Stuk - puk...
ja też się już obudziłem. :*
Dzisiaj jest czw maja 15, 2025 11:27 am
Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 12:03 pm
Post autor: Slodkosci » czw wrz 17, 2020 12:38 pm
Mówię o tobie zjebie, kiepski_dowcip to Landlord, weź szybko leki bo znów masz schizy i będziesz pisał te same posty minuta po minucie.
Post autor: misiokacper » czw wrz 17, 2020 12:57 pm
Ja pisze tylko o jednej lasce z su a ty wypisujesz o wielu laskach i je obrazasz i kto tu jest zalosnySlodkosci pisze: ↑czw wrz 17, 2020 12:38 pmMówię o tobie zjebie, kiepski_dowcip to Landlord, weź szybko leki bo znów masz schizy i będziesz pisał te same posty minuta po minucie.
Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 1:56 pm
A ja powtarzam pytanie bo zrobiła się tu niezła gownoburza, jak wystający osrany papier z odbytu Maddie, na jej transmisji.Bleeee😬 Czy to prawda Hebi, że jesteś zwykłą oszustką i wypierdoliłaś Kacpra na 20 wejściówek na twoje grupowe???Czy to prawda, że nie oddałaśmu za nie żetonów ?Mimo, że legalnie je zdobył i uczciwie nabył prawo do tych wejściówek?Czy za radą twojego su guru Maddie, nabralas wody w usta żeby ukryć twoj parszywy charakterek i niecny plan oszukania Kacpra?Wytlumacz sie proszę z tych zarzutow jesli nie chcesz być postrzegana jak moneciara MaddieDziki_Mis pisze: ↑czw wrz 17, 2020 12:14 amA ja zapytam bohaterkę tego tematu a raczej oszustkę z tego tematu.Czy to prawda Hebi, że wyjabałaś misia na te 20 wejsciowek?Na innym forum ochoczo się wypowiadasz w swoim temacie, kręcąc beke z misia, a tu jakoś zamilklas.Czyżbyś się czegoś bała?Zawsze potrafilaś się bronić, co widać w tym temacie, a tu nagle cisza.Chyba jest coś na rzeczy? Chyba nie chcesz być postrzegana jak najwieksza moneciara na su- czyli zepsuta Maddie, ktorej na sam widok zetoniarza jak misiokacper, zapalają sie dolary we falszywych oczkach.Do konca swojej "kariery" na su bedziesz miała przyszytą tą właśnie łatkę zimnej, wyrachowanej suki jak Maddie.Mało Ci misiokacper dawał żetona? Warto było go wypierdalać na takie drobne w stosunku do tego ile Tobie dał? Zawsze już bedziesz taka sama jak Maddie z kislem w majtach na dźwięk żetona.No chyba, ze się wytlumaczysz.
Post autor: misiokacper » czw wrz 17, 2020 2:02 pm
Dziki_Mis pisze: ↑czw wrz 17, 2020 1:56 pmA ja powtarzam pytanie bo zrobiła się tu niezła gownoburza, jak wystający osrany papier z odbytu Maddie, na jej transmisji.Bleeee😬 Czy to prawda Hebi, że jesteś zwykłą oszustką i wypierdoliłaś Kacpra na 20 wejściówek na twoje grupowe???Czy to prawda, że nie oddałaśmu za nie żetonów ?Mimo, że legalnie je zdobył i uczciwie nabył prawo do tych wejściówek?Czy za radą twojego su guru Maddie, nabralas wody w usta żeby ukryć twoj parszywy charakterek i niecny plan oszukania Kacpra?Wytlumacz sie proszę z tych zarzutow jesli nie chcesz być postrzegana jak moneciara MaddieDziki_Mis pisze: ↑czw wrz 17, 2020 12:14 amA ja zapytam bohaterkę tego tematu a raczej oszustkę z tego tematu.Czy to prawda Hebi, że wyjabałaś misia na te 20 wejsciowek?Na innym forum ochoczo się wypowiadasz w swoim temacie, kręcąc beke z misia, a tu jakoś zamilklas.Czyżbyś się czegoś bała?Zawsze potrafilaś się bronić, co widać w tym temacie, a tu nagle cisza.Chyba jest coś na rzeczy? Chyba nie chcesz być postrzegana jak najwieksza moneciara na su- czyli zepsuta Maddie, ktorej na sam widok zetoniarza jak misiokacper, zapalają sie dolary we falszywych oczkach.Do konca swojej "kariery" na su bedziesz miała przyszytą tą właśnie łatkę zimnej, wyrachowanej suki jak Maddie.Mało Ci misiokacper dawał żetona? Warto było go wypierdalać na takie drobne w stosunku do tego ile Tobie dał? Zawsze już bedziesz taka sama jak Maddie z kislem w majtach na dźwięk żetona.No chyba, ze się wytlumaczysz.
