czerwony_kapturek_
czerwony_kapturek_
Polecam jej transmisje. Fajnie sie patrzy na tak zadbane kobiety o takich ksztaltach.
-
Rowniez polecam. Jedna z najlepszych, a wczoraj w tych ponczochach wygladala zajebiscie. Privy tez bardzo fajne, widac ze to lubi i nie udaje. Fajnie sie nakreca :)
Kajen69 a mnie nazwałeś śmietnikiem bo przespałam się z jakimś facetem a czerwony_kapturek to prostytuka i nagle ci nie przeszkadza, że miała dziesiątki klientów. Nawet na transmisji się ogłasza, że szuka klientów. Wejdz do niej na transmisję i zapytaj czy szuka sponsora to sam zobaczysz. To ona jest śmietnikiem a nie ja.
W opisie miała nawet, że szuka na realne spotkania ;) Teraz profil ma wyczyszczony, pewnie znalazła ;)Slodkosci pisze: ↑śr wrz 16, 2020 8:44 pmKajen69 a mnie nazwałeś śmietnikiem bo przespałam się z jakimś facetem a czerwony_kapturek to prostytuka i nagle ci nie przeszkadza, że miała dziesiątki klientów. Nawet na transmisji się ogłasza, że szuka klientów. Wejdz do niej na transmisję i zapytaj czy szuka sponsora to sam zobaczysz. To ona jest śmietnikiem a nie ja.