to jest FACET przebrany za kobietę a ubrania idzie kupić jak się sypią żetony żeby dalej oszukiwać :(
Ostatnio zmieniony czw gru 10, 2020 7:11 am przez kufeI, łącznie zmieniany 2 razy.

Cahiir

Post autor: Cahiir » wt gru 08, 2020 5:13 am

To na pewno facet. Jeśli ktoś to napisze na czacie to od razu ma bana. Zdjęcie w profilu też to potwierdza no i to jak wygląda transmisja

Gibls

Post autor: Gibls » wt gru 08, 2020 6:40 pm

Tak to facet, ale też jest tutaj jeden facet ma nick --sztos--, magneto, panmaep, kufel,kufel87, i z 30 innych co udaje kobiete uwazajcie na niego to jakis dziwak on sam nawet z soba pisze na tym forum XD

Marcus_007

Post autor: Marcus_007 » czw lis 17, 2022 10:27 pm

Czystej krwi facet udaje kobietę a Janusze walą freda i się podniecają bo mają nadzieję że pizda jest pod sukienką

Waraa

Post autor: Waraa » wt gru 27, 2022 9:19 am

Nasza pani dentystka do transka z Hamburga. Ciągnie chuja jak odkurzacz, ale woli mieć lizaną dupkę.

ODPOWIEDZ