Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

KAKA389 OSZUSTKA !!!

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Repsolrafal

KAKA389 OSZUSTKA !!!

Post autor: Repsolrafal » czw paź 15, 2020 12:06 pm

Pani na każdym kroku, i co kilka sekund na chacie pisze że "zaprasza na priv z buzią i głosem" i ja głupi dałem się na tego priva namówić.
Wchodzę a ona głos wyłączony i buzia do połowy dokładnie tak jak na ogólnym.
i teraz hit.
Przed privem pytałem czy poprosi o spust ona odpowiedziała że tak. Wchodzimy na priv A ONA O SPUST PROSI KURWA NA CZACIE rozumiecie to?

nie wiem gdzie to można zgłosić i jak to się robi ale oszustka wyjebała mnie na kilkaset żetonów. Potem jak wchodziłem na jej kanał i pisałem cokolwiek na czacie to zero odpowiedzi, nie wiem czy to ona mnie ignoruje czy ustawiła coś że nie widać tego co piszę, w każdym razie z całego serca odradzam tą naciągaczkę.

dotpay39

Post autor: dotpay39 » pn lis 02, 2020 2:46 pm

Niestety muszę się zgodzić z tobą to perfidna naciągaczka

sworak

Post autor: sworak » czw gru 31, 2020 10:33 am

U mnie to samo chamskie naciągniecie, co więcej panna na początku jeszcze się spytała czy dopłacę dodatkowo, po czym obróciła kamerkę na brzuch i koniec jakiejkolwiek reakcji. Oczywiście moderator showup zareagować nie potrafi, panna ciągle oszukuje a żetony nie zwrócone...

NowyStaryGosc

Post autor: NowyStaryGosc » czw gru 31, 2020 10:56 am

No wybaczcie ale żeby tak się wydymać to trzeba być naiwnym 😁 Podstawa to czytać opis czy to grupowej, czy to priwa. To jest stary numer jak świat, ustalanie czegoś na czacie czy na gębę 😁 Przecież nawet jak zgłosisz priwa to nikt Ci nie zwróci żetonów. Bo jakim prawem skoro domagasz się np Twarzy o której w opisie priwa nie ma nawet mowy?

NowyStaryGosc

Post autor: NowyStaryGosc » czw gru 31, 2020 10:58 am

aha............... nie to że bronie tego typu cwaniactwa, wręcz potępiam, ale mam wrażenie, że to na własne życzenie większość daje się oszukać.

ODPOWIEDZ