BLACKGIRL00 żenada
-
BLACKGIRL00 żenada
Kiedyś privy, pisanie itp a teraz gwiazdeczka gdy zapytałem o priv pokazała 1 min za 3333 zet a później zbanowala, nie polecam udawane orgazmy i przydupas na czacie dobrze ze coraz więcej nowych dziewczyn
-
Prawda jak można być tak sztucznym! dziewczyna dostawała żetony jęcząc jakby miała zaraz dość i po chwili (stop nie wygodnie mi) pierwszy raz takie coś tu widziałem, na czacie rozmowa tylko z jednym użytkownikiem, który wysłał najwiecej żetonów gdy inny podarował 10 to nawet nie zauważyła ze wibruje... nie polecam...
BLACKZETON00 haha dużo osób się na niej poznało,ostatnio była rozmowa u jednej z dziewczyn z topki o niej na grupowej tam została podsumowana 😂 dziewczyna wchodzi ,gdy się nie sypie to schodzi. Pamietam jak zaczynała całymi dniami tu siedziała teraz palma odbiła i się gwiazda zrobiła 😂😂
-
Pzk111 dziś tez tak było😂 cały czas gadała schodzę schodzę schodzę schodzę nagle zaczęli dawać żetony i została, słychać po głosie i po tym co mówi ze inteligencja jest u niej nie znana😂 dawno powinien jej temat zostać poruszony😀 Mogę Ci polecić Devil0255 lub Obsesje dają super streamy, bez udawania I można się pośmiać😀
-
Nie polecam! Wielka ustawka... Ten zakochaniec to jej men, nie wyłączyła mikrofonu jak rozmawiali, gdy zobaczyła że jestem dostępna na jej transmisji odrazu mnie zbanowali... Teraz widać ze podbija jej cele, żeby inni wpłacali... Jeszcze to śmieszne z tej rozmowy ~Cycki do góry~
-
Kinia trudno jest nie zauważyć, że to ustawka i to przywitanie się ich, każda transmisja zaczyna się tak samo wchodzi ubrana on podbija jej cel ona się rozbiera aż będzie coraz wyżej na transmisjach ludzie wpłacają i parka zadowolona, rozmawiają z tymi co wpłacają. Spróbuj jej napisać żeby coś pokazała odrazu Cię on skieruje do menu z napiwkami...
-
Mega słabe i nieuczciwe.TopowyPozaniak pisze: ↑czw cze 11, 2020 3:27 pmKinia trudno jest nie zauważyć, że to ustawka i to przywitanie się ich, każda transmisja zaczyna się tak samo wchodzi ubrana on podbija jej cel ona się rozbiera aż będzie coraz wyżej na transmisjach ludzie wpłacają i parka zadowolona, rozmawiają z tymi co wpłacają. Spróbuj jej napisać żeby coś pokazała odrazu Cię on skieruje do menu z napiwkami...
Ale nie rozumiem, co miałeś na myśli w ostatnim zdaniu. Żadna z dziewczyn nie ma obowiązku pokazywać czegokolwiek za darmo ;) Właśnie po to jest tip menu.
-
W ostatnim zdaniu miałem na myśli to w jaki sposób on się odzywa do ludzi, może trochę nie właściwie to napisałem.