Cocazawszecocacola
Cocazawszecocacola
Było bardzo oryginalnie. Ciekawi mnie, czy u niej tak jest zawsze ?
Prawdziwa aktorka. Takiej inscenizacji na SU jeszcze nigdy nie widziałem.
Tematem było "Prawdziwa Pani Domu"
Prawdziwa aktorka. Takiej inscenizacji na SU jeszcze nigdy nie widziałem.
Tematem było "Prawdziwa Pani Domu"
A niech sobie dziewucha pisze, dzięki temu opinie o konkurentkach winduje na górę => zwiększa im trochę popularność...
Widzę, że Kicie rozsadza kurwica, kiedy napiszę coś pozytywnego o innej...
A ta Cocazawszecocacola to przeoryginał - nagości nie było żadnej, ale pokaz jakiego jeszcze na SU nie widziałem.
Ona tak zawsze ? Bo nigdy wcześniej na nią nie wpadłem.
Czekam na kolejny pokaz.
-
Miala kilka innych nicków min. zainwestujdobrzekase, uwaga7777 i teraz ten. Myślałem, że ma coś z głową ale po dzisiejszej grupowej jestem pewny. Myślała, że grupowa skończy się sama i powiedziała kilka słów za dużo, głównie o jej patencie na transmisje grupowe. W sumie patent znany - opis, z którego nic nie wynika + gówno na grupowej = brak zwrotu w przypadku zgłoszeń.
-
He he ! W końcu raz zdarzyło sie, że okradli cygnana !CyganzKosmosu pisze: ↑pn maja 18, 2020 2:59 pmMiala kilka innych nicków min. zainwestujdobrzekase, uwaga7777 i teraz ten. Myślałem, że ma coś z głową ale po dzisiejszej grupowej jestem pewny. Myślała, że grupowa skończy się sama i powiedziała kilka słów za dużo, głównie o jej patencie na transmisje grupowe. W sumie patent znany - opis, z którego nic nie wynika + gówno na grupowej = brak zwrotu w przypadku zgłoszeń.
-
na szczęście dostałem bilet za darmo, nie wiem czemu :DJan_Dlugosz_23cm pisze: ↑pt maja 22, 2020 7:39 amHe he ! W końcu raz zdarzyło sie, że okradli cygnana !CyganzKosmosu pisze: ↑pn maja 18, 2020 2:59 pmMiala kilka innych nicków min. zainwestujdobrzekase, uwaga7777 i teraz ten. Myślałem, że ma coś z głową ale po dzisiejszej grupowej jestem pewny. Myślała, że grupowa skończy się sama i powiedziała kilka słów za dużo, głównie o jej patencie na transmisje grupowe. W sumie patent znany - opis, z którego nic nie wynika + gówno na grupowej = brak zwrotu w przypadku zgłoszeń.