Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_Arianna_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
opaleniznahenia

Re: _Arianna_

Post autor: opaleniznahenia » sob paź 31, 2020 4:52 pm

Ale serio?! Admin tamtejszego forum to żart. każdy normalny użytkownik zauważył debilzm tego dzieciaka... bo chyba żaden normalny koleś nie broni kurwy ... o przepraszam... modelki ... która sama jedzie sobie happeningiem - mimo ze jej morda (tak- morda-jestes brzydka) leci na filmikach, gdzie najebana spałaś z peruka i maska gdzieś na czole... wciaz tego nie udalo sie wam skasowac :P pozdro kocicoooo :) kretynka jprd:P maddie smieciu znowu? wez poproś kogos niech ci te posty pisze...bo twoje błędy są tak charakterystyczne jak twoje krótkie nogi, z których pieją na ruskim forum

LandrynkiMalinki

Post autor: LandrynkiMalinki » sob paź 31, 2020 5:39 pm

Milla pisze:
sob paź 31, 2020 2:29 pm
MistrzMinetki69 pisze:
sob paź 31, 2020 9:11 am
NowaDupa18 pisze:
pt paź 30, 2020 6:47 pm
ładny tip na samochód
Obrazek
Obrazek
Jakby tak posiedzieć u niej dłużej to ciągnie flotę z kolesia aż miło. Ale zarzeka się że nic nie chce. To czemu mu nie odsyłasz tej kasy Milla, może się znudzi wkoncu. Cele też robisz specjalnie pod niego, jakieś wydumane donejty na bieliznę a jak ktoś zauważył cały czas chodzisz w tej samej
Gdy mu odsyłałam. To pisaliście, że to zmowa i fałszywy obieg żetonów. Tak wygląda wasza logika. Przestań pisać teorie spiskowe.
kręcicie teatrzyk od lat ze zbiornika was wyje***la administracja a tutaj więcej luzu szukacie ofiar jak rycerz przestaje sypać to wrzucacie dane gnębicie

widać 3 proste pytania od tamtej kobiety w 2 postach i udajesz że ich nie widzisz za każdym razem unikasz odpowiedzi macie za uszami

weryfikujesz fiuta z twarza haahahhhaah to jest dobre jak ty chcesz kredyt zaufania masz pretensje jak ktoś ma uwagi skoro ktoś już ci musiał zaufać i jego prywatne dane zdjęcia znalazly sie w twoim profilu ????? ty to dopiero jestes stalkerka

MistrzMinetki69

Post autor: MistrzMinetki69 » sob paź 31, 2020 5:58 pm

W jej mniemaniu każdy który ma do niej jakieś ale to stalker. Wczoraj na transmisji jechała po jakimś kolesiu ze pedał i że ma więcej sypać floty.potem się dziwi że ludzie piszą jej ze jest wulgarna.
Nie odp nic tamtej dziewczynie bo jakoś nikt nie widział zdjęć jej twarzy czy danych w necie a u niej na profilu takie atrakcje wisiały tygodniami

Genesis

Post autor: Genesis » sob paź 31, 2020 9:11 pm

Milla pisze:
czw paź 29, 2020 8:47 pm
Genesis pisze:
czw paź 29, 2020 8:07 pm
Milla pisze:
czw paź 29, 2020 3:06 pm

Uważać na co? Co twoim zdaniem zrobić jeśli nie chcę na privie spędzać czasu z chłopakiem, który mnie tu gnębi ? A on co rusz na privy wchodzi. Nie rozumie, że nie chcę z nim rozmawiać i spędzać czasu. Jak zweryfikować czy to on jest na privie czy ktoś inny? Pomimo banowania jego kont. Co rusz zakłada nowe i nowe. I tak bez końca. Ale to na pewno wiecie skoro tak dobrze jesteście zorientowani we wszystkim.

Czym Cie gnębi??? Pieniędzmi ? Hahaha
Ten komentarz mogę jedynie podsumować tak. Przemawia przez Ciebie zazdrość. Tylko pieniądze się dla Ciebie liczą w życiu? Koleś za każdym razem psuje transmisje obrażając innych uczestników czatu. Podszywa się pod nicki innych użytkowników z których wchodzi na privy i pisze wiadomości. Bo myśli, że go nie rozpoznam. To jest twoim zdanie normalne? Bo mi się wydaję, że to jest chore i powinno się leczyć.

