FRAOULA vel SAGIA
-
FRAOULA vel SAGIA
Ta pani chyba nie miała już chętnych na grupowe na których robiła w kółko to samo i zmieniła Nick.Wszedlem na transmisje i pytam dlaczego już nie FRAOULA tylko SAGIA?I z miejsca BAN...Także nie dajcie się naciągnąć bo to jedna i ta sama laska...
-
Ja tez nie rozumiem problemu , po to jest opcja zmiany nicku by jej uzywac . Z niczym nie oszukuje , zawsze wszystko u niej w 100% zgodne z opisem
Po 1 Nie da się jej z nikim pomylić ma charakterystyczną urodę (W moim guście akurat na + )
Po 2 Jej sprawa jak często zmienia konta
Po 3 Te same privy........a czy na całym tym portalu można liczyć jeszcze na jakieś nowości??? Potrójnego salta w tył żadna dziewczyna tutaj nie zrobi
Po 2 Jej sprawa jak często zmienia konta
Po 3 Te same privy........a czy na całym tym portalu można liczyć jeszcze na jakieś nowości??? Potrójnego salta w tył żadna dziewczyna tutaj nie zrobi
-
Oczywiście nie musisz się z niczego tłumaczyć a Nick to możesz zmieniać sobie co dzień.Ja tylko na czacie zapytałem dlaczego już nie FRAOULA a Ty mi z miejsca walnelas bana jak bym napisał nie wiadomo co.I tylko o to chodzi.Ale w sumie mi to wisi i nie musisz mi tego bana zdjąć,bo mi nie zależy.Pozdrawiam
-
Nieźle piersi i to tyle co można powiedzieć o niej dobrego. Schematyczna
-