Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

FRAOULA vel SAGIA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
Cukiernik1

FRAOULA vel SAGIA

Post autor: Cukiernik1 » pn paź 19, 2020 7:48 pm

Ta pani chyba nie miała już chętnych na grupowe na których robiła w kółko to samo i zmieniła Nick.Wszedlem na transmisje i pytam dlaczego już nie FRAOULA tylko SAGIA?I z miejsca BAN...Także nie dajcie się naciągnąć bo to jedna i ta sama laska...

Sagia

Post autor: Sagia » pn paź 19, 2020 8:24 pm

Nikogo nie zamierzam nabierać ,że jestem inną osobą . ;) Te same privy , ten sam opis , to samo miejsce i ta sama ja . Po to zmieniam konto by o starym nie mowić. Wiele osob zmienia tu konta i wcale nie musimy się tłumaczyć dlaczego . Pozdrawiam ;* .

Czochrany

Post autor: Czochrany » pn paź 19, 2020 8:30 pm

Kilka razy już zmieniała konto. Przecież nie udaje i nie kłamie w żywe oczy że jest nowa :)

Misiaczek6911

Post autor: Misiaczek6911 » pn paź 19, 2020 8:38 pm

Ja tez nie rozumiem problemu , po to jest opcja zmiany nicku by jej uzywac . Z niczym nie oszukuje , zawsze wszystko u niej w 100% zgodne z opisem

Cahiir

Post autor: Cahiir » wt paź 20, 2020 6:28 am

Po 1 Nie da się jej z nikim pomylić ma charakterystyczną urodę (W moim guście akurat na + )
Po 2 Jej sprawa jak często zmienia konta
Po 3 Te same privy........a czy na całym tym portalu można liczyć jeszcze na jakieś nowości??? Potrójnego salta w tył żadna dziewczyna tutaj nie zrobi

Cukiernik1

Post autor: Cukiernik1 » wt paź 20, 2020 4:46 pm

Sagia pisze:
pn paź 19, 2020 8:24 pm
Nikogo nie zamierzam nabierać ,że jestem inną osobą . ;) Te same privy , ten sam opis , to samo miejsce i ta sama ja . Po to zmieniam konto by o starym nie mowić. Wiele osob zmienia tu konta i wcale nie musimy się tłumaczyć dlaczego . Pozdrawiam ;* .
Oczywiście nie musisz się z niczego tłumaczyć a Nick to możesz zmieniać sobie co dzień.Ja tylko na czacie zapytałem dlaczego już nie FRAOULA a Ty mi z miejsca walnelas bana jak bym napisał nie wiadomo co.I tylko o to chodzi.Ale w sumie mi to wisi i nie musisz mi tego bana zdjąć,bo mi nie zależy.Pozdrawiam

SponsorSuczek

Post autor: SponsorSuczek » śr lis 04, 2020 5:06 pm

Nieźle piersi i to tyle co można powiedzieć o niej dobrego. Schematyczna

kiepski_dowcip

Post autor: kiepski_dowcip » pt lis 06, 2020 7:37 pm

rogrip pisze:
pt lis 06, 2020 7:32 pm
.
NowaDupa18 na świeżym nicku? Znowu coś ci nie pyka z tymi fotkami. Najpierw ogarnij zagadnienie, a później spamuj. ;)

Marcib_89

Post autor: Marcib_89 » wt lis 10, 2020 5:21 pm

Dziwny ma ryj koński xd

BigJoee

Post autor: BigJoee » czw lis 12, 2020 2:01 pm

Cudowne Ciałko

ODPOWIEDZ