Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Sexsu

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
pleasures

Re: Sexsu

Post autor: pleasures » pt maja 29, 2020 3:47 pm

Dziwi mnie fenomen tej laski, faktycznie nosi perukę co się rzuca w oczy a ciało ma brzydkie, podobne do imagine_cherry tylko ma mniejsze piersi.

amiffa098

Post autor: amiffa098 » pt maja 29, 2020 5:16 pm

mam rozumiec ze nie polecasz bo nosi perukę? może nie jest najpiękniejsza , ale dosc sympatycznie sie jej słucha

sexsu

Post autor: sexsu » pt maja 29, 2020 7:35 pm

Hej 😋 nie rozumiesz mojego fenomenu na tym portalu ? O patrz, a ja z kolei nie rozumiem jaki jest sens tego żeby tworzyć czyjś temat po to żeby obrażać ta osobę ;) Jest tu tak dużo transmisji, że nie trzeba uczestniczyć akurat w mojej. Posiadam taka piękną cechę jaką jest samoakceptacja. Nie szukam w sobie wad a co najważniejsze nie szukam wad w innych ludziach :) nie każda kobieta ma duże piersi, idealna talię. Jeśli nie podoba Cię się moja kwadratowa szczęka (😂) to poszukaj sobie tu kobiet które mają owalne. Można wybierać i przebierać. Szczerze nawet nigdy nie zwróciłam uwagi na kształt swojej szczęki 😅. Nie wiem skąd przyszedł Wam taki pomysł, że nie mam swoich wlosow albo mam rzadkie skoro połowa ludzi na tym portalu nawet ich nie widziała 😁 Dam wam złota radę: oceniając kogoś zacznijmy od SIEBIE. Malapipka czy jak tam Ty się nazywasz, jeśli to zdjęcie które zobaczyłam jest Twoje uwierz mi mogłabym powiedzieć bardzo dużo i komentować od góry do dołu, ale nie robię tego A wiesz dlaczego? Bo nikt nie jest idealny a pisanie w taki sposób o innych osobach tylko po to żeby się lepiej poczuć jest bardzo brzydkim nawykiem. Widzisz, ktoś dał Ci radę która napewno zadowoli wszystkich. Zamiast robić tu aferę o bzdury omijaj moja transmisję i każdy będzie zadowolony. Dziękuję za miłe komentarze, do zobaczenia jutro. Buziaki 😙😙
Ostatnio zmieniony pt maja 29, 2020 8:38 pm przez sexsu, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Desiderium19

Post autor: Desiderium19 » pt maja 29, 2020 7:58 pm

sexsu pisze:
pt maja 29, 2020 7:35 pm
Hej 😋 nie rozumiesz mojego fenomenu na tym portalu ? O patrz, a ja z kolei nie rozumiem jaki jest sens tego żeby tworzyć czyjś temat po to żeby obrażać ta osobę ;) Jest tu tak dużo transmisji, że nie trzeba uczestniczyć akurat w mojej. Posiadam taka piękną cechę jaką jest samoakceptacja. Nie szukam w sobie wad a co najważniejsze nie szukam wad w innych ludziach :) nie każda kobieta ma duże piersi, idealna talię. Jeśli nie podoba Cię się moja kwadratowa szczęka (😂) to poszukaj sobie tu kobiet które mają owalne. Można wybierać i przebierać. Szczerze nawet nigdy nie zwróciłam uwagi na kształt swojej szczęki 😅. Nie wiem skąd przyszedł Wam taki pomysł, że nie mam swoich wlosow albo mam rzadkie skoro połowa ludzi na tym portalu nawet ich nie widziała 😁 Dam wam złota radę: oceniając kogoś zacznijmy od SIEBIE. Malapipka czy jak tam Ty się nazywasz, jeśli to zdjęcie które zobaczyłam jest Twoje uwierz mi mogłabym powiedzieć bardzo dużo i komentować parę godzin pod rząd ale nie robię tego A wiesz dlaczego? Bo nikt nie jest idealny a pisanie w taki sposób o innych osobach tylko po to żeby się lepiej poczuć jest bardzo brzydkim nawykiem. Widzisz, ktoś dał Ci radę która napewno zadowoli wszystkich. Zamiast robić tu aferę o bzdury omijaj moja transmisję i każdy będzie zadowolony. Dziękuję za miłe komentarze, do zobaczenia jutro. Buziaki 😙😙
Nie żeby coś, ale transmitując, narażasz się na komentarze i oceny, a nie wszystkie muszą być pochlebne. Taka jest cecha OPINII, że nie zawsze jest przychylna opiniowanemu.