Mila ale to dla Ciebie liczy sie tylko kasa w zyciu , twoje argumenty sa słabe serio.

royal20

Post autor: royal20 » ndz lis 01, 2020 8:19 am

Ja pierd*le, wy naprawdę nie macie swojego życia i swoich problemów? Tylko rozkminiacie czy Milla szantażuje kogoś czy nie, czy dał Jej na samochód, czy dał Jej na nową bieliznę, a czemu chodzi cały czas w tej samej. Ogarnijcie się! Chce gościu sypać kasę to sypie, jego sprawa. Myślę że każdy z was jakby miał taką dojna krowę która daje wam hajs to by z tego korzystał. To jest Jej transmisja i może robić co Jej się rzewnie podoba i na co ma ochotę.

MistrzMinetki69

Post autor: MistrzMinetki69 » ndz lis 01, 2020 8:41 am

Dobrze napisałeś że znalazła sobie dojną krowę to ciągnie z niego ile wlezie. Tylko po co ludziom wciska jakieś kity ze nie chce, że odsyła żetony itd. Każdy widział ile czasem koleś zostawiał u niej mamony a ona nawet dziękuję jakby to jej się z góry należało albo była ustawka. O tym że wisiały na jej profilu zdjęcia i dane kolesia też nic nie powie bo jakoś jej fotek nikt nie widział. Jestem bardzo ciekaw jej buzi, chętnie bym zobaczył co ten typek w niej widzi

royal20

Post autor: royal20 » ndz lis 01, 2020 11:18 am

Może nie tyle dojna krowa co frajer który sypie dużą kasę bo liczy hmm... no właśnie na co? Że w ten sposób przypodoba się Milli i ta się z nim umówi? Też bym nie dziękował komuś kto na siłę mi się narzuca i "znęca się" psychicznie zakładając kolejne konta, pisze setki wiadomości i prześladuje mnie.

MistrzMinetki69

Post autor: MistrzMinetki69 » ndz lis 01, 2020 11:32 am

Frajer nie frajer też nie łapie jak można trącić tyle floty na e-kurewke. Tym bardziej że jest tu sporo lepszych lasek a Milla jest co najwyżej przeciętna. Zrobiła sobie cycki i to ją ratuje. Też bym chciał żeby ktoś mnie prześladował w taki sposób bo na trans u niej jakoś nie widać aby ktoś ją wyzywali czy wstawiał jej foty. Jest dokładnie na odwrót czasem lecą tam takie bluzgi i teksty na kolesia że aż oczy bolą. Skoro tak ją prześladuje to czemu nie poszla jeszcze na psiarnie. Może faktycznie szantazuje kolesia skoro ma jego dane i foty

royal20

Post autor: royal20 » ndz lis 01, 2020 12:07 pm

To zadam odwrotne pytanie. Skoro tak jak co niektórzy twierdzą Milla go szantażuje to dlaczego on nie idzie na policje? Ja tam w żaden szantaż nie wierzę. Prześladować żeby się na kimś mścić, a prześladować bo zabiega się o względy to dwa odległe bieguny, a słowo to samo. :) Dla mnie ten koleś zalicza się do tych drugich. A jeśli chodzi o Mille to jest piękną dziewczyną, ale to kwestia gustu faceta. Nie każdemu się dana kobieta musi podobać. Jeden woli co innego i na inne elementy ciała, charakteru czy kultury zwraca uwagę, a drugiemu to akurat się nie podoba. Ja np jestem nauczony szacunku do kobiet i NIGDY żadnej dziewczyny nie nazwał bym e-kurewka

LandrynkiMalinki

Post autor: LandrynkiMalinki » ndz lis 01, 2020 12:24 pm

royal nikt jej nie prześladuje wszystko jest teatrzyk a to jest duet starych naganiaczy pod złoto i szum

zadaj sobie pytanie czemu ona nie idzie na psiarskie skoro jest taka biedna ? oni wyciągają dane z kolesi w jedna strone nie wiesz jak dzialaja profesjonalne naciągaczki . idz pokaż jej fiuta z twarza a nie daj boże powiedz cos wiecej o sobie jeszcze namiary to zobaczysz jak szybko uwierzysz heheheh

ci ,,stalkerzy,, nie maja na nią nic taka prawda inaczej dane i zdjecia dawno by latały a to tylko ona używa ich danych gnębi jak przestaje dostawać prezenty rzucać napiwki czy rzuci napiwek gdzie indziej poza jej transmisją zobaczy

ODPOWIEDZ