Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
KilerX69

Re: Uwaga na oszustkę czerowny_kapturek_

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 11:15 pm

Z klamstwami na temat Twojego wygladu? A po co mialbym klamac skoro kazdy moze sobie wejsc do Ciebie i to zobaczy o czym napisalem? Ty serio zyjesz w jakims urojonym swiecie i chyba nie masz luster w domu :O Faldy to juz Ci sie pod pachami zaczynaja, cellulit na udach, wewnatrz ud, tylku, krosty na buzi i pryszcze. Zamiast siedziec godzinami na su idz cos zrob ze soba, bo bedziesz musiala kupic kamerke szerokokatna. Nie wiem jak taka dziewczyna z takim wygladam jak Ty moze wyzywac inne i wytykac im jak wygladaja. I to bez powodu. Nie wiem, moze klamie na temat wieku. Co mnie to, ja tylko mowie, ze wyglad ma jeden z lepszych. No niestety kicia, Ty nigdy nie osiagniesz takiego ciala jak ona i jak inne laski topowe.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 11:24 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 11:15 pm
Z klamstwami na temat Twojego wygladu? A po co mialbym klamac skoro kazdy moze sobie wejsc do Ciebie i to zobaczy o czym napisalem? Ty serio zyjesz w jakims urojonym swiecie i chyba nie masz luster w domu :O Faldy to juz Ci sie pod pachami zaczynaja, cellulit na udach, wewnatrz ud, tylku, krosty na buzi i pryszcze. Zamiast siedziec godzinami na su idz cos zrob ze soba, bo bedziesz musiala kupic kamerke szerokokatna. Nie wiem jak taka dziewczyna z takim wygladam jak Ty moze wyzywac inne i wytykac im jak wygladaja. I to bez powodu. Nie wiem, moze klamie na temat wieku. Co mnie to, ja tylko mowie, ze wyglad ma jeden z lepszych. No niestety kicia, Ty nigdy nie osiagniesz takiego ciala jak ona i jak inne laski topowe.
Dokładnie o tym mówię, że po co kłamiesz jak każdy może do mnie wejść i sprawdzić. Topową laską jestem ja a nie jakiś nikomu nieznany kapturek z cellulitem na całym ciele i rozstępami. Jakbym miała jej ciało to bym się wstydziła na kamerce pokazywać. A ja uwielbiam swoje ciało i nie mam żadnych kompleksów, jeśli coś ci nie podoba to nie przesiaduj u mnie na kazdej transmisji tylko pooglądaj zdjęcia modelek z fotoszopa bo chyba na żywo nie widziales nagiej kobiety. Bronisz kobiety, która ma jedno z najbrzydszych ciał na su, serio chyba ci za to płaci. Szkoda mi na cb czasu trollu bez życia poza forum i su.

KilerX69

Post autor: KilerX69 » wt sie 04, 2020 11:31 pm

Zgadza sie jestes topowa laska ... w liczbie zakladanych nickow hahahahah. Tyle nickow co Ty to zadna nie miala i w tym Ci nie dorowna zadna, przyznaje. No ale trzeba zakladac nowe, bo zarobek slaby na jednym nicku xD A po drugie gdybym jej bronil to bym pisal, tak ona ma 19lat. A nie napisalem tego, bo nie wiem ile ma. Stwierdzam tylko fakty, ze oczerniasz inne laski, a Ty wygladasz jak Rafatus plci zenskiej z dodatkowymi 40 kilogramami xD

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 11:46 pm

KilerX69 pisze:
wt sie 04, 2020 11:31 pm
Zgadza sie jestes topowa laska ... w liczbie zakladanych nickow hahahahah. Tyle nickow co Ty to zadna nie miala i w tym Ci nie dorowna zadna, przyznaje. No ale trzeba zakladac nowe, bo zarobek slaby na jednym nicku xD A po drugie gdybym jej bronil to bym pisal, tak ona ma 19lat. A nie napisalem tego, bo nie wiem ile ma. Stwierdzam tylko fakty, ze oczerniasz inne laski, a Ty wygladasz jak Rafatus plci zenskiej z dodatkowymi 40 kilogramami xD
Ty zacząłeś jak tontroll bez życia, chciałeś tak bardzo żebym ci odpisała, wystarczy cofnąć sobie temat jak mnie oczerniasz a napisałam same fakty o tej lasce. Bez rozbierania miałam po 3-4 tysiące widzów byłam ciągle na 1 miejscu w transmisjach przez kilka godzin, około miesiąca tak wysoko i to w lato 4 lata temu później usunęłam konto. Żadna laska tyle nie miała bez rozbierania, pokazów i przekrętów typu sztuczna widownia robiona w programie. Nie musiałam nikogo udawać i odejmować sobie lat jak to robią inne. Jestem w topce od dawna, mam najwięcej zazdrosnych hejterów, stalkerów, fanów i psychofanów a wcale do tego nie dążyłam bo miałam wyjebane.
Ostatnio zmieniony wt sie 04, 2020 11:58 pm przez Slicznakiciunia, łącznie zmieniany 4 razy.