sexsu

Post autor: sexsu » pt maja 29, 2020 8:22 pm

Tak, masz rację . Pisząc dziękuję za miłe komentarze nie miałam na myśli tego, że inne nie powinny się tu znaleźć ;) Opinie można interpretować w różny sposób. Jeśli jest tu soba która transmituje i nie jest fair wobec widzów czyli obraza ich , oszukuje to jest to powód do tego aby komentować takie zachowania , przestrzegać innych. Jeśli jest ktoś kto jest przeciwieństwem , chce się tylko dobrze bawić i nie robi nikomu krzywdy po co pluć jadem w jej stronę? W ten sposób zachowują się osoby o niskiej samoocenie, które czują się gorsze. Taka jest mentalność niektórych ludzi. W sumie nie mam już nic do powiedzenia. Życzę miłego wieczoru.

jopojp_cc

Post autor: jopojp_cc » pt maja 29, 2020 11:08 pm

Najlepsze jest to że KiciaNiunia wygląda jak pasztet więc nie wiem dlaczego się czepia innych

Awatar użytkownika
vulture

Post autor: vulture » sob maja 30, 2020 1:27 am

jopojp_cc pisze:
pt maja 29, 2020 11:08 pm
KiciaNiunia wygląda jak pasztet więc nie wiem dlaczego się czepia innych
Właśnie dlatego...

Nie mnie oceniać jak kto wygląda, ale patrząc wprawionym okiem "stulejarza", "przegrywa" i "kurwiarza" na zdjęcie KiciNiuni, przychodzą mi na myśl sportsmenki z NRD...
Twarz i postura się zgadzają...

Pozdrawiam jak zawsze cieplutko...

woland70

Post autor: woland70 » sob cze 06, 2020 6:58 pm

u mlodapipka, nudna trnsmisja, dziewczyna bez życia leży jak kłoda, szkoda czasu...

Lolololololl

Post autor: Lolololololl » ndz cze 07, 2020 9:14 am

woland70 pisze:
sob cze 06, 2020 6:58 pm
u mlodapipka, nudna trnsmisja, dziewczyna bez życia leży jak kłoda, szkoda czasu...
Dziewczyna jest prześliczna, seksowna i umie się zabawić jak widzowie sypią żetonami i na privach. Dała wczoraj ci bana woland70 nawet wyczytała twój nick jak dawała bany i teraz wylewasz żale jak inne pizdy z tego forum widocznie ci się podobała jej transmisja bo ona banuje tylko tych co długo u niej siedzą a nie dają napiwków.

hadoken

Post autor: hadoken » ndz cze 07, 2020 10:51 am

Lolololololl pisze:
ndz cze 07, 2020 9:14 am
woland70 pisze:
sob cze 06, 2020 6:58 pm
Dziewczyna jest prześliczna, seksowna i umie rewelacyjnie zakisić ogóra jak widzowie sypią żetonami i na privach. Dała wczoraj ci bana woland70 nawet wyczytała twój nick jak dawała bany i teraz wylewasz żale jak inne pizdy z tego forum widocznie ci się podobała jej transmisja bo ona banuje tylko tych co długo u niej siedzą a nie dają napiwków.

ODPOWIEDZ