Dasha,karakaticaa,VivienSabo
Dasha,karakaticaa,VivienSabo
Użytkownik o nicku mathniak123 rozdał dziś 4000 żetonów tym dziewczynom.Co Wy na to panowie?Przecież Onet to topowe modelki na SU, moje myśli że ten użytkownik jest podróbką i te dziewczyny są ze sobą zaprzyjaźnione i postanowiły w ten sposób zrobić sobie promocję na stronie,aby inni panowie przekonali ich o swojej jasności na stronie.Ale to nieprawda.Tutaj jest to zabronione.
-
Co Ty masz kurwa do tych pań ze wschodu podrabiańcu? Nie radzisz sobie tak dobrze jak one?PALMA pisze: ↑ndz paź 25, 2020 12:01 amUżytkownik o nicku mathniak123 rozdał dziś 4000 żetonów tym dziewczynom.Co Wy na to panowie?Przecież Onet to topowe modelki na SU, moje myśli że ten użytkownik jest podróbką i te dziewczyny są ze sobą zaprzyjaźnione i postanowiły w ten sposób zrobić sobie promocję na stronie,aby inni panowie przekonali ich o swojej jasności na stronie.Ale to nieprawda.Tutaj jest to zabronione.
Ty masz obsesje na punkcie dziewczyn z za granicy. Dal im i dam, co cie to obchodi? Nie twoja kasa
dlaczego pozwalasz sobie na chamstwo pod moim adresem?czy to są wasze koleżanki, czy te modelki na Was wpadają i tworzycie im taki pr z tej lewej strony?po prostu nie chcę,aby Panowie trzymali się za głupców i szczerze mówię z całego serca-nikt nie wydawał na nich tak dużo na prawdę,to fikcja i kalambur!Oni są nikim te modele i dają im grosze, nie ma mathniaka, to tylko reklama, te modele chcieli propiować!Jesteś prowadzony za nos!nie daj się oszukać
dlaczego nie chcesz przyznać, że to kłamstwo?a to fikcja?VivienSabo, kiedy dostała 2000 żetonów od rzekomo tego nieistniejącego Pana, po prostu jak zwykle wybierała swoje pryszcze, więc czy Seya jest dziewczyną czy modelką, która rzuca kwoty?Ahhh Ahh bardzo śmieszne, Kira Przyznaj się, oni dla Ciebie pracują?
Czemy klamstwo? Ja tego pana na su wiedziala z polroku temu,jak sie z sugar bawil...PALMA pisze: ↑ndz paź 25, 2020 4:50 pmdlaczego nie chcesz przyznać, że to kłamstwo?a to fikcja?VivienSabo, kiedy dostała 2000 żetonów od rzekomo tego nieistniejącego Pana, po prostu jak zwykle wybierała swoje pryszcze, więc czy Seya jest dziewczyną czy modelką, która rzuca kwoty?Ahhh Ahh bardzo śmieszne, Kira Przyznaj się, oni dla Ciebie pracują?
Tych dziewczyn o ktorych ty piszesz ja nie znam osobiscie, tak samo jak i innych dziewczyn z su.
A tobie radze nie ogladac kto ile komu daje, kto gdie pisze i tak dalej bo to poprostu glupie zachowanie sie) daje bo chce... bede chcial to i tobie sypnie pare grosz
dlaczego ty Kira z pianką przy ustach próbujesz mi to udowodnić?Nie jestem modelką, jestem zewnętrznym obserwatorem, wyraziłem swoją opinię i to, co zobaczyłam na własne oczy i to prawda!Nie próbuj mnie przekonywać inaczej ,wcale tak nie jest.Jeśli podoba Ci się moje zdanie-to wyrażaj swoje myśli delikatniej, a nie chamsko jak hamlo.Bardzo nieprzyjemne.Miałam o Tobie lepsze zdanie, no cóż, niech panowie się posiądą, jak usprawiedliwiacie kłamstwo i też chcecie je prowadzić za nos
Kira, ay okazuje się być Dwulicowa, myślałem,że masz obraz słodkiej delikatnej dziewczyny, ale okazuje się, że jesteś bardzo zła.Cóż, to twoje prawo, a mówienie mi, co mam robić i gdzie oglądać, nie jest twoją troską.Jest forum i mam prawo tu pisać jak próbują jeździć za nos miłych panów to takie modele jak o których pisałam wyżej i zachęcacie do tego oszustwa i fikcji
Gdie Ci pisalam chamsko? Nic ci zlego nie powiedzialam preciez) napisalam tak jak umiem, delikatniejszego polskiego nie znamPALMA pisze: ↑ndz paź 25, 2020 7:07 pmKira, ay okazuje się być Dwulicowa, myślałem,że masz obraz słodkiej delikatnej dziewczyny, ale okazuje się, że jesteś bardzo zła.Cóż, to twoje prawo, a mówienie mi, co mam robić i gdzie oglądać, nie jest twoją troską.Jest forum i mam prawo tu pisać jak próbują jeździć za nos miłych panów to takie modele jak o których pisałam wyżej i zachęcacie do tego oszustwa i fikcji