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 11:53 pm

PasjonatkaCiekawiex pisze:
wt sie 04, 2020 11:52 pm
Kicia kojarzysz nick Longer2215 ?
Nie a o co chodzi??

szukamUleglejSuki87

Post autor: szukamUleglejSuki87 » wt sie 04, 2020 11:56 pm

fajna suka

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » wt sie 04, 2020 11:57 pm

Byl chyba.... A co?

KilerX69

Post autor: KilerX69 » śr sie 05, 2020 12:00 am

No widzisz kicia!!! Zaczelas sie rozbierac i publika spadla zajmujac dol stawki hahaha. To tylko swiadczy o tym jak wygladasz i potwierdza to co napisalem wczesniej. A pamietasz kici jak niedawno weszlas na nowym nicku i dalas opis w stylu - nowa malolatka sama w domu. Wiec troche podobny opis do kapturka, ktora tak wyzywasz i oczerniasz. Chyba sie na niej troche wzorowalas tym opisem. Ale Ci nie wyszlo, bo zdradzil Cie ten 20 letni tapczan i figura ludzika Michelin

Slicznakiciunia

Post autor: Slicznakiciunia » śr sie 05, 2020 12:24 am

KilerX69 pisze:
śr sie 05, 2020 12:00 am
No widzisz kicia!!! Zaczelas sie rozbierac i publika spadla zajmujac dol stawki hahaha. To tylko swiadczy o tym jak wygladasz i potwierdza to co napisalem wczesniej. A pamietasz kici jak niedawno weszlas na nowym nicku i dalas opis w stylu - nowa malolatka sama w domu. Wiec troche podobny opis do kapturka, ktora tak wyzywasz i oczerniasz. Chyba sie na niej troche wzorowalas tym opisem. Ale Ci nie wyszlo, bo zdradzil Cie ten 20 letni tapczan i figura ludzika Michelin
Dałam opis, że mam 15 lat i jestem sama w domu to miało być nawiazanie do jej śmiesznego opisu zmieniłam tylko liczbę, to było celowe. Teraz mam mniej widzów może dlatego że mam chujowy internet co zacina i pikseluje albo dlatego, że banuję 90% widzów bo i tak nie dają żetonów i zostawiam stałych widzów. Wtedy nie robiłam privów i się nie rozbierałam więc inaczej byłam traktowana a teraz robię pokazy jak inne laski, zresztą to nie ma znaczenia, gdybyście mnie nie oczerniali na forach nadal bym tyle miała widzów bo jestem najladniesza na su.

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » śr sie 05, 2020 1:22 am

Slicznakiciunia pisze:
śr sie 05, 2020 12:24 am
KilerX69 pisze:
śr sie 05, 2020 12:00 am
Dałam opis, że mam 15 lat i jestem sama w domu to miało być nawiazanie do jej śmiesznego opisu zmieniłam tylko liczbę, to było celowe. Teraz mam mniej widzów może dlatego że mam chujowy internet co zacina i pikseluje albo dlatego, że banuję 90% widzów bo i tak nie dają żetonów i zostawiam stałych widzów. Wtedy nie robiłam privów i się nie rozbierałam więc inaczej byłam traktowana a teraz robię pokazy jak inne laski, zresztą to nie ma znaczenia, gdybyście mnie nie oczerniali na forach nadal bym tyle miała widzów bo jestem najladniesza na su.
Lecz się KiciaNiunia z otyłości bo na leczenie głowy już za późno!

ODPOWIEDZ