Post autor: Eboxik » czw wrz 17, 2020 2:04 pm
Post autor: kiepski_dowcip » czw wrz 17, 2020 2:27 pm
Tzn. kto? I który jestem po kolei? Wiadomo, że laskom chodzi o kasę, a faciom o dymanie. Problem w tym, że to Misiu czuje się wydymany, pomimo straconej kasy. Portal kurewski, to prawda, ale chyba jakieś zasady tu obowiązują, do ch...!
Post autor: misiokacper » czw wrz 17, 2020 2:30 pm
Ale nie kazdy potrafi sie tych zasad trzymac niestety a tym badziej takie zetoniary jak hebi i maddiekiepski_dowcip pisze: ↑czw wrz 17, 2020 2:27 pmTzn. kto? I który jestem po kolei? Wiadomo, że laskom chodzi o kasę, a faciom o dymanie. Problem w tym, że to Misiu czuje się wydymany, pomimo straconej kasy. Portal kurewski, to prawda, ale chyba jakieś zasady tu obowiązują, do ch...!
Post autor: Bestia34 » czw wrz 17, 2020 7:14 pm
Post autor: misiokacper » czw wrz 17, 2020 7:32 pm
Bestia34 pisze: ↑czw wrz 17, 2020 7:14 pmWitam. Skoro tak cały czas piszecie, jaka ona to jest zła i niedobra to powiedzcie proszę ilu z was jeszcze oszukała? Bo z tego co pamiętam Misokacper zawsze truł 4 litery o privy, pytał na jednej transmisji po kilka razy czy wszystko między nimi ok ? a nawet zdarzyło się że swoim zachowaniem rozwalił jedną grupową Angeli. Czy o tym wszystkim wiecie ? Patrzycie teraz na pryzmat Misia jako pokrzywdzonego dziecka. A czy ktoś z was zadał sobie pytanie czy czasem on nie zasłużył sobie? Fakt reakcja Angeli może i była z byt pochopna i gwałtowna, jednakże czy moneta ma tylko jedna stronę ? Do samego MisioKacper: czytając twoje wypowiedzi na drugim forum chciałbym się odnieść do jednej z twoich wypowiedzi: "Nigdy nie byłem w niej zakochany" Widzisz ja wiem np o jednej rzeczy, mianowicie kiedyś Angela powiedziała że była z widzem na privie. Ty zaraz wypytywałeś czy ona się spotka z tym widzem w realu itp, i co będzie z tobą. No chyba tak nie zachowuje się normalny widz, który przychodzi i ogląda prawda? Więc ja proponuje zamknąć ten temat, każdy z was i tak ma swoje zdanie na temat Autorki tego tematu i ostatniej sytuacji. Jednak na przyszłość proponuje że zanim zaczniecie szykanować kogoś, zbadajcie sprawę od początku do końca. Pozdrawiam wszystkich i miłego oglądania dziewczyn.