Jesteś bardzo samotnym stulajrzem, że aż z tej desperacji musisz płacić za sex (takie doszły mnie słuchy) i na pewno jesteś nieatrakcyjny z wyglądu skoro nie potrafisz podrywać kobiet do tego niemęski, nie masz charakteru. Pokaż swoje zdjęcie tłusty cieniasie bo pewnie masz większą nadwagę od niej lub wręcz przeciwnie zero mięśni same kości i nawet 10-latka by cię pobiła. Jesteś pizdą a nie facetem skoro musisz płacić za sex i nikogo nie interesuje zdanie takiego nieudacznika.PanKomin pisze: ↑pn cze 08, 2020 3:33 pmLOL :D Nom Kicia, faktycznie. Gdyby wiekszosc kobiet tak wygladalo to jest spora szansa ze zostalbym samotnym stulejarzem :P na szczescie wiekszosc szczuplych lasek tak nie wyglada i nie musza pisac bajek ze "danego dnia zjadlo wiecej", ze "odklada im sie woda" czy tez zwalac na hormony.Lolololololl pisze: ↑pn cze 08, 2020 11:33 am
Nie powiedziałam że tej lasce odklada się woda tylko, że faceci powinni zrozumieć, że taki wygląd mą większość kobiet w zależności czy zje więcej danego dnia lub hormonów. Wachania wagi u kobiet to normalka nawet chude mają dni, że wyglądają grubo ale co samotny stulejarz może o tym wiedzieć.
Generalnie to luzik Kicia... jak to mówią... kazda potwora znajdzie swojego amatora. Nic nie mam do grubasek jesli im z tym dobrze. Tylko weź mi tu bajek nie pisz o jakichs irracjonalnych przyczynach ktore sprawily ze masz tak lekko licząc jakies 15 kg za duzo.
Sexsu
-
Re: Sexsu
Więc przyznajesz, że "odrobinę" się ulałaś...
Mówisz o sobie w trzeciej osobie...?
Łooo...
To żeś dowaliła...
Tekst na poziomie...
Podstawówki...
Więc...
Wyglądasz jakbyś zjadła tą 10-latkę...
Pozdrawiam gorąco...
-
Jedna z moich ulubionych dziewczyn. Dla mnie to już niemalże „gwiazda” szolapa:)