Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Hebi_low

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
_msn_

Re: Hebi_low

Post autor: _msn_ » wt maja 19, 2020 1:15 am

Ciągle tylko nicki zmienia, h.... wie po co BALLADYNA

hajdas11

Post autor: hajdas11 » czw cze 11, 2020 10:07 am

Nie polecam grupowych. Wczoraj wywaliło kilka/kilkanaście osób z grupowej kilka minut przed końcem grupowej i transmitująca już nie wróciła. Szkoda, bo zapowiadało się dobrze.

balladyna

Post autor: balladyna » czw cze 11, 2020 12:08 pm

hajdas11 pisze:
czw cze 11, 2020 10:07 am
Nie polecam grupowych. Wczoraj wywaliło kilka/kilkanaście osób z grupowej kilka minut przed końcem grupowej i transmitująca już nie wróciła. Szkoda, bo zapowiadało się dobrze.
Po grupowej wróciłam, tłumaczyłam że:
1. Nie zauważyłam od razu że wywaliło ponieważ, jeżeli Pan pamięta byłam z dala od kompa + coś robiłam i na tym się skupiałam. (tak, ujezdzałam szatana i nie patrzyłam na ekran)
2. Odswiezalam, próbowałam wrócić, pisałam na chacie, nie wiem dlaczego obrazu nie było.
3. Wszystkich przeprosiłam, czy to była moja wina (mojego internetu) czy su, nie ważne.

Jako że bardzo cenie sobie moje grupowe, bo bardzo je lubię ubolewam nad zainstaniałą sytacją.

Bestia34

Post autor: Bestia34 » pn cze 15, 2020 6:09 pm

hajdas11 pisze:
czw cze 11, 2020 10:07 am
Witam.
Znam "Angele, Hebi, Balladyne" trochę czasu. Byłem na wielu jej grupowych, a także widziałem co daje od siebie poza nimi. I ciągle nie mogę się nadziwić osobą które wypisują takie teksty. Był jeden raz coś poszło nie tak i od razu wypisuje. Czy nikt z was nie wziął pod uwagę że dziewczyny nadają na własnym necie. Nie każdy ma dostęp do stałego łącza, więc nie można oczekiwać rewelacji pod względem jakości przesyłu obrazu itp. A to że net się rozłączy niestety zdarzy się, z resztą jak nie raz w jej przypadku. Tylko jest to dziewczyna która także naprawia to co zostało popsute. Następna rzecz, gdybyś znał Balladynę to byś wiedział że u niej grupowe trwają około 40 min. Pokaż mi inną "dziewczynę" z SU która za 100 kredytów rabi tak długą grupę i tak fajną. Proponuję zastosować się do przysłowia: Do trzech razy sztuka, i w tedy napisać jakie są twoje odczucia na temat jej grupowych, bądź transmisji ogólnych. Bo to co teraz to zwykłe psucie opinii jednej z nielicznych osób na SU które faktycznie dają co z siebie i nie robią tego w sposób wulgarny, jak większość lasek na tym portalu. Za 100 kredytów włoży dwa razy wibro w cipę i masz być już zadowolony. Więc proponuję wpaść do niej jeszcze raz zobaczyć i w tedy się wypowiedzieć. Pozdrawiam. Przepraszam za wszystkie błędy ortograficzne, interpunkcyjne itp, ale pisanie na komórce nie idzie mi z byt dobrze.

misiokacper

Post autor: misiokacper » ndz wrz 13, 2020 10:33 pm

Oszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara

kierownik-piwnicy

Post autor: kierownik-piwnicy » pn wrz 14, 2020 12:23 am

misiokacper pisze:
ndz wrz 13, 2020 10:33 pm
Oszustka miałem koło 20 biletów na transmisje grupową do odebrania po wejściu na transmisje i zapytaniu sie czy mozna bilet powiedziałą że nie i mnie zbanowała po zapytaniu czemu nie można odebrać biletu wiec nie polecam zetoniara
Gościu jesteś równie wiarygodny jak wiadomości w TVP.
Ban aż tak bardzo zabolał, że aż musiałeś się wyrzygać z tymi bredniami tutaj na forum?
Ulżyło ci choć trochę, jeśli nie i nadal cierpisz i boli to polecam:
Obrazek

balladyna

Post autor: balladyna » pn wrz 14, 2020 2:28 am

misiokacper pisze:

Misio, napiszę zwięźle, dostałeś konkretnie bana za udostępnianie i rozpowszechnianie moich zdjęć, bez mojej zgody. Kilka razy zgłaszany Twój profil, kilka razy został wyczyszczony do 0. Nie mam chęci na wieczne pisanie do SU w tej sprawie. Odgrywaj się ile chcesz - żegnam.

misiokacper

Post autor: misiokacper » pn wrz 14, 2020 9:12 am

balladyna pisze:
pn wrz 14, 2020 2:28 am
misiokacper pisze:

Misio, napiszę zwięźle, dostałeś konkretnie bana za udostępnianie i rozpowszechnianie moich zdjęć, bez mojej zgody. Kilka razy zgłaszany Twój profil, kilka razy został wyczyszczony do 0. Nie mam chęci na wieczne pisanie do SU w tej sprawie. Odgrywaj się ile chcesz - żegnam.
Po pierwsze nie rozpowszechnialem twoich zdjęć.
Tak miałem na moim profilu twoje zdjęcia ktore były bez twarzy z moim Nickiem z su i były na twoich profilach na su ale to nie były prywatne twoje zdjęcia nawet twarzy nie było widać A ja chciałem tylko odebrać swoje bilety na grupową transmisję

misiokacper

Post autor: misiokacper » pn wrz 14, 2020 9:17 am

kierownik-piwnicy pisze:
pn wrz 14, 2020 12:23 am
misiokacper pisze:
Gościu jesteś równie wiarygodny jak wiadomości w TVP.
Ban aż tak bardzo zabolał, że aż musiałeś się wyrzygać z tymi bredniami tutaj na forum?
Ulżyło ci choć trochę, jeśli nie i nadal cierpisz i boli to polecam:
Obrazek
Dla Ciebie to mogą być brednie i nie musisz w to wierzyć to jest forum i podzieliłam się swoją opinią bo mogę tak jak każdy inny użytkownik

Dziki_Mis

Post autor: Dziki_Mis » czw wrz 17, 2020 12:14 am

A ja zapytam bohaterkę tego tematu a raczej oszustkę z tego tematu.Czy to prawda Hebi, że wyjabałaś misia na te 20 wejsciowek?Na innym forum ochoczo się wypowiadasz w swoim temacie, kręcąc beke z misia, a tu jakoś zamilklas.Czyżbyś się czegoś bała?Zawsze potrafilaś się bronić, co widać w tym temacie, a tu nagle cisza.Chyba jest coś na rzeczy? Chyba nie chcesz być postrzegana jak najwieksza moneciara na su- czyli zepsuta Maddie, ktorej na sam widok zetoniarza jak misiokacper, zapalają sie dolary we falszywych oczkach.Do konca swojej "kariery" na su bedziesz miała przyszytą tą właśnie łatkę zimnej, wyrachowanej suki jak Maddie.Mało Ci misiokacper dawał żetona? Warto było go wypierdalać na takie drobne w stosunku do tego ile Tobie dał? Zawsze już bedziesz taka sama jak Maddie z kislem w majtach na dźwięk żetona.No chyba, ze się wytlumaczysz.

ODPOWIEDZ