czerwony_kapturek_
czerwony_kapturek_
Jakaś nowa, kolejna która podaje że ma 19 lat i oczywiście rodzice w domu za ścianą. Na 19 raczej nie wygląda, ale ciało mi się podoba. Cycuszki i pupa fajna. Grupowa taka sobie, miał być orgazm a nie było...
-
w dupie ci sie poprzewracało, ty widziałeś 19 lat na żywo :) mam tyle i koniec tematu :)
Ja bym dał tak na oko 35 lat czerwonemu_kapturkowi, (z ciała, twarzy nie widziałem) tyle, że z urodą rożnie bywa, czasami rozrzut jest bardzo szeroki. Miałem jedną co w wieku 26 lat wyglądała na 16 i wszyscy znajomi dawali się nabrać, a bywa także w drugą stronę. Jedna znajoma, właśnie 21 lat trochę podobne ciało do czerwonego_kapturka - takie solidne 30+. Chociaż z tym ciałem to jak z długością - metryka i rozmiar mniej istotne od "figlarności". Drętwa nastka nie przebije ognistej trzydziestki...
Swoją drogą SU sprawdza dowody osobiste aktorek, mogliby sami wpisywać prawdziwy wiek.
Swoją drogą SU sprawdza dowody osobiste aktorek, mogliby sami wpisywać prawdziwy wiek.
Taaaa, kolejna "dziewiętnastka", która ma rodziców za ścianą, ale nie ma oporów żeby się drzeć i gadać głośno xD Za to ma ogromny opór żeby twarz pokazać i swoje MILFowe oblicze :D Na tym portalu to co druga ma 18-19 lat, takie bajki to może gimnazjalistom opowiadać albo turbo naiwnioakom :D
-
An są tu jacyś inni ?Adam676 pisze: ↑pt maja 22, 2020 11:15 amTaaaa, kolejna "dziewiętnastka", która ma rodziców za ścianą, ale nie ma oporów żeby się drzeć i gadać głośno xD Za to ma ogromny opór żeby twarz pokazać i swoje MILFowe oblicze :D Na tym portalu to co druga ma 18-19 lat, takie bajki to może gimnazjalistom opowiadać albo turbo naiwnioakom :D
-
Ty też ciągle oszukujesz próbując zgrywać mądrą i inteligentną ale coś ci to bardzo słabo idzie.