Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Nasty_Girl

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
mistez

Nasty_Girl

Post autor: mistez » pn lip 13, 2020 4:28 pm

Długo zbierałem szczękę z podłogi. Nie wiem, czy SU jest odpowiednim miejscem dla takich osób. Wciąż postępująca anoreksja to choroba, którą należy leczyć u odpowiednich ludzi, organizacji, mieć świadomość własnego problemu. Portal erotyczny nie powinien być dla tej dziewczyny w tym momencie absolutnie żadnym priorytetem, gdyż istnieje poważne zagrożenie Jej życia. Tego typu transmisji i osób, które ewidentnie robią sobie podczas nich przysłowiowe "jaja" nigdy nie będę orędownikiem.

xkirax

Post autor: xkirax » pn lip 13, 2020 7:50 pm

mistez pisze:
pn lip 13, 2020 4:28 pm
Długo zbierałem szczękę z podłogi. Nie wiem, czy SU jest odpowiednim miejscem dla takich osób. Wciąż postępująca anoreksja to choroba, którą należy leczyć u odpowiednich ludzi, organizacji, mieć świadomość własnego problemu. Portal erotyczny nie powinien być dla tej dziewczyny w tym momencie absolutnie żadnym priorytetem, gdyż istnieje poważne zagrożenie Jej życia. Tego typu transmisji i osób, które ewidentnie robią sobie podczas nich przysłowiowe "jaja" nigdy nie będę orędownikiem.
Kazde leczenie potrebuje kasy i moze ona dlatego na su zeby zarobic i sie wyleczyc

mistez

Post autor: mistez » pn lip 13, 2020 8:11 pm

xkirax pisze:
pn lip 13, 2020 7:50 pm
mistez pisze:
pn lip 13, 2020 4:28 pm
Kazde leczenie potrebuje kasy i moze ona dlatego na su zeby zarobic i sie wyleczyc
Mylisz się - są różnego rodzaju fundacje, ośrodki pomagające takim ludziom (wystarczy poszukać w internecie). Anoreksja to również w dużej mierze choroba umysłowa - pomoc tego typu również można znaleźć. "Szukanie pomocy" na portalu erotycznym jest tak samo oznaką bezradności, co zwyczajnie dziwnym podejściem do spraw własnego zdrowia. Ja oczywiście nie mam prawa decydować jakiej formy pomocy powinna szukać ta dziewczyna, ale naprawdę nie tędy droga - Jej zdrowie też wciąż na tym cierpi.

okragla39

Post autor: okragla39 » śr lip 15, 2020 12:51 pm

tak jej anoreksja i 32 kg niewiem niezycze jej zle ale dlugo niepozyje zal mi jej autentycznie zal sadze ze ona potrzebuje pomocy ale jak jej pomuc?

ODPOWIEDZ