Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

czerwony_kapturek_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Aladeeen

czerwony_kapturek_

Post autor: Aladeeen » czw mar 26, 2020 12:56 pm

Jakaś nowa, kolejna która podaje że ma 19 lat i oczywiście rodzice w domu za ścianą. Na 19 raczej nie wygląda, ale ciało mi się podoba. Cycuszki i pupa fajna. Grupowa taka sobie, miał być orgazm a nie było...

czerwony_kapturek_

Post autor: czerwony_kapturek_ » pt kwie 24, 2020 3:14 pm

w dupie ci sie poprzewracało, ty widziałeś 19 lat na żywo :) mam tyle i koniec tematu :)

Awatar użytkownika
LandLord

Post autor: LandLord » pt kwie 24, 2020 4:53 pm

Ja bym dał tak na oko 35 lat czerwonemu_kapturkowi, (z ciała, twarzy nie widziałem) tyle, że z urodą rożnie bywa, czasami rozrzut jest bardzo szeroki. Miałem jedną co w wieku 26 lat wyglądała na 16 i wszyscy znajomi dawali się nabrać, a bywa także w drugą stronę. Jedna znajoma, właśnie 21 lat trochę podobne ciało do czerwonego_kapturka - takie solidne 30+. Chociaż z tym ciałem to jak z długością - metryka i rozmiar mniej istotne od "figlarności". Drętwa nastka nie przebije ognistej trzydziestki...

Swoją drogą SU sprawdza dowody osobiste aktorek, mogliby sami wpisywać prawdziwy wiek.

Adam676

Post autor: Adam676 » pt maja 22, 2020 11:15 am

Taaaa, kolejna "dziewiętnastka", która ma rodziców za ścianą, ale nie ma oporów żeby się drzeć i gadać głośno xD Za to ma ogromny opór żeby twarz pokazać i swoje MILFowe oblicze :D Na tym portalu to co druga ma 18-19 lat, takie bajki to może gimnazjalistom opowiadać albo turbo naiwnioakom :D

Jan_Dlugosz_23cm

Post autor: Jan_Dlugosz_23cm » pt maja 22, 2020 9:30 pm

Adam676 pisze:
pt maja 22, 2020 11:15 am
Taaaa, kolejna "dziewiętnastka", która ma rodziców za ścianą, ale nie ma oporów żeby się drzeć i gadać głośno xD Za to ma ogromny opór żeby twarz pokazać i swoje MILFowe oblicze :D Na tym portalu to co druga ma 18-19 lat, takie bajki to może gimnazjalistom opowiadać albo turbo naiwnioakom :D
An są tu jacyś inni ?

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » pt sie 07, 2020 12:18 am

Oszustka wiadomo było, że kłamie z wiekiem.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » pt sie 07, 2020 12:20 am

Slicznakiciunia pisze:
pt sie 07, 2020 12:18 am
Oszustka wiadomo było, że kłamie z wiekiem.
Ty też ciągle oszukujesz próbując zgrywać mądrą i inteligentną ale coś ci to bardzo słabo idzie.

ODPOWIEDZ